вторник, 30 юни 2015 г.

Още за инкарнационните нива

Използвам термина „ниво”, за да илюстрирам степента на духовен напредък – така, както Монро даде на нивата на своите фокуси номера – Фокус 27 означава нещо за читателите на Монро така, както средно-Напреднали означава нещо за читателите на Матрицата 5.
Никой не преминава бързо през НИКОЕ ниво, с изключение на Финалната инкарнация, която е уникална. Много инкарнации са необходими за натрупване на преживявания и потопяване на инкарнациите в тях. За разлика от множество други игри, Играта в трета плътност по никакъв начин не е състезание. Не получаваш точки за това, че ще завършиш играта преди друг Висш Аз. Макар, че по време на Играта сте ангажирани в сложни взаимодействия с инкарнациите на другите Висши Аз, всеки Висш Аз решава какви да бъдат индивидуалните му преживявания и какви преживявания не желае да има. Тези преживявания могат силно да се различават. Например Висшият Аз на кралицата от Орион има преживявания, които значително се различават от преживяванията на онези, които трупат опит на Земята в настоящия период.
Ако започнете да оценявате преживяванията или нуждите на друг Висш Аз, това ще ви вкара в коловоза на полярностите, но това е нивото, на което сте, ДОКАТО станете Събудена Финална Инкарнация. Запомнете, че полярностите винаги си мислят, че знаят какво е най-добро за всеки друг. Ако сравнявайки се с преживяванията на влечугоподобните си мислите, че сте нещо повече само защото сте на пътя на едновременните инкарнации означава, че все още имате да проработвате вериги от преживявания, които са свързани с идентифициране с тялото. Tова не е нещо „лошо” – то служи, за да ви помогне да осъзнаете нещата.
От друга страна, вие сте в рамките на инкарнационното ниво, в което вашият Висш Аз изисква да бъдете по това време. Абсолютно невъзможно е да бъдете този, който не сте. Не можете да се върнете и към по-ниско ниво от това, на което сте сега, нито пък да бъдете по-напреднала инкарнация от тази, в която сте докато четете настоящото.
При едновременния път, вие сте ВСИЧКИТЕ си инкарнации – от първата до Финалната. Не се грижете и за другите си инкарнации. Има кой да се погрижи за тях. Вярвайте в своя Висш Аз – истинският вие.
Когато отбелязвате сравнително бърз напредък в една инкарнация, вие сте в един вид преходен период. Много инкарнации ви е отнело да достигнете до настоящата. Например: били сте инкарнация от средно ниво със съпруг и деца и стандартна работа. Сега се оказва, че не се интересувате от женитбата, не се интересувате от религията, с която сте израснал, а се интересувате от извънземни и карти таро. Това показва, че сте преминал към слабо-Напредналите нива – преходът е очевиден.
Всички ние познаваме хора, които са доволни от пребиваването си на средните нива. Така те преживяват онова, което ТЕХНИЯТ Висш Аз желае. Те са прави. Те имат други инкарнации от по-ниско и по-високо ниво, но те не искат и да чуят за това. Интересува ги единствено това: когато умрат да попаднат в своя (измислен) Рай.
Или някой, който много си е падал по всички извънземни и си е мислел, че „любовта и светлината” е НЕЩОТО, но след като е попаднал на Матрицата 5 започва да разбира, че не всички извънземни са наши „космически братя”, от време на време ходи при някого, за да се допита информативно за нещо, но без да го приема като заповед и започва да се съмнява във фантазиите за светлото и тъмното – този човек преминава към нивата на Много Напредналите.
Началото на поредното ново ниво винаги е предшествано от преглед на нивото, което е точно преди него. Средното ниво започва с докосване до горната част на ниското ниво, напредналото започва с „мостра” от средното, Много напредналото се появява от средно-Напредналото, а Събудената Финална Инкарнация се докосва до всички нива преди да се събуди. ТОВА е пътуване, което само Събудената Финална Инкарнация прави.
Бъдете щастливи от мястото, на което сте. Ако четете материалите на Матрицата 5, знайте, че подпомагате цялостното си преживяване като едновременна инкарнация. Матрицата 5 оказва уникално влияние върху тези преживявания в трета плътност. Ще узнаете как след като завършите Играта. Междувременно, бъдете доволни от мястото, на което сте сега. Щом сте избрали едновременния път, промяната е постоянна и стремителна. Друг начин не би ви удовлетворил! 

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.