сряда, 31 март 2021 г.

Кой стои зад световните войни?

 По определени причини официалната ни история има много „къса памет“ и затова нашите учебници съдържат информация само за последните две световни войни, които се проведоха през миналия век. По време на човешката история на планетата Земя обаче е имало много такива войни. И винаги зад конфликта, провокиран от две противоположни сили, се криеше определена „трета сила“, която никога не разкрива своето участие в процесите на внимателно планирано разделение и разиграване на народите

Разбира се, внимателният анализ на световните събития в ерата на последните две световни войни ни позволява да достигнем до определена група от т.нар. „черна аристокрация“ и банковите кланове на Юдеохазар, които заедно съставляват т.нар. „световно правителство“, описано в книгата на бившия служител на британските специални служби Дж. Колман и някои други автори. Но трябва да знаете, че това т.нар. „Световното правителство“ само по себе си е марионетна структура на своите „богове“, зад прикритите образи на която се крие интересуващата ни „трета сила“, която вече много повече от едно хилядолетие провежда своята подривна античовешка дейност.

В книгата на руския пътешественик, писател, изследовател на тайните на древните цивилизации Г. Сидоров, озаглавена "Системата и общите единни закони на Вселената", можем, въз основа на информацията, която той получи от сибирските отшелници - пазители на древни знания, да прочетем следното за това: „... причината за всички разногласия и войни се крият в дълбините на човешката психика, когато владетелите на властта над обществото са шудрите-роби, за които най-важното в живота е неограничено материално потребление и, разбира се, власт над обществото, последното е най-високия предел на желанията.

Много легенди на народите на Земята говорят за кървавите войни на боговете. Боговете се биеха помежду си на небесата, на Земята и в необятните океани. Те използваха оръжия с ужасяваща сила, от които облаците изгаряха, превръщаха  равнини в планини, а моретата кипяха - цялата планета се тресеше от разкъсванията и стенеше като човек. И нейните сълзи и стенания породиха гигантски цунами, които, помитайки всичко по пътя си, се търкулнаха над пламтящите континенти ...

Всяка война се отприщва от хора на порока, но ... зад последните винаги има сила, която ги манипулира. Двете страни на воюващите са за глупаци. Това е, което лежи на повърхността, това, което виждаме и на което обръщаме внимание. Във всяка война има трета страна, като правило тя не се вижда, защото никога не стърчи. В онези далечни войни, след които останаха толкова много белези на Земята, това със сигурност се е състояло. За първи път тя се прояви много отдавна, веднага след заселването на пустия континент в средата на западния океан от деца. Не без нейната намеса започнаха разногласия между орианците и извънземните от съзвездието Сириус. В древни времена няколко пъти ситуацията се плъзна до ръба на кървава война. Една след друга на Земята избухват войни, но всички те са с местен характер - не стигат до световен конфликт. Третата страна се нуждаеше от световна война, след която на Земята нямаше да има победители или победени.

Но не за да завладее нашия свят, това разбира се е ясно, но и за да унищожи индустрията, да унищожи знанията, натрупани от цивилизацията и да унищожи културата. С други думи, да стартира каменната ера на Земята и след това да царува спокойно над нея. Защо беше направено всичко това? За да използва нашата генетика на най-висшите същества от златното сечение за себе си. Тези същества от звездните дълбини добре осъзнават, че еволюцията на левия мозък води цивилизацията до духовна и физическа деформация и в резултат на това - до дегенерация и смърт. Но те или не искат да се върнат към оригиналната версия, или вече не могат да го направят, без страничната генетична подкрепа.

Орианците отлично разбираха истинската причина за конфликтите. Неведнъж, след сключването на мир с техните противници, те изхвърляха опулени чудовища не само от Земята, но и от Марс, овладян от белите богове. И неведнъж, действайки като по-големи братя и учители, те доведоха Атлантското имение до една висша класа. Фаетските великани също им помогнаха в това.

Но времето минаваше и дефектната генетика отново и отново се усещаше: Атлантското общество отново беше оглавено от шудрите, а хората, свързани със Създателя, или избягаха на север, или се оказаха без работа. В такива моменти незнайно откъде на Земята и Марс се появяват опулени чудовища. Използвайки своите информационни технологии, те отново започнаха да сеят вражда с ината на маниаците. Ето защо цялата повърхност на нашата планета е непрекъснато поле на древни битки - кратер върху кратер ... "


Както можете да видите, добре познатият принцип: "Разделяй (разигравай) и владей!" е измислен не от римляните и не от клановете на Юдеохазар на световния „елит“, а много преди появата им. И тези слуги на паразитната цивилизация на нечовеците изпълняват само плана, разработен от техните господари, които ги използват като „щит“, зад който се крият истинските виновници за всички настоящи проблеми на човечеството.

Това изобщо не означава, че глобалистите-сатанисти са толкова "бели и пухкави" и не са виновни за нищо, тъй като изпълняват команди "отгоре". Но трябва да разберете отлично, че можете да победите „хидрата“ само като отрежете главата й, а не пипалата, които са склонни да растат отново и да се придържат към тялото на човечеството за пореден път. И, разбира се, трябва да разберете отлично на кого служат всички онези големи бърборковци, които винаги обвиняват самото човечество и уж неговата „животинска природа“ за това, което се случва на Земята, докато самите те го тласкат към паразитните деградиращи „ценности“ и животински култове към материални удоволствия.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.