петък, 3 юли 2015 г.

Ларвите в човека: диагностика и метод за отстраняване

Ларвите (мафлоци) - това са енергийни паразити, живеещи във финото тяло на човека и хранещи се с психичната му енергия. Такива образувания са причините за много зависимости и лоши навици при хората.

Симптомите за наличието на ларви

За присъствието на ларви свидетелстват поне някои от следните характеристики. Особено, ако има поне една от първите четири.
- Имате някаква зависимост или лош навик. Особено, ако не ви носи удоволствие, но без него не можете.
- Имате някакви психо-емоционални проблеми. Така например депресия, раздразнителност, гняв, страх и т.н.
- Сънувате необичайни сънища, независимо дали те са страшни, тревожни или еротични.
- Сутрин ставате от леглото уморен и муден, така че трябва да пиете кафе или да прибягвате до употребата на друг допинг, за да подобрите тонуса си.
- Страдате от повтарящи се болки във врата и гърба.
- Пръстите на ръцете и краката често са студени.
- Зрението понякога става мътно, неясно.
- Понякога има болезнено или "изсмукващо" усещане в областта на корема.
- Усеща се хлад или тежест в областта на бъбреците.
Как да се диагностицира наличието на ларви по-точно?
- Специалистите определят местоположението и големината на ларвите с помощта на рамки.
- Някои хора, развили нужната чувствителност, го правят с помощта на ръцете. Но този метод не е безопасен, защото паразитът бързо дърпа енергия от диагностика. Ето защо масажистите след сеанс с някои пациенти чувстват слабост и други симптоми на влошаване на състоянието.

Психотехники за избавление от ларвите

Тази практика е толкова безопасна и полезна, както измиване на мръсни ръце. Заслужава да се отбележи, че тя може да бъде извършена както за себе си, така и за други хора. Освен това, не е нужно да се обяснява това, което правите. Предпоставката е единствено искането на помощ от тяхна страна. В противен случай ще работи закона "не те викат - не идвай". Без изрично искане на помощ може да се помага само на кръвни роднини, съпруг или съпруга (приятел или приятелка не попадат в тази категория).
- Настанете се по-удобно, отпуснете се и си представете, че сте покрити с голяма кърпа, разстилаща се на пода около вас. В случай на помощ за друг човек правете същото, само че вместо себе си визуализирайте него, покрит с кърпа и т.н.
- Представете си, че тя е пропита с лесно запалими течности, като например алкохол или бензин. Опитайте се да усетите влажната кърпа и характерната миризма.
- Представете си, че запалвате кърпата и тя гори със син пламък от външната страна, без да ви навреди.
- Ръбовете на кърпата бавно се повдигат, накрая тя е напълно повдигната над главата ви.
- Продължавайте да издигате ръбовете и ги съберете, като по този начин образувате контейнер, в който изгаряте боклука вътре.
- Свийте този контейнер до размера на лешник, повишавайки температурата и яркостта.
- Представете си, че в пода има някаква дупка, водеща към центъра на земята, там има голямо налягане и топлина. Изпратете там този "лешник" и затворете дупката.

Симптоми за освобождаване от ларви

Ако причината за проблемите ви е ларва, то ще имате следните признаци:

- Вълна от топлина или хлад ще тече през тялото.
- Топлината ще се разпространи по гърба и шията.
- Пръстите на ръцете и краката стават по-топли.
- Ще има усещане за топлина в слънчевия сплит.
- Зрението ще спре да се замъглява.
- Ще има усещане, сякаш сте смъкнал товар от гърба.
- Случаите на главоболие ще спрат почти напълно.
- Ще има освобождаване от психо-емоционални проблеми.
- Ще се ​​отървете от лошите навици или зависимости.
- Прекратяване на лошите сънища.
- Добро самочувствие на сутринта.


Човек дори не може да предположи колко много е облепен с тези същества от главата до петите. Колкото по-негативни емоции имате, толкова повече ларви висят върху вас. За да се определи броят на ларвите сложете пред вас някакъв предмет, да кажем ябълка, и в рамките на 10 минути просто мислете за него, така че в мозъка ви да няма друга мисъл, освен думата ябълка. Ще идват различни мисли - "Какво забравих да направя днес", "какво друго трябва да се направи", "на кого да звънна", "утре трябва да отида на" ...... и така нататък, повярвайте ми, тези мисли не са ваши !!! Те идват от облепилите ви ларви/мафлоци, които ядат съзнателната ни обвивка. Ако застанете под вода (душ, водопад ...) за 30 минути, една част от тези паразити ще изчезне и фокусирането върху обекта ще бъде по-лесно. Въпреки това, само пълния контрол над съзнанието си и мислите може да ви отведе до най-добри резултати и да се измъкнете от влиянието на ларвите.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.