вторник, 22 септември 2015 г.

Вибрацията и бунта на Играта

Когато дадена инкарнация предприеме дългото пътуване към излизането от спиралата на Играта като Висш Аз, тръгнал по пътя на едновременните земни инкарнации, тя ще се сблъска с Играта, тъй като духът се стреми да установи контрол над голям процент от команди, свързани с идентифицирането с тялото. Физическото ви тяло си има своето наследство. Генеалогията е проучването на наследството на тялото на Земята. Боготворенето на предците в източните религии и философии е един тип от структурите „ти си твоето тяло. Друг тип е западната концепция децата да се кръщават на името на бащата. Като се доведе това до край, виждате имената на фамилията с „младши”., IIIIV и т.н. презимена. Всичко това цели да обвърже духа с тялото, „от което е родено”. Казват ви, че трябва да продължавате семейните традиции. Това, разбира се, пренебрегва духа, който се инкарнира във всички типове земни тела и генетични семейства.
Църквата харчи много пари за генеалогични проучвания и ви убеждава, че това го изисква „бог”. Членовете на църквата са насърчавани да проследяват собствената си генеалогия. Един студент гордо ми каза, че проследил генеалогията си „чак до Адам”. Всъщност той гордо заявяваше „Аз съм моето тяло”. Ето какво ми казва тази командна структура в ДНК. В този случай тялото управлява духа по оптимален начин.
Телесното семейство и генетиката са много важни за играчите в Играта и последователните извънземни, които се намесват на земята. Хората със сини и зелени очи притежават елементи, от които се интересуват извънземните. Всичко се върти около генетиката за последователните инкарнации, независимо дали това е „главната раса” (влияние на Орион), „синята кръв” (извънземните на Земята) или някоя друга центрирана в тялото структура. Това е начинът, по който Играта и последователните инкарнации искат да бъде всичко.
Мормоните особено държат на това. При тях можеш да се смяташ за семейство само ако се омъжиш и размножаваш. Според тях неженения мъж над 26 бил заплаха за обществото.
Влиза семейство Х: те имат дете, отгледано с типична генетика на идентифициращ се с тялото, традиционна религия и стойности, които го задържат в рамките на определените от Играта параметри. Но въпреки това духът, оживяващ това физическо тяло, се чувства ограничен от правилата и комфортността и иска да проучва и други опции за живота. Ако инкарнацията погледне към друга религия, различна от практикуваната от семейството, това въвежда духовна вибрация на бунт спрямо Играта. Това е първият значим алармен сигнал, че „не всичко е както би трябвало да бъде”. На мен например ми казаха, че „човек никога не трябва да сменя религията, която практикува неговото семейство. Ти дължиш на семейството да спазваш традиционната религия.” Глупости! Вярност трябва да демонстрираш към своя дух и към себе си, но това е нещо, което всяка инкарнация на Висш Аз има нужда да открие. Духът е вечен. Тялото – временно.
Това е тема, свързана с противоречие на конформизма, изискван от Играта. Тялото е готово за подобна духовна вибрация и ще реагира съответно. Гласът на вашата „съвест” навлиза и използва като оръжия страховете и съмненията. Това подава SOSсигнал към останалите физически тела да дойдат и да го спасят. „Опасност, опасност, Уил Робинсън, отклоняваш се от правия и тесен път!” Приемете този път за нещо като право сако, което обвързва духа. За да е свободен, той трябва да свали това право сако. Образите, въведени в твоята „съвест” могат да бъдат съществени и важни. Целта е да бъдеш вкаран обратно в Играта.
Наследеното от ДНК се нуждае от размножаване, за да бъде преодоляно. Неразмножаващите се биват смятани за „предатели на своето наследство” заради това, че не предават командните структури. „Ами внуците ми?” питат зяпналите родители, когато детето откаже да се размножава или обявява, че е гей или лесбийка.
Лайтмотивът е „Как смееш да не бъдеш такъв, какъвто твоето наследство изисква”! „Как смееш да разочароваш своите родители и семейство, които разчитат на теб да продължиш родствената линия?” „Как смееш да се бунтуваш сам?” „Как смееш да си твоя дух, вместо твоето тяло!”
Именно „осмеляването” е част от природата на духа и централно за Висшия Аз, поел по едновременния път на развитие. Именно то е вкарало този Висш Аз в Играта. А още повече осмеляване е необходимо, за да направиш скока в нищото с пълно доверие, за да се доближиш до своя Висш Аз, да скъсаш веригите от преживявания/оградите и да се откъснеш от Играта. Наистина, как смеете да не го направите?
Въвеждането на вибрацията на бунта в командната структура на ДНК-то на вашето тяло поставя началото на вашата вътрешна борба за контрол и за последващите етапи на вашия инкарнационен опит в трета плътност. Всичко, което трябва да направите, за да заглушите тези аларми, е да се подчините, приспособите и да бездействате. Но ако именно това беше нещото, което сте искали, вашият Висш Аз нямаше никога да бъде доведен до осъзнаване на материалите на Матрицата V. Отключването на вътрешните ключове посредством Матрицата V вероятно е предизвикало „оптимална паника” във вашата съвест. Но при повишен духовен контрол паниката на „съвестта” може да намалее, ако направите избори, които усилват духа, вместо идентифицирането с тялото.
Никой не ви е казвал, че на етапа на Много Напредналите ще ви бъде лесно. На изпитание биват подлагани вашите духовни убеждения. Ако все още можете да бъдете контролирани от Играта, значи не сте готови за приключенията в по-висшите плътности след Играта, които, както ще установите, са грандиозни. Как смеете да се бунтувате срещу Играта? Но аз ще повторя: Как смеете да не го направите?
* * *
Патриотизъм и национализъм не са едно и също, но американците бяха заблудени погрешно да вярват, че те са една и съща концепция. Истинският патриотизъм означава да защитаваш идеалите на своята страна, а всяка страна си има свои ценностиНа планета с едновременни инкарнации те трябва да са много различни. Идеалът на Америка е „свобода”. Поради това би било патриотично да се придържаме към тази характерна за едновременните инкарнации концепция в тази страна, в противовес на типичната за последователните концепция за комфортността.
Например в случая с гей-женитбите: би било „патриотично” американците да толерират тази концепция, защото е свързана със понятието за „свобода”. Не-патриотичните са против това. Обърнете внимание на това, че тези хора се правят на жертви и обвиняват „бог” или „природата”, или „традицията” за своето положение. Те не могат да са против нещо без да използват подхода за жертвата. Същото важи и за „правата на аборт”. За американците би било „патриотично” да подкрепят това право на хората да избират. Обратното би било не-патриотично.
Докато индивидуалното решение да не се ангажираш с женитба от същия пол, или аборт е много валидно и правилно, то да насилваш другите да правят така наистина Е типично за последователните инкарнации.
Американците обичат думата „свобода”, но да нахлуеш в нечия страна под прикритието на „свободата” е типично за последователните. Това е стремеж да наложиш на другите концепцията си. Американците много ги бива да казват на другите как да си живеят живота – нищо, че те самите не знаят как да живеят своя, освен в някои географски области (доминирани от едновременните). Между другото, ако процесът на доминирането на „последователните” продължи, концепцията на „едновременните” ще бъде елиминирана под предлог обезпечаване на „сигурност”.
На индивидуално ниво начинът, по който някой реагира на онова, което става около него, ви дава представа за нивото му като инкарнация. Приемате ли решенията на другите относно личния ви живот? Обществото диктува ли ви КАК да си живеете живота? Правите ли това, което правите поради страх да не засегнете другите? Няма правилен или погрешен отговор. Тези въпроси просто ви дават представа за приблизителното ви инкарнационно ниво. Вие сте тези, които сте! Бъдете доволни от това. Направете в живота си промените, които ВИЕ искате да направите. Ако има промени, които искате да направите, но не сте в състояние да го сторите, значи идентифицирането ви с тялото преобладава над импулсите на духа, но това е част от вашия път. Вашето неудобство в настоящата ви инкарнация се отработва в други инкарнации. При все това, настоящата ваша инкарнация не може да бъде различна от онова, което тя е.
Има концепции типични за едновременните инкарнации, но те не предполагат налагането им над останалите под девиза „прави като нас”. В противен случай говорим за „вълци в овчи кожи”. Когато посредством законите заставяте хората да мислят по определен начин, това е в стил „Орион” и е типично за последователните инкарнации. Има няколко такива концепции, с които последователните инкарнации се опитват да изглеждат като едновременни. Много Напредналите и Финалните Инкарнации имат нужда да проучат всички концепции, а не да ги одобряват единствено защото „звучат добре”. Краят на Играта е чепато време.
Американските фашисти сега претендират да са „съдии на свободата”. „Ако не приемаш пропагандата за „свободата” на фон Буш, ти си „терорист по душа”. ТЕЗИ глупости заразиха Америка след нашия Райхстаг на 11 септември. Ако се хващате на тези глупости, значи отработвате същата верига от преживявания, както хората през 30 години в Германия след подпалването на Райхстага. Типичните за Края на Играта сценарии се разиграват, но материалите на М V са САМО за Много Напреднали инкарнации, които имат интерес да излязат от Играта, както и за Финалните Инкарнации, които ще използват Времевата Връзка на своите Висши Аз, за да завършат Играта.
Краят на Играта не е красива гледка. Ще става по-зле с всяка година. Какво следва? Изчакайте и наблюдавайте.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.