сряда, 8 юли 2015 г.

Полярностите: Законовият ред

Когато даден диктатор набере сила, както това стана с Буш в Америка, Тъмните драматично увеличават своето присъствие. Привържениците на Тъмните обичат да имат контрол над нещата, но не обичат да са в светлината на прожектора и в повечето случаи предпочитат да остават напълно скрити и да дърпат конците на марионетките иззад кулисите. Чували сте за тайните ръководители на планетата Земя, но знаете ли точно кои са? Те са на върха на пирамидата на Земята – можете да се разминете с тях на улицата и няма да знаете това. Те са тези тъмни и остават скрити – те преживяват своя път по този начин.
Диктатурата на Буш е пълна с привърженици на Тъмните, които искат създаване на полицейска държава и както всеки може да види, успешно вървят към тази цел. Сегашната тайфа от Тъмни във Вашингтон обожават илюзорни думи като „свобода” и „независимост”. Щом чуете да се употребяват, мислете си как ще ви бъдат отнети в името на целите, които тези хора преследват.
Тъмните възхваляват военните и полицията, защото подкрепят тяхната параноя. През 70-те, с масовите кампании за мир, против военните, против полицията, тъмните бяха почти изгубили контрола си в страната. Но когато твърде много хора започнат да мислят, че могат да бъдат свободни, това трябваше да бъде спряно, защото Краят на Играта изисква нещо много зловещо. В най-добрия случай, това си остана като остров сред бурята на Края на Играта.
От друга страна, Светлите също копнеят за законност – тук на мотото на Тъмните „всичко е за мен” се противопоставя възгледа „правя го в твоя полза”. Има привърженици на Светлите, които НАИСТИНА вярват в това, което не извинява действията им – то е част от техните преживявания. Има и множество Тъмни, които твърдят това пред хората, но когато никой не ги гледа, са много далеч от Светлите. В Играта нищо не е просто! Помнете, че вашата цел е да се придвижите отвъд полярностите, а не да се присъединявате към едната от тях.
Светлите могат да използват фрази от типа „мен ме боли повече, отколкото теб” и „после ще ми благодариш за това” докато се опитват да налагат своето мнение на другите и цитират несъществуващи божества: „нямах друг избор, освен да направя това”, направих го, „защото бог казва”, и т.н.
Сега Америка възхвалява военните. Пълно е с контрол и развяване на флагове. Тъмните дезинфекцират и правят по-приемливи новините, както при всяка диктатура, за да втълпят на обществото, че „законовият ред” е единственият вариант. Империята Орион ИЗИСКВА абсолютен „законов ред” в рамките на империята. Подготвянето на обитателите на планетата за употребата на „законовия ред” на Тъмните означава подготовка на Земята за контрола на Орион.
Щом чуете за „законов ред”, бъдете нащрек – това е част от все по-интензивното „потъмняване” на Земята. Този процес не може да бъде спрян чрез молби към системата. Единственият начин е да се завърши Играта и след това Земята да им бъде отказана.
* * *
Термините социализъм, социална сигурност, безработица, кредит, валута и др. са малка част от списъка на средствата за контрол. Египет не е използвал валута докато Александър Велики не го е завладял. Извънземните никога не са напускали Земята, но поради условията на Играта, не са можели да се развяват необуздано така, както го правят в периода на Края на Играта. Да, нещата са малко сложни, но ще ги разберете посредством своята Събудена Финална Инкарнация.
Призивите за равенство отричат индивидуалността – когато завършите Играта ставате напълно индивидуален. Завършилите Висши Аз продължават развитието си като индивидуални същности. Всичко от типа „не можеш да правиш/мислиш/говориш” не съществува.
Не съм склонен да се отнасям по различно с никоя група или общност поради техните несигурности, ограничения или ниво на напредък. Ако искате да бъдете шокирани, слушайте какво ви казвам. Но ако се шокирате толкова лесно, значи не сте готови за нивата отвъд Играта в тази си инкарнация.
Темата за равенството е отрова покрита със захар. Но захарното й покритие може да ви докара диабет на духа и да зарази вашата инкарнация. Да, това е част от преживяванията в Края на Играта, но не и за мен. Всичко се определя от начина, по който се справяте със своето идентифициране с тялото.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.