понеделник, 11 април 2011 г.

Има ли босненски пирамиди

http://vbox7.com/play:fdfdf6bb










   През април 2005 г. до градчето Високо, на 30 км северозападно от Сараево започнаха проучвания и работи по разкриването на "най-забележителния археологически комплекс от миналото". Според ръководителя на програмата Семир Османагич става дума за най-великото откритие в историята на човечеството.
   Досега археолозите са работили над 350 000 часа в разкопки от 2005 г. до сега. Открити са пет пирамиди - на Слънцето, Луната, любовта и др., гробищен комплекс и подземен лабиринт. 
   Откритието може да промени историята заради следните причини : 1. Това ще са първите пирамиди, открити в Европа и ще потвърдят, че първата цивилизация на Земята е била на Балканите, където е имало най-благоприятни условия на живот. 2. Комплексът съдържа най-големите пирамидални структури на света. Пирамидата на Слънцето е висока над 220 м и е по-голяма от Голямата пирамида в Египет - 147 м. 3. Пирамидата на Слънцето е най-точно ориентираната спрямо космическия север в сравнение с всички други пирамиди, открити в Египет, Китай, Мексико, Гватемала, Салвадор и т.н. 4. Пирамидата на Слънцето е напълно покрита с правилни бетонни блокове. Качеството на бетона с неговата изключителна твърдост с ниско абсорбиране на вода, превъзхожда всички съвременни бетонни материали. 5. Пирамидите са покрити със земя и растителност отпреди 12 000 г. Това означава, че те са най-старите на планетата. 6. Под пирамидите във Високо се намира най-просторната подземна мрежа от тунели и зали, дълги над 15 км. 7. Керамичните скулптури, открити в подземния лабиринт са най-големите открити досега останки от древния свят.  
   Списъкът не свършва дотук. В околността се намира най-високата гробница в света - 61 м. 
   Още по-изненадващи са други открития на физиците. Става дума за енергиен лъч, излизащ от върха на Пирамидата на Слънцето с радиус 4,5 м и честота 28 Кхц. Лъчът е постоянен и неговата сила нараства с изкачването към върха на пирамидата и извън нея. Този феномен противоречи на известните физически закони и технологии и може да е първото доказателство за нехерцова технология на планетата. Вероятно строителите на пирамидите са създали перпетуум мобиле преди много векове и тази машина за енергия продължава да работи.
   През 2010 г. в подземния лабиринт са били открити зала и малко синьо езеро. Сканирането показва, че нивото на йонизирането е 43 пъти по-високо от средната външна концентрация, което превръща залите в лечебни помещения.
   Електронните проучвания през 2011 г. потвърдиха, че нивото на отрицателната радиация в тунела е равно на нула. В тях не е открита и никаква силова или космическа радиация. Над подземните води отрицателната енергия се трансформира в положителна. Всички тези опити показват, че подземният лабиринт е една от най-положителните конструкции в света, което я прави идеално място за регенериране и обновяване на физическите сили и тялото.
   Каква е истинската цел на пирамидите във Високо ? Според откривателите им Пирамидата на Слънцето във Високо действа като гигантски акумулатор, който постоянно излъчва големи количества енергия.


  Източник : "Строго секретно"

5 коментара:

  1. Поздрави за статията, дали подобни структури не съществуват и в България?

    ОтговорИзтриване
  2. Същото си помислих и аз!

    ОтговорИзтриване
  3. Пирамидата ми изглежда на съоръжение генератор където отгоре са кацали и са се стиковали кораби тоест сглобка с нещо идващо от вън и вероятно кораба се е зареждал от пирамидата с "гориво"
    нещо като базов лагер

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=569709589710971&set=a.569709286377668.108556740.100000158047412&type=1&theater

    Това е снимка на енергията която излизаше през камъка(в същност не естествен камък). Има и снимки от други фотоапарати, снимките се получаваха само ако снимаш в дисплея на друг фотоапарат на който се виждаха лъчите иначе не излизаха или излизаха тъмни. Мястото е бневероятно, яърнахме се миналата седмица. Направих и група във FB за него.

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.