понеделник, 7 септември 2015 г.

ПСИХОГЕНЕТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ - 4

 Малко хора осъзнават колко негативно се отразява неприличната реч върху човешкото здраве и съдба. Страдат преди всичко зъбите, венците и цялата уста, тъй като когато човек ругае, псува и злослови, той създава отрицателна енергия в устната си кухина. В следващото си въплъщение такъв човек ще фъфли, заеква, мънка или ще се роди ням, а в сегашния си живот често ще страда от остри респираторни заболявания, възпаления на венците (пародонтоза), загниване, разрушаване и опадване на зъбите. Според последните научни данни, човешките зъби са пряко свързани с всички органи. Всеки зъб е индикатор на един или друг орган, като отразява състоянието му. С един зъб могат да бъдат свързани няколко органа или обратно - един орган да е включен към няколко зъба. Човекът е сложна самобалансираща се система. Докато тя се справя със задълженията си, той е здрав. Развалените зъби са причина за недобрата работа на някои органи, тъй като при дъвченето върху тях като върху екстра рецептори се упражнява механично въздействие, стимулиращо функцията им. Липсата на някой зъб води до незадоволително стимулиране на съответните органи и до хронични заболявания. Затова е много важно зъбите да се лекуват своевременно, колкото може по-бързо да се пломбират (така се възпрепятства изтичането на енергия от органа) и да се прави всичко възможно да се запазва всеки зъб, дори ако стоматологът настоява да го извади. 
Хубавите зъби са показател за здрави вътрешни органи и за душевно благополучие. 
Учените са установили, че ако някой ви се кара или ви ругае продължително време, върху вас се оказва силно негативно въздействие, еквивалентно на радиоактивно облъчване с мощност 50 хиляди рентгена (смъртоносната доза за човека е 600 рентгена). В такава ситуация сте се озовали в отрицателното пространство и ставате жертва на обитателите на низшите светове (мафлоците). Те се хранят с жизнената ви енергия и унищожават фините ви тела. На физическо ниво това се проявява като безразличие, апатия, мързел, синдром на хроничната преумора, депресия и опити за самоубийство. 
Шеговитият и привидно „безобиден” израз „По дяволите” програмира човека за болести, страдания и разорение, тъй като го изпраща в „черна яма” или „в гроба”. 
Изразът „Ще ти откъсна главата” нарушава енергийно-информационната матрица на фините тела (прекъсване на енергийните връзки, отделяне на главата от тялото) и впоследствие се материализира в болест: ОРЗ, бронхиална астма, пневмония или туберкулоза. Проклятията от типа: „Две леви ръце” или „Ръцете ти да изсъхнат” водят дотам, че във физическия свят човекът не умее да свърши каквото и да е - „Един пирон не може да забие”. При по-тежките случаи се наблюдава дори пълна парализа на ръцете. Лошите негативни завистливи мисли, излъчвани през очите, водят до урочасване и проклятие - предизвикват нарушения в енергийно-полевата структура (аурата) на човека. 
Проявявайки такива негативни качества, човекът призовава тези същности и те навлизат в аурата му, а той страда от тях. 
Неприличният груб вулгарен език е психична инфекция, опасна не само за здравето и съдбата на човека, но и за Земята и за Космоса. Така става ясно защо с думи можеш както да убиеш, така и да излекуваш. Уличният неприличен жаргон (сленг) принадлежи към отрицателното пространство, затова ако човек го използва в речта си, се включва към най-низшите светове и се обрича на болести и страдания. За такива хора се казва, че нямат късмет в живота. По правилно е да се каже, че те са си създали „горчивата” съдба чрез негативни мисли, думи и действия. Затова в съветски времена псуването се смяташе за нарушаване на обществения ред, приравняваше се към хулиганството и се осъждаше като административно и дори углавно престъпление. А днес правозащитните органи си затварят очите пред използването на нецензурна лексика от гражданите - и така си има достатъчно проблеми. 
Други мощни средства за самопрограмиране са татуировките, техниката „боди арт” (от англ. Body art - рисуване върху тялото), при която по кожата се нанасят рисунки със специални бои, които остават няколко дни, както и продупчването на носа, устните, езика и други части на тялото за окачване на украшения. Символиката на тези „шедьоври” е отрицателна и залага негативни психогенетични програми в съдбата на хората. Например изображенията на символи на смъртта и низшите светове (черепи, скелети, дяволи, демони и др.) привлича като магнит нещастия, страдания, осакатяване и в крайна сметка унищожение и смърт. 
Изображенията на различни животни, змии, дракони и пр. програмират хората да проявяват съответните животински качества - агресия, жестокост, тъпота, инат и др. 
На ниско ниво това са символи на злото и привличат астрални същности от тези светове. С времето те се материализират и на физическо равнище организмът се заразява с паразити (хелминти). Човекът започва да губи жизнената си енергия и се разболява. Това се проявява като апатия, мързел, депресия, синдром на хроничната преумора, агресия и т.н. 
Тези същности, които човек е изобразил или прикачил към тялото си, го обсебват. Такова мощно негативно и зомбиращо въздействие оказва татуировката. 
Наред с риска от инфекции (включително СПИН) и продължително разраняване на продупчените места по тялото, любителите на пиърсинга доброволно пробиват и всичките си фини тела, което води до енергийно отслабване на организма. Ето и някои разшифровки на символиката: единичната обица, която обичат да носят много мъже, създава програма за самота. Пръстенът в носа и на други места по тялото, какъвто някога са поставяли на робите и на животните, включва негативни програми за подчинение, потискане, насилие, зомбиране и робство. Запитайте се дали ви е нужно това?
Механизмите на негативното енергийно-информационно психогенетично програмиране
Човек сам програмира съдбата (кармата) си чрез своите желания, емоции, чувства, мисли, думи и действия. Да разгледаме как става това психогенетично програмиране. 
При отрицателни емоции и чувства, негативно вербално (словесно) или мислено програмиране се разрушават енергийно-информационните матрици на СЪЗНАНИЕТО (матриците-дискети на паметта в аурата и енергийните връзки между тях. Аурата на такъв човек е изкривена и има многобройни пробиви. Негативната енергия блокира основните енергийни центрове (чакрите) и меридианите, свързващи го с 13-те зодиакални съзвездия и с целия Космос. Например, за да работи нормално, панкреасът трябва да се подхранва от всичките 13 зодиакални знака (за сравнение – на черния дроб му е достатъчен един от тях). Затова при лечението на диабета трябва да се изплатят кармичните дългове и да се възстанови енергийното захранване от всичките знаци, което е твърде сложно. 
Блокирането на чакрите и меридианите нарушава нормалното енергийно захранване на психичната и нервната система, което неизбежно се отразява отрицателно върху целия организъм (енергиен глад). Този дисбаланс се записва на фини нива в хиперсвръхфокалните структури на душата, духа, монадата или свръхмонадата (в зависимост от степента на развитие на индивида) и във вълновите матрици на ДНК в хромозомите на всяка клетка от организма (вълнов геном). Той се предава генетично като вродени и наследствени болести (хемофилия, туберкулоза, психични болести, церебрална парализа, предразположеност към рак и други) или като негативни енергийно-информационни програми (наркомания, алкохолизъм, други пагубни страсти, склонност към агресия, насилие, жестокост и т. н.). 
Поради нарушения в енергийно-информационните матрици на СЪЗНАНИЕТО първоначално се образува енергийният скелет на болестта - системата от прекъснати енергийни връзки на фино ниво. Това води до блокиране на енергийния поток към различните органи и дисбаланс в енергийно-информационните им матрици, след което в резултат на физическо равнище възниква заболяване. 
Древната мъдрост гласи: „Няма болести, а само неправилно мислене”. Дори съвременната медицина започна да осъзнава, че всички болести са психосоматични, т. е. в основата на нарушенията в тялото (сомата) лежат дълбоки психологически причини. Тази проста истина, открита още от средновековния лекар Парацелз в началото на XVI в., намира все повече потвърждения и в наше време. Психологическите причини за болестите могат да се разделят на следните групи: свързани с различните нива на СЪЗНАНИЕТО (безсъзнателно, подсъзнание, съзнание, осъзнаване, знание и т.н.); вродени и придобити; вътрешни и външни и т. н. 
Тази идея беше потвърдена напълно от В. М. Бронников и неговия метод за възстановяване на енергийно-информационните структури на двигателните функции. Същността му се изразява в активиране на функциите на дясното мозъчно полукълбо, отговарящо за образното мислене, творчеството, интуицията и връзката със свръхсъзнанието. След обучение по метода на Бронников хората установяват, че и двете им полукълба са започнали да работят и да хармонизират дейността на целия организъм. Разработените на тази основа технологии ги превръщат в скенери (биорентгени) - те могат да изучават живи и неживи обекти с помощта на свръхсетивно зрение. Хората се превръщат в резонансна система, в основата на която лежи свръх съзнателното възприятие на биосигналите от живите организми. 
В основата на всяка болест са залегнали психологически причини, водещи до нарушаване на биополевата структура на фините тела, т. е. на енергийно-информационните процеси в аурата. Това води най-напред до функционални дисбаланси, а по-късно и до физически поражения на органите и системите в тялото. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.