понеделник, 24 август 2020 г.

Слуга на паразитите: не тествайте нашето търпение!

 Аз съм законопослушен гражданин на моята страна. Презирам и ненавиждам прозападната, продажна либерастия и безмозъчните майданци, които вярват в пропагандните приказки на еврейските банкови кланове от Лондонското Сити и Уол-Стрийт. Готов съм да умра за страната си и народа си. Не за паразитния сатанински световен "елит", като майданците и либерастите, а за своята Родина.
Но отговорете ми, господа губернатори и кметове на водещите градове в Русия на един прост въпрос: ако вярваме на вашата статистика, макар и бавно, но сигурно, ние „побеждаваме“ коронавируса и всеки ден в продължение на няколко седмици броят на възстановените хора надвишава броя на заболелите. И нивото на смъртността в никакъв случай не е най-лошото в света. Защо тогава във водещите региони на Русия мерките за носене на маска само се засилват? От днес например в московския регион са въведени доста тежки глоби за спазване на режима на маските, както за обикновените граждани, така и за юридическите лица - организации, осъществяващи прием на граждани и клиенти. Малко по-рано подобни „драконовски мерки“ бяха въведени в Москва и някои други региони.
Лично аз смятам, че или ни лъжете с фалшивите си статистически данни и всичко е много по-лошо в действителност, или като цяло вашата „ковидла“ и вашият „масков режим“ преследват съвсем различни цели: например намаляване на населението на Земята и налагане на „общ електронен концентрационен лагер“. Сега в мрежата има много противоречива неофициална информация, варираща от комета, която убива всички живи същества, и завършваща с боен вирус на глобокрацията, който беше пуснат, за да скрие поредната глобална финансова и икономическа криза, по време на която глобокрацията ограбва народите на Земята.
Искам да ви попитам - господа от националните "елити", а сега на чия страна сте: на вашите народи или на вашите господари от световния паразитен сатанински "елит"? Тествате ли търпението ни? Руският народ е търпелив. Но не забравяйте, че той бавно се приготвя, но пътува бързо. Или ни казвате цялата истинска истина, ако има наистина реална опасност, или отидете на ... с усилването на режима с маските.
Ако обичате да носите робски намордници на "Новия световен ред", носете си ги сами. Но ние знаем, че те са нужни само на заразените и само, за да не отиват бацилите върху други хора. Маските ви не предпазват от "коронката"! Единственото им ефективно приложение може да бъде само чрез постоянното им навлажняване с етилов спирт.
А сега сте решили, като вашите господари - глобократи, да спечелите допълнителни пари от "короната"? Да ограбвате хората отново за сметка на нови глоби? И, извинете, въз основа на кой федерален закон въвеждате такива глоби? Може би вие, господа губернатори и кметове на съставните структури на Руската федерация, въведохте авариен режим във вашите региони във връзка с пандемията? Доколкото си спомням, не сте го въвеждали, дори когато според статистиката ви имахме „връх“ на тази пандемия. Така че защо въвеждате тези глоби сега? Вашите действия са незаконни и нарушават нашата конституция. Искате ли да носите отговорност за нарушаване на основния закон на държавата? Или не четете конституцията и законите на държавата, в която живеете?
Не е достатъчно за вас, че обикновените хора вече са загубили работата си или са намалили доходите си? Обяснете ми как вирусът може да бъде спрян от маските ви? Като човек, който е живял половината си живот в СССР, мога да разбера изискването да мия ръцете си със сапун и вода преди хранене и след работа. Но откъде ви хрумна идеята, че вирусът не може да пропълзи през маските ви? Това е един вид тест за съгласие за робство в "новия световен ред"? На първо място се обръщам към вас, Собянин, Воробьов и други наети „говорещи глави“. Какво се опитвате да постигнете? Така че всички да разберат, че сте истински слуги на световната глобокрация, които ни влекат към „новия световен ред“?
Или ни казвате истината, ако знаете за някаква реална опасност и всички заедно ще решим този проблем, или ни лъжете по най-арогантния и циничен начин. Само в този случай, ако сте на една страна с т.нар. "световно правителство", а не на своя народ, лично аз не ви завиждам. Защото вие сами подписвате своята смъртна присъда. За тези, които нямат мозък - ще обясня защо. Защото при всеки случай в тази ситуация нямате бъдеще.
Да разгледаме първия вариант, на който всички слуги на световната паразитна система се надяват. Да кажем, че планът на "новия световен ред" на вашите господари проработи и с ваша помощ глупавото "стадо" ще бъде вкарано в "общ електронен концентрационен лагер", като същевременно се намали числеността му до 500 милиона души. Първо, все още не е факт, че вие лично ще бъдете сред тези „късметлии“. Но нека да допуснем, че все пак сте сред тях. Какво ще се случи след това? А след това контролът върху всички дейности на останалото човечество преминава към ИИ (изкуствен интелект). Е, вие се превръщате в ненужна "междинна връзка" в глобалното управление.
Наистина ли мислите, че при тези условия вашите паразитни господари ще продължат да ви подкрепят? Напразно се надявате: "Мавърът си е свършил работата, мавърът може да си отиде!". В паразитната система няма благотворителност без лична изгода. И защо вашите господари ще се нуждаят от вас, ако функциите ви на "национални овчари" ще се изпълняват от ИИ, който не се нуждае от пари, яхти, вили, почивни дни, ваканции, заплати, отпуск по болест и т.н. Не само това, вашите господари не само ще ви „очистят“, но и ще ви обвинят в собствените си престъпления под одобрителното блеене на оцелялата част от „стадото“ от „жертвени овни“.
Сега нека помислим за втория вариант. С началото на следващата година властта на паразитната система над човечеството свършва и нашите създатели пристигат на Земята, започвайки да „очистват“ планетата от паразитната „гнилоч“. Включително и вас - като слуги на глобалните паразити. Така че, оставайки на страната на паразитната система, във всеки случай вие подписвате собствената си смъртна присъда. Но ако вземете страната на народа си, то във втория случай оставяте на себе си възможности за вашето бъдеще. Така че, ако все още имате мозъци, опитайте се да ги използвате поне малко. И не тествайте нашето търпение, защото дори сред спазващите закона граждани не е неограничено. А вашите "режими на маскиране" и "самоизолация" вече са доста омръзнали на всички. Освен това няма реални доказателства за тяхната ефективност.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.