петък, 4 септември 2015 г.

ПСИХОГЕНЕТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ - 2

Много дреболии оказват съществено въздействие върху енергийно-информационното пространство. Празните буркани, вази, кутийки генерират онова, което се намира в тях - т.е. празнота. С други думи, вкарвате в живота си проклятието за разорение. Затова следете в тях винаги да има нещо: във вазите да има цветя (може и изкуствени), в кутийките да има бижута, пари и т.н. - тогава животът ви ще бъде прекрасен и хармоничен. Оставените дори за една нощ мръсни съдове в умивалника създават отрицателно енергийно-информационно поле, което въздейства негативно върху обстановката в цялото жилище в продължение на няколко дни. Кухнята е светая светих във всеки дом, защото тук се извършва тайнството за приготвянето на храната, която после поемаме в себе си. Ако не я поддържате в ред и чистота, вкарвате в себе си тези програми и те започват да ви разрушават отвътре. Не напразно се казва, че „ние сме това, което ядем”. Както писахме в предишната книга, препоръчваме ви постепенно да преминете на вегетарианска диета, за да не поемате програмите за унищожение (смърт), страх, животински инстинкти (насилие, агресия, похот и егоизъм) и др. 
Ще отбележим, че някои напитки, хранителни продукти и „безвредни” добавки, скрити зад абревиатурата „Е...”, съдържат канцерогенни вещества и дори такива, които предизвикват уродства при новородените, чиито родители са ги консумирали. Най-известни със своята агресивност и токсичност за човека са напитките от типа на „Фанта” и „Пепси-кола”, чиято продажба е разрешена в страните от третия свят. В много от тези продукти производителите са заложили зомбиращи енергийно-информационни програми: в най-добрия случай от типа на „да не пресъхнем от жажда” (известно е, че частицата „не” не се регистрира от подсъзнанието и в резултат се материализира противоположната програма). Пример за такива зомбиращи програми са продуктите на известната компания „Хербалайф”. 
Ако пия, пуша и употребявам наркотици, какви ли психогенетични програми записвам в генетичния фонд на своето родово Дърво на Живота и предавам на потомците си? 
Нещата се усложняват и от факта, че когато човек яде, той се „отваря”. Тогава падат защитите на СЪЗНАНИЕТО му срещу външна енерго-информация и негативните програми без препятствено се записват в хиперсвръхфокалните му структури и могат да се материализират в живота му. Затова се препоръчва да се храним в спокойна и хармонична обстановка, когато нищо и никой не ни разсейва, като спазваме принципите на така нареченото йогийско хранене. Не бива по същото време да четем или още по-лошо – да гледаме телевизия, защото предаванията обикновено са наситени с негативни енергийно-информационни програми и зомбиращи реклами. Задайте си въпроса: Трябва ли да си записвате в мозъка програми от типа „Подчини се на жаждата” или „Опасно вкусен”? 
Хората, които злоупотребяват с алкохола и цигарите, създават около себе си отрицателно енергийно-информационно пространство, свързано с пиянство, алкохолизъм и никотинова зависимост, с което заразяват и другите. Най-много страдат децата, защото те всмукват в себе си всички негативни програми. Опитайте да си отговорите на въпроса: „Ако родителите пият, пушат, дрогират се, псуват, какви психогенетични програми предават на децата си на генетично равнище?” В нещастните семейства се раждат непълноценни деца умствено изостанали или уроди. Те са генетично предразположени към пагубните пороци на родителите си. Спортните състезания от типа на кик бокса, рестлинга, така наречената „борба без правила” и всички други, които култивират агресия и насилие, създават отрицателни енергийно-информационни полета. Благодарение на излъчването им по радиото, телевизията и Интернет обхватът на пораженията от тях е достигнал заплашителни мащаби. Често отрицателните полета на унищожението (убийството), насилието и зомбирането се създават в нашите домове именно под въздействието на медиите. При това те използват цялата мощ на посочените енергийно-информационни мрежи, създадени от човечеството. 
Психичното заразяване се осъществява както чрез „жълтите” вестници, списания, книги, аудио и видео продукции, така и чрез радиото, телевизията, глобалната компютърна мрежа Интернет, мобилните телефонни връзки. Понякога медиите заразяват хората с безнравственост и подтикват към беззакония, насилие, грабежи и убийства. А с помощта на съответните „шедьоври” жизнената енергия на хората се изсмуква повсеместно. Много опасни са и компютърните игри, в които се водят всякакви военни действия, извършват се жестокости и насилие. Тези игри, които мнозина смятат за „безвредни”, всъщност оказват мощно зомбиращо въздействие, особено върху детската психика. Те са лесно достъпни и се разпространяват масово на компакт дискове и в Интернет. Включването към света на смъртта и страданията (ада) се произвежда в промишлени мащаби и с високо качество. Дори мобилните телефонни мрежи стават източник на психично заразяване. Например в една от тях се разпространява играта „Пираня” - името й говори само. Новите информационни технологии и масмедиите многократно са повишили възможностите си за отрицателно въздействие върху човешката психика. Те обхващат големи групи хора и дори населението на цели държави. 
Друг пример за включване към негативните енергийно-информационни пространства е еротиката и порнографията. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание. Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло - до израждане на нацията. Не е чудно, че днес смъртността в Русия надвишава раждаемостта: на десет ковчега се купува една детска количка. 
Нашият народ постепенно измира. От 1992 г. броят на умиранията в Русия надвишава този на ражданията. И причините не са икономически. Контролът над раждаемостта, убиването на неродените деца, „сексуалното образование” на учениците, порнографията и насилието в медиите - всичко това е оръжие за масово поразяване, по-мощно от ядреното или биологичното. То е насочено към унищожаване на човека и разрушава основата на нацията - семейството. 
За да се унищожи един народ, достатъчно е да се развратят децата му - и той умира. Това е известно на нашите противници, които неведнъж са се опитвали да покорят руския народ и да завладеят териториите му с всичките им природни богатства. 
Не напразно в предсказанията за апокалипсиса (края на света) се казва: „В човешкото съзнание ще навлезе култът към секса, насилието, садизма и предателството. В много държави ще настъпи хаос и безредие... Честността и порядъчността ще бъдат осмивани и ще изчезне нуждата от тях. Повсеместно ще се култивират простотията и нахалството, лъжата и измамата, алкохолизмът и наркоманията, кражбите, предателството, национализмът, враждата между народите и преди всичко омразата към руския народ. Ще бъде прекъсната връзката с духовните корени, ще се унищожат основите на народната нравственост. Разложението и развращаването на младежта ще достигне своя връх. Ще се смесят крадци и светци. И само единици сред тях ще останат хора.” 

Според статистическите данни в Русия през 2000 г.:
•Смъртността надвишава раждаемостта 1,6 пъти;
•На двама работещи се пада един на социални помощи;
•Ежедневно 18 хиляди деца са убивани чрез аборт;
•На едно раждане се падат два аборта;
•Едва 4 % от децата се раждат относително здрави;
•70-80 % от децата страдат от нервнопсихични заболявания;
•Повече от една трета от донаборниците се освобождават от военна служба по здравословни причини;
•Всяко второ семейство се разпада;
•Наблюдава се стремително нарастване на туберкулозата, сифилиса и СПИН;
•65 % от мъжете и 40 % от жените изневеряват на партньорите си;
•Официалният брой на безпризорните е повече от милион, а на сираците - 1,5 милиона;
•Около 2 млн. деца не учат никъде - по ниво на интелектуално развитие руските ученици слязоха от първо на 15-то място в света; 
•Детската и юношеската престъпност нарасна 16 пъти; 
•60 % от юношите пушат, 61,5 % употребяват алкохол, повече от 20 % са опитвали наркотици; 
•Много юноши започват полов живот на 13-14 г.; 
•Само през 1997 г. 3,5 хиляди деца от Русия са осиновени и отведени в САЩ; 
•От 10 бременности 7 завършват с аборт; 
•На 100 жени в детеродна възраст се падат 124 деца, докато за възстановяване на поколението са необходими 215; 
•През последните години децата са намалели с 3,7 млн.;
•Смъртността сред юношите на 15-19 г. се е увеличила с 50 %. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.