вторник, 6 юни 2023 г.

От него се страхуват и го боготворят всички президенти на земята - 1

 Вероятно всеки от вас поне веднъж си е мислил коя държава, така да се каже, е най-важната в нашата ферма и контролира всичко? Разбира се, във всеки случай основната държава е пешка и е подчинена на по-мощни сили ... Може да са влечуги, сиви и така нататък ... Днес ще изразя своята визия по този въпрос ... Мнозина уверено вярват, че основната държава е Америка... в края на краищата доларът е световната валута, а американците имат технология, заедно с армията на най-високо ниво... Това също указва как почти всички държави се прекланят пред тях и изпълняват техните изисквания ... Мнозина вярват, че световният владетел е Великобритания и те са тези, които управляват целия свят, начело с кралското семейство .... Те управляват Америка, а тя от своя страна играе ролята на предполагаем световен лидер ... Разбира се, всичко това е съвсем реално и вероятно вярно ... Но не мислите ли, че всичко е много опростено? Смятам, че не може да е толкова просто да следваме уликите към тяхната тайна... Но какво ще стане, ако има владетел, много по-истински, който на практика е поробил целия свят? Разбира се, това е Китай. Защо смятам така? Например - има страна,която е световен властелин, а нейната задача е да измести от себе си подозренията и вниманието. А какво е нужно за целта - другите да смятат някоя от останалите държави за властелин. Например - да направят САЩ могъща страна, за да може целият свят да мисли, че точно те са зад руля и са най-главните. А за друго разклонение на мислещите се създава още един отвличащ вниманието маньовър - ще ги объркат още повече с насоката, че всъщност Великобритания е световния лидер. Но защо точно Китай - ще попитате. За начало - да си припомним някои неща за рептилите. Към тях се отнасят змиите, гущерите, крокодилите, костенурките и драконите. Драконите??? Да, точно те. Или вие смятате, че те не са съществували? Опитайте да убедите китайците. Именно драконът е символ на Китай. Едва ли считате, че те са такива идиоти, които се покланят на някакъв мит...  Те наричат себе си "Деца на дракона" "Потомци на дракона". Но защо имат такова твърдение, едва ли е дошло ей-така, от въздуха? И може би следва да се разбира в буквален смисъл? А дали китайците не просто се покланят на рептилите, а имат и непосредствена връзка с тях? 

Официално знаме на Китай в периода 1889-1912 г.

Но нека да се концентираме по-внимателно - дали толкова приличат на дракони, или повече на змии? Както виждате, няма много общо с драконите и те са по-близо до змиеподобни същества. 

И така - може Китай да е този световен властелин, който е подчинен пряко на рептилоидни същества, които от своя страна да са скрити под формата на божества на самата китайска територия. Както знаете, на китайската територия има много пирамиди, до които обикновен човек не може да припари. Всичко е скрито и засекретено. Но какво е толкова важно в тези китайски пирамиди, какво е нещото, което крият? Може точно там да се намират техните "божества"? А и в Китай има достатъчно планински непристъпни места, удобни за скрито пребиваване на рептилиите. Както добре знаете, за да се отвлече добре вниманието е нужно да се създаде спектакъл. Например - има търговска война между Китай и САЩ. Но това е просто цирк за пред публиката. Никой реално няма да се скара с Китай. Ао се замислим, то Китай отдавна е започнал да завладява този свят. Практически в болшинството страни почти всички стоки са китайски. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.