сряда, 16 септември 2015 г.

Доказателства и събития по пътя

Когато бях в Аризона преди две седмици, за да се обучавам като шаман, винаги си носех за всеки случай фотоапарата в колата. Винаги, освен веднъж. И точно този път, докато отивахме към Седона, видяхме едно голямо НЛО, което летеше над пустинята посред бял ден. Спътникът ми каза „Карай след него”. Как не – през пустинята. Но спрях, за да го разгледаме.
В друг случай на път за работа видях друго НЛО, което приличаше на цигара без филтър и летеше бавно. Нямаше много други коли на пътя и като че ли останалите водачи не го забелязваха. Седмица по-късно видях същия тип НЛО отново. Оттогава си държа фотоапарата в колата, но повече не го видях.
Така и не ми се отдаде възможност да заснема това. На пръв поглед изглежда разстройващо – знаеш какво си видял. Искаш да споделиш какво си преживял, но кой иска да слуша за това без доказателства?
Ще има събития в живота ви, които ще бъдат като че ли предназначени само за вас и които няма да можете да докажете на другите, защото те са предназначени да повлияят на вас и на вашия път. Да не можете да споделите напълно това преживяване е част от самата случка.
Да, щеше да е невероятно да си носех фотоапарата в тези случаи, но не го носех. Обезсмисля ли се то от това, че не мога да го докажа? Не! Това може да е тест на вашето желание да се разширите отвъд границите на обществото и от границите, наложени от Играта. За да завършите, трябва да разширите своите хоризонти.
За мен лично няма значение дали някой иска да чете за моите преживявания и открития.
Играчите в Играта много обичат да апелират към „здравия разум” и към това, което „всеки знае” и да заемат позицията  „какво ще си помислят другите” , за да държат онези, които искат да разширят съзнанието си в редицата. Не се страхувайте да пробвате нови неща, които ВИЕ искате да преживеете. Когато преживеете нещо като среща с НЛО, бъдете благодарни на преживяването и на начина, по който е докоснало живота ви. Какво е означавало то за ВАС? Какви ментални ограничения/нови пътища са се появили в резултат от съответното събитие?
Личните доказателства винаги имат предимство пред онова, което Групата ВЯРВА, пред традициите и пред границите. Нищо не е по-удовлетворяващо за групата от това да привлече обратно към себе си някой, който има преживявания, които тя не одобрява. За мен да „пощипвам” групата е забавно.
Колкото повече напредвате, толкова повече ще имате преживявания предназначени само за вас и за вашия път. Не се притеснявайте за това, което не можете да докажете. Ако искате да го споделите с другите - направете го. Ако не им хареса – голяма работа. Това си е ВАШЕТО събитие. Записът от него вече е записан във вас и ще се пази винаги във вашия Висш Аз.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.