четвъртък, 4 юни 2015 г.

Човечеството е под робство на съществата на мрака

Пътят на освобождение от веригата на вампирите е чрез "изключване" на чувството за собствена важност като генератор на отрицателни емоции и чувства в живота на човека. Всички претенции към външния свят идват от желанието да направиш всички по свой вкус и да заставиш всеки да "танцува на твоята мелодия," без да обръщаш внимание на интересите на другите хора и другите живи същества.
Всички наши "свръхестествени" и "магични" за света на технокрацията способности първоначално са били съвсем нормални и естествени, дарени на всеки човек от раждането (пише списанието "Eзотерика и прогнози"). Само генетичните експерименти на тъмните същности-хищници са превърнали човечеството в същества с ограничени способности и ограничено възприятие.
Този извод се подкрепя напълно от изследване, проведено от професора от Университета на Калифорния Б. Мюлер. По-специално, той разглежда всички хора като потенциални магьосници, а всички "чудо способности" се проявяват, когато престане да функционира така наречената "мъртва зона", която се намира в артериалната част на левия темпорален лоб на мозъка. Тази "зона" потиска творческите и психически способности, а може би и това е самото "програмиращо" за нашето ограничено генетично устройство от тъмните същности, което се изключва при бърза промяна в условията на съществуване (тежък стрес, тежко заболяване, силна любов). Това води до драматична промяна в нашата "събирателната точка" на възприемане - извън нормалното й положение. Това обяснява защо в променени състояния на съзнанието се проявяват всички необикновени способности и таланти.

Керъл Тигс - жената Нагуал от групата магьосници на Карлос Кастанеда твърди, че технократския път на развитие ни е бил наложен (както и на много други цивилизации) от тези хищници, които положили всички усилия за да гарантират, че хората развиват своя интелект, а не духовността. "Пътят на воина" на Дон Хуан е една магическа практика, която извежда човека от състоянието на зависимост от тези космически паразити, а една от първите стъпки по пътя, както е и пътя, по който вървят някои източни мистици, е да се постигне "вътрешна тишина", която "изключва" наложените на нашето възприятие програми-картини, описващи реалността и прави осъзнаването ни негодно за тяхна храна.
Друг начин да направите своята енергия безвкусна за енергийните вампири са всички видове взаимодействие със света на неорганичните същества чрез практиката на сънуване. Въпреки това, взаимодействието с неорганични същества е изпълнено с някои опасности, защото те са майстори на създаване на илюзии. Любимият им капан е създаването на перфектни копия на нашия свят.
Друга "кука", на която те хващат сънувачите е материализацията на подсъзнателни егоистични желания. В съня те се хранят с енергията на нашите емоции. "Пътят на воина" прави магьосника безпристрастен и перфектен в света на ежедневната реалност и в различни реалности, до които се открива достъп чрез изкуството на сънуването. По този начин, нито "летачите", нито "неорганичните" ще могат да се възползват от неговата енергия.
Целта на неорганичните е не само да примамят в техния свят енергийното тяло на мага, но и да притеглят неговото физическо тяло. За да направят това, те се опитват да предизвикат мощен емоционален "взрив" по време на сън и след поглъщане на жизнената енергия на човека, те вземат в плен енергийното му тяло, а от време на време телепортират в техния свят и физическото копие. Може би именно на съвестта им лежат част от необяснимите изчезвания на хора.
Защо са нужни такива опасни пътешествия в света на неорганичните същества? Факт е, че по време на съновидението с преместване в този свят, при само едно потапяне в него магьосниците зареждат тялото си с енергията на неорганичните същества. При такъв обмен и едните, и другите се измъкват от властта на хищните същности. В допълнение, наличието на неорганична енергия обяснява способността на магьосниците да се телепортират в друга действителност. Основната трудност е да се вземе енергия от неорганичните същества, но да не се попада под тяхно влияние.
Въпреки това, най-ефективният метод за освобождаване от вампирската верига е  пътя на посветените мистици, магове и светии, пътят, който Карлос Кастанеда описва като "нов начин на виждане". Към тези становища се приддържа и Георгий Бореев, който твърди следното: "В ярката и страшна борба за оцеляване във физическия свят човекът плюе кръв, забравя кой е той и започва да се идентифицира с тялото. В резултат на загуба на паметта за себе си като бог, той се втурва яростно да страда, да се наслаждава, да опитва. От това в емоционалната и нервната система се развиват материални елементи, напускащи тялото под формата на различни вибрации. Вибрациите се предават чрез антени - физическите и етерни косми на човешкото тяло, настроени на честотата на приемниците - архонтите. Те активно поглъщат енергията на впечатленията - напитката на боговете - за космически цели, за свой собствен растеж, защото и  те са като храна за по-мощни същности от космоса ...
Ако човек е в състояние да предотврати кражбата на личен опит, то той, благодарение на този жизнен продукт може да бъде равен на крилатите богове и да еволюира над тях. Такива хора са в състояние на израстнало съзнание и вече нямат нужда от овчар и надзирател ...

Единствената реална свобода е свободата от собствените си страсти и желания, които са компютърната програма за колективната душа на народа. Извън училищата за езотерици човек не е в състояние за продължително наблюдение на своето "Аз", той е мързелив и склонен към резки промени в настроението. Той зависи от чувствата и желанията, които в слепотата си приема за собствени. Само специален посветен, който не спи, може да наблюдава ученика от време на време, за да го събуди, наричайки нещата с истинските им имена".

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.