петък, 9 юни 2023 г.

Демиургичната система трябва да си отиде и ние трябва да спрем да й сътрудничим

 Понастоящем е време да се загърбят дребните сплетни, защото главен въпрос е бъдещото съществувание на човешката цивилизация като такава. И въпросът стои много остро и глобално, понеже заради това, което правят в момента поддръжниците на демиурга, в този случай ние можем да извадим на светло всички, които реализират тези планове, защото те са точно пред нас, на тази сцена, в този спектакъл на абсурда. И ако се замислим по-надълбоко - оказва се, че този спектакъл има режисьор-постановчик, технически служби, както и такива, които винаги остават в сянка, зад кадър, но именно от тях идват тези лостове за управление. И наистина - ние виждаме комплекси с размерите на градове, а понякога и на цели страни, които изглеждат като звездни системи и са организирани във вид на съзвездия, а също са точно ориентирани по астрономически направления, подчинявайки се на графика астрономични събития, свързани със Слънцето, Луната и т.н. И тези неща ни подсказват, че има нашественици от други звездни системи. 

Защо се е стигнало до тази ситуация? Започна да се оформя мнение по този въпрос, свързано и с личното усещане. Какво всъщност са търсели в продължение на десетки, стотици, възможно и хиляди години, през които те въртят и манипулират нашия свят? Те винаги са искали послушно стадо. Но явно това стадо не е било толкова послушно, колкото са искали. Затова и периодично им се е налагало да го намаляват, да устройват войни, кръвопролития, епидемии, заболявания, "небесен акварел", забележителното "пчелно убождане" и т.н. И всичко това е било правено, за да стане човекът послушна овца. Но в крайна сметка те самите "настъпиха греблото". Как стана това? Да се върнем на първите дни на т. нар. "спецоперация" - сигурно помните как тогава те говореха, влагаха емоции, как се случваше всичко в първия месец. Но сега вече се случват страшни неща, понеже светът е започнал да свиква да живее в такъв режим. Хората започнаха да живеят паралелно, функционирайки нормално, правейки обичаните неща, считайки, че това е някъде там, далеко и то не ги касае. Хората станаха като цяло равнодушни, особено тези, които бяха селектирани за послушно стадо. А в резултат стадото стана не само послушно, а и равнодушно (разбира се, нямам предвид цялото човечество).

И защо не всичко им се получава на тези твари? Те са разчитали, че ще имат успех с проекта "модерна болест" и всичко, свързано с него. Но далеч не всички се подведоха да го направят, защото има определени сили (макар и да не сме мнозинство) и такива хора никога не биха го направили, което наруши техния план. Тогава те пристъпиха към реализирането на още по-страшен план. Добре е да си припомним Първата световна война и последвалите я революционни събития, случили се в царска Русия - като че тварите искат да ги пренесат в сегашното време. Но е нужно да се обърне внимание че тогава те са тръгнали по обратния ред - отнчало е била войната, а след нея - тогавашната "модерна болест". Без съмнение - системен проект, разчетен за умъртвяване на определена група от хора; на първа линия в него са мъжете, при това в млада възраст. Оживявали считаните за по-слаби - жени, деца, възрастни хора, а според статистиката най-много починали имало сред възрастовите групи 20-25 и 35-40 г. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.