събота, 13 март 2021 г.

Нанооръжието, което убива

 Плановете на глобалистите за намаляване на населението на Земята се прилагат активно по целия свят чрез техните слуги, проникнали в националните структури на всички държави. Един от най-ефективните методи за намаляване на популацията са ваксините, разпространявани чрез такава глобалистка структура като „Световната здравна организация“, съдържащи тежки метали и други вредни вещества, които намаляват имунитета, причиняват негативни странични ефекти върху здравето и водят до безплодие. По този повод честни лекари, които не са се продали на глобалистите, бият тревога по целия свят.

Но проблемът не е само в химическия състав на ваксините. Някои учени са открили истинско нанооръжие във ваксините. Едни от тези изследователи са италиански учени - съпрузите д-р Антониета М. Гати и д-р Стефан Монтанари, които откриха, че във ваксините присъстват наночастици с неизвестен произход. След изследване на ваксинациите, проведени в тяхната лаборатория, те са подложени на преследване от американските, европейските (ЕС) и италианските власти, които участват активно в глобалистическите програми. Така например, италианската полиция извърши претърсвания в лабораторията и дома им и иззе цялата документация относно анализа на ваксините.

С какво резултатите от тези анализи не угодиха на властите? Ето какво каза С. Монтанари по този въпрос: „През 90-те години аз и съпругата ми открихме, че микроскопичните наночастици са в основата на материята. Те вече са известни на науката, могат да бъдат намерени в атмосферата, околната среда. И така, наночастиците могат да влязат в човешкото тяло и могат да причинят редица заболявания, които ние наричаме "нанопатологии" ...

Тези частици се изпускат в атмосферата в резултат на дейностите на преработвателните предприятия, отделянето на отработени газове от автомобилите, но не само поради това. Чрез дихателните пътища и храната тези наночастици попадат в човешкото тяло. С други думи, те летят във въздуха, защото са много малки и много тънки. А след това те навлизат в кръвта и влияят на съсирването на кръвта. Те могат да образуват кръвни съсиреци и тези кръвни съсиреци през вените отиват директно в белите дробове и могат да причинят белодробна тромбоза. Ако влязат в артериите, те могат да отидат навсякъде, евентуално в мозъка и сърцето.

Но това се случва при малък брой хора, което е около 10%. Това са хора, които нямат определени вещества в тялото си. Тези частици се пренасят от кръвта в цялото тяло и след това се събират в тези тъкани, които са заразени с вируси и тези тъкани не могат да се отърват от тях. Те образуват така наречените „неразградими комплекси“ и тъй като са заобиколени от други видове тъкани, засегнати от възпаление, тези тъкани остават завинаги в човешкото тяло.

Тъй като тези комплекси са неразградими, те могат да мигрират с кръвния поток, причинявайки хронични възпалителни процеси. Те са в състояние да проникнат в клетките и ядрата и да взаимодействат с ДНК. Тези частици са вечни, те не могат да бъдат разложени или трансформирани в нещо друго. Те остават в човешкото тяло завинаги. В зависимост от това къде са стигнали тези частици, те могат да причинят различни заболявания и патологии. Например, когато навлязат в черния дроб, те могат да причинят възпаление в черния дроб. И в бъдеще това възпаление почти винаги се превръща в раков тумор. Това може да отнеме известно време, може би няколко месеца. А за някои хора този процес може да отнеме няколко години или дори няколко десетилетия ...

Тези частици са не само способни да причинят рак, например когато попаднат в панкреаса, те могат да причинят и диабет. Тъй като вече няма да можете да произвеждате инсулин. Ако навлязат в мозъка, те могат да причинят неврологично заболяване ...

Преди около 15 години започнахме да анализираме ваксините, докато работехме в Майнския университет в Германия, където ни бяха предоставени проби от някои от ваксините. Ние бяхме помолени да предоставим нашия анализ на тези ваксини, тъй като те създадоха известни проблеми на хората, на които бяха приложени. И открихме, че тези ваксини са замърсени с наночастици. Т.е., наночастиците се съдържат в самата ваксина. В момента анализирахме повече от 30 ваксини и навсякъде установихме, че тези ваксини са замърсени с едно единствено изключение: това е ветеринарна ваксина за животни ...

Въпросът не е в състава на тези частици, което, разбира се, също е важно, но основното е, че тези частици са чужди тела. Тъканите на човешкото тяло започват да реагират на тези частици не защото съдържат желязо, титан, волфрам, олово (това са всички елементи, които открихме в тези наночастици), а защото са чужди тела. Тези чужди тела са като куршум ... Целият проблем е, че тялото ни не разпознава тази частица като своя собствена клетка.

Разбира се, тези наночастици попадат в тялото чрез дишане, но има голяма разлика с ваксините. На първо място, когато дишате, дишате въздух, който съдържа наночастици. Когато издишате, се отървавате от 99,99% от вдишаното. Ако имате здрави клетки, след това издишвате по-голямата част от наночастиците, които сте вдишали. Ако ги погълнете с храна, след няколко часа се отървавате от тях в тоалетната. Но ако сте ги получили чрез ваксини, всички те ще останат във вашето тяло.

Трябва да се знае още нещо. Ваксините съдържат много други вещества, които могат да станат "пускови механизми" за тези наночастици за възникването на различни заболявания. Т.е. - това е истинско отровно вещество".

Е, чудим се защо онкологичните и сърдечно-съдовите заболявания, различни алергични реакции необяснимо нарастват. Защо доста млади хора умират неочаквано от инсулти, защо много заболявания са станали хронични. Истинско нанооръжие се използва срещу нас, което става особено смъртоносно, като се добавя към ваксините. Оттук и заключението: преди да се пристъпи към ваксиниране, е необходимо да се извърши не само химичен анализ на ваксините, но и да се идентифицира наличието на смъртоносни наночастици в тях, които са основния вреден фактор.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.