сряда, 24 юни 2015 г.

Създателите на Играта. Правилата и идентифицирането с тялото

Правилата на всяка игра се определят от нейния създател. Те ограничават участника в нея по определен начин. Същото се отнася и за участниците в игрите в трета плътност.
В своя Висш Аз отпреди Играта, вие ще можете да видите игрите, които се играят по това време, представени от различните галактики - като отделни табла, а различните инкарнации – като пионки в Играта. Участието в Играта е напълно доброволно и зависи от решението на съответния Висш Аз.
Повече подробности за създателите на играта ще знаете в своето много напреднало състояние и още повече – след като завършите Играта.
Избирането на Земята като текуща планета на едновременни инкарнации е било решено от създателите на играта в тази галактика. Както и всички предишни центрове на едновременни инкарнации в тази галактика, след като текущата група Висши Аз приключи своето участие в играта и се придвижи напред, създателите на Играта ще изберат друго място за поредната „едновременна” планета. Всъщност, това следващо място в нашата галактика е вече избрано, но все още не е известно на играчите. То няма да е в този сектор на нашата галактика, защото част от следващата версия на Играта ще бъдат други предизвикателства.
Нашата Игра е пълна с поредици от преживявания. Има такива, които са над всички останали поредици, които вие трябва да откриете и скъсате, за да завършите Играта. Някои от тях са въведени още от рождението ви посредством семейните „традиции” и религиозни ограничения – ВСИЧКИ те са изкуствени и целят да ви забавят, като представляват духовни предизвикателства, чиято илюзорност вие трябва да осъзнаете.
Едно от тях е „Аз съм моето тяло”. Даже измежду читателите на Матрицата 5 има много такива, които се придържат към идентифцирането с тялото си или с Планетарния Дух. Така, както вие не сте своето тяло, така и Земята (или друг планетарен дух) не е своето тяло, а по-скоро превозно средство за преживяване на пътя на Природния Дух.
Роберт Монро и аз пишем за Играта провеждана на Земята, но възстановената Земя, за която говорим, не е Земята, на която сте днес. Когато Планетарния Дух се изнесе от тук, Земята ще стане мъртва планета, както някои други планети. За да разберете това трябва да надраснете етапа на идентифицирането с тялото си.
Помнете – Матрицата 5 златно издание [тоест първият том на Матрицата 5] не е написана за всеки – написана е по-скоро за доста ограничена група, която очаква тази информация. Не е моя работа да опростявам всичко до вашите индивидуални нива. Намерете си личен учител в съответствие с личното си ниво. Всички едновременно инкарниращи Висши Аз ще бъдат в състояние да обработят тази информация посредством съответните си инкарнации, които имат грижата да направят това.
Тази информация се чете и от множество средно-Напреднали инкарнации, които търсят кратки пътища към научаването – те не искат да учат, а търсят бързи решения и искат да придобият сила без да са я спечелили. Това е страничен продукт от вливането на извънземни технологии на Земята. Земните хора биват все повече кондиционирани така, че да търсят начини за получаване на незабавни резултати с минимални усилия, което е път противоположен на пътя на духовния напредък и израстването. Последователните инкарнации знаят това много добре – всичко се прави преднамерено.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.