събота, 5 септември 2015 г.

В търсене на квантов ключ

В една книга на Алистър Кроули, която чета сега, се говори за „Ключът към всичко”. Един от проблемите, свързани с инкарнациите в трета плътност е, че когато се идентифицирате с тялото, вие свеждате по-голямата част от своите възприятия до квантови (поддаващи се на измерване) явления. Но ние не сме същества от трета плътност – ние само използваме обвивката от трета плътност, която ни служи като превозно средство за преживяванията.
Понеже не сме същества от трета плътност, и ключовете за завършване не са от трета плътност – те са квантови по природа. Научният мироглед е нещо, което ви закотвя в трета плътност. Природата на едновременния път, особено по отношения на Земята, все повече е доминиран от технологиите. Колкото повече технологии – толкова по-малко духовност, обаче – това е да отдадеш силата си на физическия свят.
Трябва да имате предвид, че НИКОЙ друг Висш Аз не може да има предимство по въпросите, свързани с ВАС и ВАШИЯ духовен път. Дори нищо друго от материалите на Матрицата да не схванете, запомнете поне това. Вашата Събудена Финална Инкарнация ще направи това, което е необходимо за ВАШИЯ път точно така, както правя това аз – за моя.
Да търсите квантови ключове (тоест измерими от гледна точка на трета плътност) по въпроси, свързани с висшия Аз и Играта, означава да търсите нещо несъществуващо. Онези, които искат да правите това, се опитват да ви задържат в една верига от преживявания, от която само вие можете да се освободите. Ключовете, дадени в Матрицата, са ориентирани към духа по своя характер и могат да се прилагат на практика от онези, които могат да ги приложат към цялостния път на своя Висш Аз. Даже да не можете да разберете всичко от това, което четете сега, вие вече сте го предали на своя Висш Аз. Това означава, че вашите Доминантна и Финална инкарнации могат да го използват с оглед на техния уникален статус.
Това, което се случва на един, може да не се случи на друг. Помнете – едновременния път е уникален, не робувайте на еднаквостта, която е типична за последователните инкарнации.
Колкото повече отказвате да отдавате силата си на други, толкова повече нараства доверието ви във вашия Висш Аз. Да, учите се от другите, но решенията, които включват какво да правите с наученото, трябва да са си ваши, а не техни. Ето защо аз не съм ваш личен учител, нито пък ще вземам решения вместо вас.
Квантов ключ за вашето завършване на Играта никога не е имало. Като имате предвид това, трябва да откриете какво ви трябва на ВАС и кое ще ви помогне да завършите Играта в нашата галактика. Краят на Играта е в последните си фази. Никога не се страхувайте от това, което не можете да постигнете в своя текущ инкарнационен път. Помнете, че вие сте собствения си „бог”, ако поискате, и че не трябва да поставяте  други „богове” (други Висши Аз) пред него. Не трябва да прилагате това знание с арогантност, а от позицията на така-стоят-нещата и казвайте на всеки, на когото това не му харесва, да си гледа работата (ако ви попита). Приемайте съвети, но нека това, което правите с тях да си е ваша работа.
Що се отнася до „Ключа към всичко”, това е свързано с вашия Висш Аз. Вашите едновременни инкарнации формират резките на този ключ. Да осъзнаете наличието на този ключ е първата стъпка. Да се научите как да го използвате отнема време и изисква търпение, но щом го придобиете, не го оставяйте. Матрицата може да ви помогне да откриете как да използвате своя „Ключ към всичко”. Последното завъртане на този ключ идва, когато ВАШАТА Събудена финална Инкарнация осъществи свикването на инкарнациите посредством Времевата Връзка. Това е нещо ТОЛКОВА велико, когато стане. Последното завъртане на вашия ключ ще отвори всичко – НАИСТИНА имам предвид ВСИЧКИ ваши спомени и преживявания. Сега сте завършил галактическата Игра. Фантастично!

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.