сряда, 7 юни 2023 г.

От него се страхуват и го боготворят всички президенти на земята - 2

 Ако се задълбочим, то всички лидери на страните по света така или иначе служат и се кланят на рептилиите. Достатъчно е просто да се вгледаме в емблемите от медицината. Жезъл на Асклепий:


Разбира се, тук виждаме змия, която е увита около неговия жезъл. 

Чашата със змията:


Този медицински символ е познат на всеки, особено често е изобразен на аптеките. 

Кадуцей:


Звезда на живота:


Емблемата на службата за спешна медицинска помощ, която се контролира съвместно от американската медицинска асоциация и департамента по здравеопазване; тя се среща и в други страни.


Достатъчно е да погледнем емблемата на СЗО. 


Тук ни е показана змия, имаща власт над целия свят. 

Това се касае и за атрибутите при църковните юнаци:


И при тях виждаме змиеподобни същества, както е в Китай. 

По сходен начин е и в Индия:


Техните храмове говорят много - точно като тези в Китай.... Но само за тези, които истински искат да разберат какво е скрито зад това. 

Между другото, в китайската митология прародителка на човечеството е богинята Намму, и тя бива изобразена заедно със своя брат и съпруг като наги:


И в Египет са се кланяли на змиеподобни богове, защото при фараоните може да се забележи кобра:


Всичко изброено говори за това, че по-рано всички са се покланяли на змиеподобни "богове" и това е стигнало и до наши дни. Само че сега е прикрито с различните религии. Но ако всяка от тях бъде разучена по-издълбоко - неминуемо се открива връзката й със змиеподобните. 

И ето защо смятам, че Китай е скрития световен властелин, който чрез различни способи управлява всички, създавайки спектакъл за целия свят. Ненапразно се наричат "Деца на дракона". А какви дракони - вече видяхме - те са приличащи на змиеподобни същества. А да не забравяме, че и операцията с "модната болест" също тръгна от там. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.