вторник, 1 септември 2015 г.

Наблюдение: Сравняване на Буш с Хитлер

Един читател на матрицата 5 ми даде този линк:www.takebackthemedia.com/bushnonazi.html
На него можете да видите сравнение между Буш и Хитлер. Изтъкват, че Буш не е нацист и това е така. Но е фашист. Не всички фашисти са нацисти. Италия и Испания са имали фашистки правителства, но не нацистки. Повтаря се историята на носенето на нова дреха върху същата фашистка фигура. На едно място има поздрава с вдигната ръка, използван от Хитлер и Буш. Това е фашистки (не нацистки) поздрав, който се използва отдавна. Използвали са го и в римската империя, но той е още по-стар.
Буш е привърженик на Тъмните. Те използват всякакви средства, за да постигнат това, което желаят. Използват умело и фрази типични за Светлите. Ще забележите как Буш просто не може да се сети за никакви свои грешки от 9/11 насам, когато беше помолен да спомене поне една. Той действа по сценарий написан от последователните господари. Той работи за ТЯХ, а не за хората в страната, която го е назначила за президент. Той твърди, че не обръща внимание на гласовете, когато взема решения. Естествено, че не обръща! Той е от Тъмните и работи за превръщането на Земята в последователна планета. Той се интересува само от онези, от които получава заповеди.
Често говори за „освобождаването на Ирак”. това е типично за комунистите – непрекъснато да тичат да освобождават хора, които не искат да бъдат освобождавани. Те „освободиха” източна Европа и поставиха в много страни свои правителства – от Москва до Китай. По същия начин сега американците освобождават страни, за да сложат там свои правителства, които ще се кланят на Вашингтон – фашистки вместо комунистически. Зиг Хайл!
По какво да познаете, че Буш лъже? По това, че устните му се движат. Снощи каза, че щял да обърне Земята, но нямало да позволи да се повтори събитието от 9/11. По-вярно щеше да бъде, ако кажеше, че ще обърне Земята, за да види дали то ще стане. Защото то беше част от плана за превръщането на Земята в планета на последователните инкарнации. Краят на Играта е и ще става МНОГО по-зле.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.