сряда, 29 юли 2015 г.

Проникването на Последователните Инкарнации

Извънземните толкова дълго са искали да имат едновременни преживявания без изцяло да схванат природата на едновременния път. Те смятат, че само като „живеят на Земята” могат да получат „преживяванията на едновременния път” - без отговорностите по приемането му. Това е невъзможно. Споменавали сме, че последователните също се страхуват да не се „замърсят” ОТ нас, вместо обратното, затова всичко е строго контролирано.
Някои мислят, че могат да дублират земните емоции на едновременните инкарнации посредством технологии. Други извънземни групи смятат, че като живеят сред и взаимодействат с едновременни инкарнации, то те могат да попият и облагите на едновременните. Това включва женитба със земляни (в редки случаи), както е показано в научнофантастичната поредица „Taken”.Те вярват, че ключът е в генетиката, тъй като последователните инкарнации са твърде ориентирани към тялото с непокътнатите си спомени за минали животи.
Това показва сериозно неразбиране на едновременния път. От Висшия Аз на Последователните Инкарнации се иска „скок във вярата”, преди да може да се впусне в едновременния път. Именно тази вяра води до решението да се впуснеш в неизвестностите на едновременния път. Докато на индивидуално ниво не се направи този скок, този Висш Аз няма да разбере лабиринта на едновременния път – ще разбере само общите неща в него. Създателите на Играта са заложили това като главно решение, което е белег на зрелост. Работата обаче НЕ е в генетиката.Именно във Висшия Аз е силата!
Да, извънземните наблюдават земляните и се месят в нашите неща (в рамките на правилата на Играта) още от създаването на двата пола. Да, те са действали като „учители” и „богове” за земните хора. Да, опитвали са се да забавят напредъка им с много трудни проблеми. И ВЪПРЕКИ това, едновременните инкарнации продължават да напредват - поради природата на едновременния път в сравнение с тази на пътя на последователните инкарнации. Това включва масивни предавания на данни/преживявания от всяка от инкарнациите на Висшия Аз през всички „времеви” периоди, през които този Висш Аз е активен на Земята.
Последователните се чудят на това (независимо дали го признават или не), но не могат да разберат напълно какво става и защо остават объркани. И продължават да се опитват да ни накарат да им отдадем силата си, да боготворим и следваме външни божества. Въпреки това, ние продължаваме да напредваме и на Много Напредналите етапи възвръщаме силата си, което кулминира в Събудената Финална Инкарнация за всеки Висш Аз.
Има нещо, което кара последователните инкарнации да се чувстват неспокойни в този период. Това включва последните периоди на Края на Играта и вибрацията на Ключа за Завършване. Въвеждането тук на инкарнациите на любимци не ни спря. Нито контрола над земните правителства. Те ОПРЕДЕЛЕНО ни дадоха различни преживявания в периода на Края на Играта.
Последователните инкарнации вярват, че когато Едновременните инкарнации завършат и напуснат Земята, те ще осъществят своя пълен контрол и си мислят, че това ще ги прехвърли на едновременния път. Други извънземни групи искат да завземат ресурсите на планетата и не се интересуват от духовен напредък. Нашата вибрация, докато сме тук, предизвиква неудобство за тях – тя е твърде различна от тяхната и те усещат това.
Последователните инкарнации нямат Финална Инкарнация, нито Много Напреднали инкарнации. Висшият Аз може да напредне и да премине от последователния към едновременния път, но е необходимо завършване на Играта от по-високата вибрация, което може да се спечели само посредством преживяванията по едновременния път.
След като ние напуснем, Земята може да стане последователна планета. Ще има битки за надмощие сред останалите групи.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.