петък, 12 юни 2015 г.

Кажи "Стоп" на паразитите

Не ще кажа нещо наистина ново, ако заявя, че с нас - хората, се хранят различни неземни същества. Това са всички възможни класове демони - низки същности и нисковибрационни егрегори. Няма да ги слагам в числото на хората-вампири, защото зад всеки от тях стои силна паразитна същност - демон или цял тъмен егрегор, които получават повечето от откраднатата от вампира енергия. Тези същности се хранят нашата енергия като проникват в аурата (егрегорите го правят чрез канал за свръзка) и генерирайки нуждните им за засилването на влиянието си мисли, които хората, неразтъждествени с менталното си тяло приемат като свои собствени. Нисковибрационните егрегори ни изяждат в определени групи, колективи - това може да бъде изстискващата силите ни работа; присъствие на обществени места; филм, изпълнен с негативизъм (всеки може да продължи сам списъка).
В какво се състои драматичната ситуация с човешкото изяждане? Добре известен закон е "подобното привлича подобно". Защото тогава става ясно, че всички означени като "лоши" ядат, зареждат се и избухват на съответното им ниво на енергия, която е низка, мръсна, при което се изпълнява ролята на космически чистачи, разчиствайки хората от калта. Фактът, че хората предпочитат вместо чистите духовни вибрации тази енергийна шлака, като по този начин им дава повод да се хранят - проблемът е на самите хора.
"Е, как да престанем да бъдем храна?" - ще извика прочелото всичко по-горе съзнание. Не разбрахте? За това е добре дошла всяка духовна практика, която се прави редовно и с всеотдайност. Редовната практика и сериозното отношение към нея ще развие у човека дисциплина, той ще преоцени ценностите, ще следи за мислите и емоциите - ще се задвижи много вътрешна работа, което ще доведе до постепенно увеличаване на вибрацията на неговия вибрационен план и пречистване на фините тела. Отвори се за духа! За хранещите се с човека демони няма да е лесно, така че те няма да се предадат без сериозна проверка за силата на намерението му да отиде до края.
Ти просто трябва да правиш нещо, практика. Чистата енергия на духа е къде по-хубава и свежа от обикновените човешки потоци-пороци - това трябва да бъде добре осъзнато.

И радостта и хармонията ще дойдат!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.