четвъртък, 17 септември 2015 г.

"Третото око", или как виждат ясновидците

За третото око се говори от много време. И не само на изток.
 Ясновидците винаги предизвикваха интерес към себе си, благоговение и страх. С такива хора винаги се консултираха управниците ... и след това често ги изпращаха на ешафода и кладата, когато предсказанието се сбъдваше.
В днешно време, с ефекта на възможност за отчитане на информацията от информационното поле се съобразяват учени дори от ортодоксалната наука: предсказанията на Василий Немчин, Нострадамус, Ванга ... постепенно и най-отявлените нихилисти се позамислиха и дори се появиха сериозни научни публикации по тази тема. И ние ще се опитаме да разберем този нелек на пръв поглед въпрос: как всъщност виждат ясновидците.
В края на отминалия век Американският център за изследване на мозъка, похарчвайки няколко милиарда долара за изследвания, заключи, че древните учени са били прави - човекът не мисли с мозъка, а с някаква външна полева структура (ментално ниво); мозъкът и централната нервна система извършват само ролята на комутатори.
Нашият физически план, физическото тяло е четириизмерен обемен резонатор, възприемащ информация не само с известните на ортодоксалната наука сетива, но и чрез всяка клетка, всяка молекула и елементарни частици в организма. Освен това, предвид свойствата на по-висшите метрични пространства, времето и разстоянието не играят никаква роля.
Факторът време е свойство на нашето четиримерно пространство. Само тук времевият поток се фокусира във вчера-днес-утре. От астралния план този поток става многоизмерно Поле за събития, където всичко се случва едновременно. В астралното и менталното полета концепцията за миналото, настоящето и бъдещето не са налични. Това отваря възможност за отчитане на астрално-ментална полева информация чрез Информационното поле от цялото Поле за събития.
Припомнете си ситуацията с войниците на горската пътека. Нещо подобно се случва и с ясновидците. Способността за свободен астрално-ментален достъп до информационните полета им позволява да видят цялото Поле за събития. Тази способност не е нещо уникално. Всички хора трябва да имат, дори са длъжни да имат сензитивни способности. Няма екстрасенси! Самият термин е най-малкото глупав, както и други термини: биополе, изцеление и т.н. Лекарите казват, че у човек са активни само 4% от мозъчните клетки. "Остатъкът от" 96% е някакъв запас от сигурност, без да е ясно за какво е предназначен. За тези, които го твърдят, може да е истина. В природата нищо не съществува без причина. Например, апендиксът на астрално ниво е основен генератор на цялата имунна система. Премахване на апендикса в дадено въплъщение провокира възможността за поражение от СПИН в следващия инкарнационен цикъл.
4% от клетките на мозъка са като блок за самосъхранение на физическия план, който в езотеричната философия се нарича човешко его. Егото е отговорно за възможността за реализацията на наталното раждане (астрологическата натална карта е като технически паспорт, по който нашата многоизмерна същност може да се реализира във физическия план на четиримерното пространство).
"Другите" 96% от мозъчните клетки осигуряват взаимовръзката на егото с астрално-менталното ниво. При основната маса от хора тази връзка е заблокирана от действието на външна чужда програма по внедряване. Въпреки това, у почти всички новородени тази блокировка я няма и много деца имат свободно астрално-ментално зрение. С това се сблъскват почти всички родители. Например, детето се страхува да спи само в стаята. То се оплаква на майка си, че в ъгъла на стаята стои ужасна баба и то се страхува от нея. Детето просто вижда астралното поле на умряла и не влязла в следваща инкарнация бивша собственичка на апартамента. Или друга ситуация. Детето сякаш си играе самичко в стаята. Въпреки това, то говори с някого. И този някой е домашен дух. Естествено, "сляпата" за астрално-менталния "диапазон" майка от страх води детето си на психиатър, който любезно: "Лелке, ето вземи си успокоително. Заспи око, заспи друго, заспи ТРЕТО! Не виждаш ли сега? Браво! Обратно в общото "стадо овце за заколение". За тези цели служат упойките по време на операция - астралния план е напълно откъснат от физическото и обратно възстановяване  е невъзможно без енергоинформационна корекция.
Tретото око е нормално състояние за всеки човек! Христос е казал на хората: "Вие сте грешни, защото сте слепи. И ако смятате, че сте зрящи, ще останете завинаги грешници!". Колко глупави са всевъзможни "учители" и "гурута", които твърдят, че Третото око се отваря само при хора с висока духовност и напреднали! Ето на този може да се отвори. А при другия духовността не е достатъчна, нека върви сляп. Чудя се с каква точна линия те измерват духовността? Духовността или е налице у човека, или напълно отсъства. За съжаление, при повечето хора астрално-менталното ниво е напълно блокирано, няма връзка на егото с многоизмерната същност. Тези хора всъщност представляват биомаса - суровини от програмата за изземване на потенциала от "братята по разум". Повечето от тях, преминали през медицински и биологични експерименти по ротационни изземвания са биороботи и изпълняват на Земята програма, записана на имплантиран микрочип. В Библията те са били наричани "незаписани в книгата на съдбата" - информационното поле. Въпреки това, може да им се помогне да се нормализират, но повече за това по-късно.

В езотеричния изток има условна градация на виденията чрез третото око. Най-ниското ниво е видеокамера : виждам, но не знам това, което виждам и  не го разбирам. После идват следните нива: виждам и разбирам, виждам и зная ... А след това - рязък скок: не виждам, но знам!

За да разберем как всъщност работи видението, нека си спомним рисунката на многоизмерната пирамида и да осмислим. Aстрално-менталния план на човека чрез информационните полета възприема информацията от полето на събитията. Тази информация се проектира на всички нива на носителите на многоизмерната пирамида: нуклоните в такива молекули преобръщат своя спин; молекулите от своя страна леко променят формата си, което е довело до промени в обемния резонанс и клетката е изработила електрически импулс. Този импулс по централната нервна система попада в мозъка - в същите тези 96% от клетките, които образуват образа на възприеманата информация. Това изображение възприема нашето его - 4% от клетките. Възприемането на образните данни е многоизмерно: появява се мисъл, човек чува глас или вижда изображение. Така нареченото ясновидство е само малка част от възприемането на информация. Нека разгледаме по-подробно как става това.
Електрическите импулси от мозъка се движат към ретината. Налице е възбуда на пръчките и конусите - формира се виртуален образ, който на свой ред отново е възприет от пръчките и конусите на ретината. Електрическият импулс по зрителния нерв влиза в зрителния център на мозъка - има разпознаване на информацията от полученото изображение. Начинаещите гледат със затворени очи. С натрупването на опит, вече не е необходимо да си затварят очите. Почти всеки може да си спомни свои детски видения, докато медицината и зомбиращата образователна система не затворят третото ви око.
И така, ясновидството не е виждане през стената или през тъканта на пациента. Ясновидството е свободна взаимовръзка на егото от физически план с астрално-менталното ниво от многоизмерната същност на човека. Tретото око - това е цялото наше физическо тяло.

Нивото на възприемане на информацията зависи от интелектуалните способности. Колкото повече човек знае, толкова по-лесно за него е да разбере какво е видял.
При мнозина виждането обикновено работи през целия си живот, но те не се досещат за това, понеже не знаят, че това е така нареченото Трето око. Болшинството просто не знаят как да го използват! Нещастният индийски йога двадесет години се въздържа от всичко, медитира, за да види аурата. При нас - продавачка на пирожки в базара елементарно диагностицира, намира липсващи неща и назовава имената и адресите на любовниците ...

Това, което се нарича трето око, е целия комплекс на възприятието на информация: ясновидство, телепатия, съновидения, интуиция ... Тук могат да се отнесат и работата с биолокационни пръти и махало. Да разгледаме например, с помощта на многоизмерната пирамида работата с махалото. Ако у оператора липсва визуализацията на мислеобрази, менталният му план в отговор на въпроса на егото "извежда" чрез астралния план многоизмерна информацията в двоични кодове наляво и надясно. Операторът сам задава значението на тези кодове. Ако махалото се върти по посока часовниковата стрелка, това означава "да", ако е обратно - "не". Двуизмерната информация от триизмерното въртене на махалото се възприема визуално от оператора и се превръща в четириизмерни образи. По този начин се затваря веригата въпрос-отговор.
Често при работа на ясновидец или оператор с махало или биолокационни пръти може да бъде чуто: "Те ми показаха ... Казаха ми ... Това е реална информация, а това - "дезинформация"...". Подобен подход един вид снема отговорността за видяната и съобщена информация, но и отваря възможност за реално зомбиране от други ментални планове и егрегориални програми. Всяка информация от Информационните Полета следва да се възприема и филтрира само от собственото ви ментално ниво и да се адаптира към нивото на възприемане на вашето его. Поради това е препоръчително да се каже: "Виждам ... Възприех информацията ... Сигурен съм, че това е така ...". По този начин можете просто да блокирате потока на дезинформация.
За да разберете чужд език се изисква речник за превод на термините. Без него вие нищо няма да разбирате. Подобна е ситуацията и в случай на астрално-менталното възприемане на многоизмерна информация. За да възприеме ясновидецът ясен образ, има нужда от "речник" за превода. В това се състои цялата сложност - не само да се види, но и да се разбере какво е това. Този "речник" се създава в продължение на хиляди години, но все още няма адекватност във възприеманата информация. Например, някои автори твърдят, че "астралния двойник" е над главата на човека и е с главата надолу. Други - че е с главата надолу и е под краката.

Да разгледаме следния пример за илюстрация. Мравките от гледна точка на ортодоксалната наука могат да бъдат считани за "плоски" - те възприемат основно двуизмерна информация - напред и назад, наляво и надясно. Представете си, че мравките имат свои учени, и те изучават пъна на отрязано дърво. По своите стъпки мравките са измерили височината и ширината на пъна, пресметнали са годишните пръстени. В бъдещото натрупване на опит те ще бъдат в състояние да идентифицират конкретно дърво. Въпреки това, начина на мислене няма да позволи на мравките-учени да разберат какво е било разумното живо дърво, от което е останал само един пън, а още повече какво е гората. Тези понятия са извън рамките на възприемане на мравките и за възприемането на тази информация трябва да е налице "разширяване на съзнанието".

Tретото око - това е многоизмерно възприемане на многостранния характер на проекциите на цялата информация. Това, което обикновено се нарича човешко същество е само четириизмерен обемен резонатор,  позволяващ на тази същност да познае и да промени този свят в една или друга посока.


В. Рогожкин

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.