сряда, 3 юни 2015 г.

Защо няма форум за обсъждане на материалите от Матрицата 5?

Бяхме направили форум за обсъждане на Матрицата 5, но освен, че привлече хора, за които са написани тези материали, той привлече и мнозина от онези, за които те не са написани, които – преднамерено или повлияни от същностите от ниския астрал, внасяха разкол и изопачаване. Матрицата 5 е уникална – тя е базирана на моите лични преживявания и опитности – тя е нещо индивидуално, а не групово. 
Пътят на последователните е ориентиран към групите – една планета, една нация, една идея, един път и никакво отклоняване от този път. Така възникват войните и религиозния фанатизъм на християни, евреи и мюсюлмани. Затова последователните се страхуват от информацията, поместена в Матрицата 5, както и от ключовете за завършване на Играта, които са дадени в нея за пръв път. Затова те се опитват да изкривят материалите на М5. Бъдете нащрек. Пътят към ада е покрит с добри намерения – едно е да предоставиш информацията на хората, но съвсем друго е да ги убеждаваш и агитираш. Важното е, че онези, които са имали нужда от ключовете, са ги намерили. Останалите нямат значение.
Ако имате познати или приятели, с които можете да си говорите за М5 – това е чудесно! Но по Интернет се откриваш за непознати, които имат други намерения и искат да спрат влиянието на М5. 
Често ми пишат хора, които не са готови за материалите на М5 – те искат да знаят, че Светлата страна е единствената, която има значение, защото са привързани към полярностите. Такива хора не се интересуват от материали, които биха изложили на предизвикателство техните тесни перспективи и винаги са готови да спорят с мен относно моите преживявания. 
Отново ще кажа: М5 НЕ е написана за всеки. Написана е само за Много Напреднали, Доминантни и Финални Инкарнации. Ако се ровите в материали, които не се за вас, нищо чудно да се почувствате неудобно. Това са вложените от извънземните команди във вашето ДНК, които реагират на материали, които заплашват ориентацията към тялото, в която земните хора възнамеряват да останат. Част от предизвикателството е да се чувствате неудобно, защото това кара духа да се стреми към Напредък. Този напредък обаче става бавно. 
Тези духовно наивни „деца” страшно се ядосват, когато откажа да споря с тях по повод на моите материали. Още по-лошо става, когато им кажа, че са свободни да предприемат каквото искат и да забравят напълно какво са чели в М5. Част от тях са любимци, привърженици на тезата за единствения път. 
Има такива, които опитват други тактики и се опитват да ме хванат за свой личен учител и си мислят, че това е много хитро и че съм паднал от инкарнационния камион вчера. Позицията им винаги е „какво можеш да направиш за мен” – тя е толкова прозрачна. Не ми е трудно да блокирам и-мейлите им. Едно кликване на „достъпът отказан” и готово. 
Нямам време за хора от ниските нива Нямате представа какви въпроси ми се задават. Не искам да кажа, че има нещо лошо в това да си на ниско ниво, но не може от новак да стигнеш до много напреднал само за една инкарнация – изисква се време, опит и духовна зрялост. Един ми пише, че като отиде в института Монро догодина, ще си влезе във Висшия Аз и ще има преживявания подобни на моите. 
Шаманите казват: „приемай всичко, не очаквай нищо”. В дълбокото можеш да се удавиш. Придържайте се към плитките води на духовността и напредвайте на етапи подходящи за вашата текуща инкарнация. Не се опитвайте да се надскочите или да надскочите мен. Лесно е за мен да разбера за какво става дума колкото и да се опитвате да ме баламосвате. Намерете си учители, които са малко над вашето ниво, които няма да вълнуват много вашите ментални води и няма да предизвикват урагани, каквито може да предизвика М5, ако не сте готови за нея. Ако при напредъка си чувствате необходимост от нечие одобрение, отстранете материалите на М5 засега. Живейте своя живот и следвайте своя път. 

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.