понеделник, 31 август 2020 г.

Защо ще се разкрият „забранените“ знания?

 Внимателният анализ на историческите събития разкрива не само многобройни факти за фалшифициране на истинската история, но и намесата на някаква „външна сила“ в нея. Слугите на тази сила насочиха човечеството по безизходен технократичен път, унищожавайки планетата, нейната биосфера и водейки самото човечество към деградация и дегенерация или пълно самоунищожение. И това се случи след гибелта на цивилизациите от „златния век“, истинските знания и технологии на които бяха обявени за „забранени“ за човечеството.
Човечеството обаче не може да бъде лишено от свобода на избора и естествената си еволюция, която слугите на паразитната система се опитват да спрат. Следователно ние вече наблюдаваме в част от човечеството процеса на пробуждане на генетичната памет на предците и способностите на съзнанието, което позволява на независимите изследователи малко по малко да възстановят не само истинската картина от миналото ни, но и да открият знанието, което умишлено е скрито от нас отдавна. Това е началото на процес, който няма да остави камък върху камък от паразитната сатанинска система, изградена от враждебна сила, понеже с течение на времето ще се разкрие цялата тази чудовищна измама, благодарение на която човечеството беше поробено. И това разкриване е планирано от Висшите сили.
Ето какво можете да прочетете за това в книгата на Л. Секлитова и Л. Стрелникова „Какво очаква човечеството в бъдеще?“: „В следващата раса хората ще открият ново свойство за четене на информация не само от всяка жива форма, но и от всеки предмет. Достатъчно ще бъде да се докосне обекта, който ви интересува или да се включи третото око, за да се получи необходимата информация.Четенето на информация ще се случва по различни начини. Това ще бъде улеснено от паранормалните способности, които ще станат норма в тази епоха.
Благодарение на такива способности нито едно плагиатство, нито една идея, открадната от друг, няма да премине в бъдещето, тъй като всяко знание, всяка информация носи първично авторство. Всичко това се изразява на енергиен език. Плагиатството оцветява идеята на основния автор с „мръсните“ енергии на незаконната употреба и ясновидците ще могат да виждат дори лицата на онези хора, които ще влязат в контакт със съответната информация. Всичко ще се гледа като на екрана на документален филм, отразяващ онези холограми от житейски ситуации, които довеждат и развеждат автора с неговите плагиатори в събитията на обществото.
Не трябва да забравяме, че всичко, което човек прави, е отпечатано в холограми на ситуациите и в бъдеще хората ще могат да ги четат като страниците на книгите. Следователно ще бъде невъзможно да се скрие от бъдещето нито едно престъпление, нито едно фалшифициране на факти. Истинската история на човечеството "живее" в холограмите на обществото, просто трябва да можете да я прочетете. Така историята на човечеството ще бъде коригирана.
Паранормалните способности ще помогнат да се идентифицират всички, които незаконно използват духовни ценности. Всичко ще бъде "прочетено" според енергията на човека и то е индивидуално за всеки. И тази индивидуалност дава авторство на всяко произведение и всичко, с което човек влиза в контакт, както и на всичко, което е създадено фалшиво, предадено като свое. Точно както паспортът сега обособява личността у нас, така и енергетиката в подходящите етапи на развитие ще бъде неговият „паспорт“ за бъдещите поколения.  
Ако понастоящем ясновидците са в състояние да разкажат всичко за даден човек на основата на личен предмет, то в бъдеще тази способност ще се увеличи многократно. Следователно, всички крадци на духовни ценности няма да бъдат допуснати до шестата раса и всичките им „произведения“, кандидатските и докторските дисертации с идеи и информация, заимствани от други хора, "ще бъдат покрити с праха на забравата" и срама ... "
Мислите ли, че при такива условия паразитите и техните слуги все още ще могат да заблудят човечеството? Естествено - не. Вярно е, че преходът към нова раса не е толкова бърз процес, но той вече е стартирал на нашата планета и не може да бъде спрян. Част от човечеството вече е започнала да се „пробужда“ и именно тази част ще получи алтернатива на сатанинския „нов световен ред“ като хармонично бъдеще без паразити, преминавайки през процеса на „отделяне на зърната от плявата“.
Но какво ще се случи с тези, които продължават доброволно да се превръщат в киборги и биороботи, следвайки „овчарите“, които ги водят до руслото на „новия световен ред“? За това вече беше писано по-рано, но лично аз не завиждам на съдбата на тези „жертвени агнета“.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.