събота, 27 юни 2015 г.

Фалшивият връх: средно-Напредналите нива

Тези от средно-Напредналите нива наистина правят нещо като три-измерен цирк от външно лъскави и наперени действия за другите от тяхното ниво и за онези от ниските нива – подобни шоу програми за онова, което привлича слабо-Напредналите нива и ги кара да напредват до Средните нива. Не допускайте грешка при преценката им – те наистина имат положително влияние.
Един от читателите писа, че ако отида в Англия, ще ме преследват като Дейвид Айк и вероятно ще ме затворят, а ако посетя Холандия като Авторът, сигурно ще ме въздигнат на пиедестал като шаман и „възнесен” учител, или нещо подобно. Това са шоумените от средно-Напредналите нива. Те копнеят да бъдат водачи с последователи. Те обичат думата „учител” и „възнесен учител”.
Спадащият към светлите сили Дейвид Айк дава много ценна информация в своите книги. Много хубава е книгата му “Tales From The Time Loop”.
Средно-Напредналите нива харесват концепцията „любов и светлина” и смятат, че тя е основната истина, или както Даейвид Айк казва: „единствената истина е безкрайната любов – всичко друго е илюзия”. Това е тяхното вярване. Те парадират с тази концепция и очакват всички останали да вървят под техния флаг.
Слабо-Напредналите нива се обединяват около религиозни икони (кристали, пентаграми и други подобни капани), както средно-Напредналите – около кръстове, звездата на Давид и т.н., защото се стремят към покорство пред своето божество, което е техният връх за ТОВА ниво. Много-Напредналите използват много от тези неща, но не като икони, а като реликви от вярвания, които вече са надраснали – като един вид музейни експонати, ако щете.
Тъмните обичат много тези призиви – те правят всичко възможно, за да насърчат светлите да ги отправят – колкото по-светла става едната страна, толкова по-тъмната става другата – те не могат да съществуват отделно една от друга.
Докато изучавах различни изкуства – нещо, което беше необходимо за инкарнацията ми, съм се натъквал на много живописни характери – например на един семинар, който беше част от една конференция посветена на Вика, имаше три тъмни магьосници, които прекарваха голяма част от времето си заети с това да плетат нещо, което изглеждаше като астрални паяжини из стаята, с цел да източват енергиите на нищо неподозиращите присъстващи. Тъмните посещават ВСИЧКИ свързани с пси-способностите конференции и семинари.
Натъквал съм се на живописни характери и докато ме обучаваха за шаман през този период винаги съм откривал „тъмни” шамани, които работеха сред светлите и сред нищо не подозиращите наблюдатели. Подобен тъмен шаман ще ви излекува, но цената, която ще заплатите за това, ще е различна от цената, която предполагате – от него можете да получите повече вреда, отколкото полза. Тъмните шамани също присъстват на всички подобни събирания и смесвайки се със светлите шамани и с нищо не подозиращите присъстващи, изпълняват своите замисли.
Средно-Напредналите живописни характери също играят своята роля, обаче. Тяхната задача е да помагат на слабо-Напредналите инкарнации да преминат на нови нива. Ще откриете, че те не са края на всичко, а по-скоро края на поредния главен цикъл, което води до нов портал към много-Напредналите нива. Тези средно-Напреднали герои са основна част от Играта и трябва да им бъде отдадено заслуженото. 

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.