петък, 19 юни 2015 г.

На кой "бог" се кланяте?

В книгата си "Планетата на духовете", издадена през 1999 г., Джон Кийл твърди, че рептилоидната раса е избрала религията за "бойно поле", на което да покори човешкия ум:

"... парачовешкият Народ на змиите от миналото все още е между нас. Именно хората змии най-вероятно са били почитани от строителите на Стоунхендж и забравените "вододелни" култури на Южна Америка... В някои части на света хората змии успешно са се представили за богове и са имитирали техники за свръхинтелект. Това е довело до създаването на езически религии, фокусирани върху човешките жертвоприношения. Така конфликтите между хората били сведени до конфликти между религии и раси. Въз основа на култа към тези фалшиви богове са се появили и са изчезнали цели цивилизации в Азия, Африка и Южна Америка.
... След като индивидът се "посвети" на някаква религия или се "отдаде" в служба на някакво божество, той отваря врата, през която неидентифициран субект (вероятно неоткриваема за нас маса от интелигентна енергия) може да проникне в тялото му и да установи контрол върху подсъзнанието му... Човешката раса осигурява пешките в тази "игра"... Всеки индивид трябва да се посвети напълно съзнателно на някоя от силите, противопоставящи се (на тази енергия)... Основната битка е за това, което наричаме човешка душа. Когато човек избере да се посвети на някой "бог" или "божество", той се отваря по начин, който позволява на някакво неясно и неопределимо нещо да проникне в тялото му и да упражни известен контрол върху неговото подсъзнание".

Именно това се случва непрекъснато по време на всевъзможните ритуали, в църквите и храмовете на тайните общества по цял свят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.