сряда, 19 август 2020 г.

Използвайки света като инструмент на собствената си власт, можете само да го унищожите

Възприятието, разделено на противоположности, дойде при нас с религиите на „библейския проект“. Религии, които не само разделиха хората на господари и роби, но и започнаха да налагат психологията на господарите на едни народи, а робската психология на други народи. Кой има нужда от това? Самите сили, които, обявявайки се за посредници между хората и Бога и „наместници на Бог на Земята“, започнаха да решават съдбата на народите от негово име. И това е в момент, когато първоначално на човек е предоставена свобода на избор от Висшите сили.
По време на ведическите цивилизации на "златния век" хората, благодарение на хармоничното развитие и на двете полукълба на мозъка, биха могли да влязат в контакт с тези висши сили и да получат знания директно от информационните полета. Но след смъртта на тези цивилизации в световните войни и глобалните катаклизми, много знания и технологии от миналото са изгубени, а оцелелите останки от човечеството са хвърлени обратно в каменната ера и поставени на ръба на оцеляването.
Именно тогава се появи „завесата“ между световете на боговете и хората, а хората бяха „означени“ заради глобалния глад като животинско месо, като по този начин подготвиха съзнанието си за възприемане на паразитните ценности и светоглед, разделен на противоположности. По този начин принципът „Разделяй и владей” се реализира първоначално в съзнанието на хората, използвайки различни методи за манипулиране на съзнанието, слугите на паразитната система започват процеса на деградация на съзнанието, попътно унищожавайки оцелелите носители на знания и уникални способности от миналото. По-късно самите религии на „библейския проект“ започват да се използват за разделяне на хора и нации, а потребителските ценности от Матрицата на света на паразитите също се разпространяват до религиозни церемонии и ритуали, заменяйки човешкото общуване с висшите светове. 
Ето един интересен диалог със своя духовен учител, жена на име Катя, цитиран от А. Данилин в книгата му „Търсенето на видение“:
"- ... Разчленяването - разпадането на човешката душа, расте. Това означава, че се увеличава броят на хората, родени ... от шамани - духовно надарени хора, които чувстват болезненото си несъответствие с времето си - с основния поток на тяхната цивилизация. Те се сблъскват с факта, че в културата липсват механизми, които биха позволили на такива млади хора да осъзнаят какво искат или поне биха могли да се научат да се доверяват на чувствата и виденията си, а не да се страхуват от тях.
Вместо съзнателен обред на израстване или посвещение в магията с помощта на близнак, наречен нереалност, те са принудени да използват химически сурогати, които дават усещането за смърт - възраждане, което може да се купи ... като Господ Бог.
- Дори в съвременната религия?
- Особено в съвременната религия. Религията учи как да се използва Господ Бог. Защо си изненадан? Какво друго да им продадат? По-голямата част от вярващите днес възприемат Бога като вид инструмент, средство за постигане на собствените си и не винаги възвишени цели. Най-често кога ходим на църква?
- Когато искаш нещо.
- Е да. Ако общувате правилно с Бога, тоест се молите правилно и като цяло го правите все по-често, тогава той може да бъде манипулиран - убеден е определен средностатистически посетител на църквата. Днес не знам за Русия, но във Франция и Канада е точно така. Човек, който идва на църква, тайно е убеден, че Бог няма да забележи неговите дребни мисли, а ще направи точно това, което човек иска.
- Тоест, Бог постепенно се превръща от неразбираема личност в инструмент или човек се опитва да го превърне в инструмент по собствената си воля.
- Мисля, че това е инстинктът на гордостта на външния човек. Той се опитва да "понижи нивото на съзнанието" на всичко, което го заобикаля, опитва се да направи от жив човек инструмент, за да докаже превъзходството си ...
- Значи, основното чувство, което доведе човешката душа до загубата на корените си, е желанието за власт?
- Единственото чувство, което е по-мило за външния човек от мира и живота, или единственото чувство, което дава самочувствие на външния човек, е усещането за власт над света около него. Който и свят да се разбира: светът на семейството, светът на държавата или на цялата планета. Самосъмнението е усещането, че си играчка в ръцете на някои непознати за теб сили ...
Опитваме се да разширяваме властта си за всеки момент от живота си, разширявайки всяка достигната граница. На всяка секунда от нашия разговор човечеството нахлува все по-дълбоко и по-дълбоко в дълбините на материята, макар да знае много добре какво е атомна експлозия. Използвайки света като инструмент на собствената си власт, човек може само да го унищожи ...
Боговете подарили на хората като на най-висшето си творение усещането за свобода. Оказа се, че това чувство води човек до несигурност, ако той не се е научил да слуша вътрешните гласове на самата Свобода. А външният човек знае как да преодолее несигурността само чрез поробване на друг или чрез обявяване на самия себе с за роб.
Ето как двата близнака, реалността и нереалността, се превърнаха в добро и зло ... Деградацията им е загубата на уважение. Превръщането на света от йерархия на личностите в система от инструменти доведе до факта, че основният въпрос в съществуването на хората се превръща във въпроса кой е господар и кой е роб. За роба господарят е зло, за господаря е обратното, ако робът стане господар, той става добър за себе си, но зъл за своите роби и така нататък... но други взаимоотношения в света на Кощей по принцип не съществуват. Светът е съставен от черно и бяло.
Светът на боговете се ръководи от иманентна нужда от разширяване, в която благодарение на уважението към живота не съществува противоположността на робството и свободата. От личното си познанство с боговете човекът трябваше да изведе, да преоткрие законите на уважение и самообладание - божественото изкуство да се оттегляте, давайки свобода на другите ... За момента човек не може да открие в себе си тези закони на уважение към живота. Само пророците призовавали към любов, уважение и самоограничение заради живота. Но кой ще слуша пророците в тяхната страна, а още повече в нашата собствена страна?"
Бих искал да поясня какво означава „самоограничаване“ - това е отказ от прекомерна материална консумация, но в никакъв случай не е ограничение за развитието на душата и еволюцията на съзнанието. Нашата цивилизация, поддавайки се на системата от фалшиви познания и паразитни „ценности“, наложени от враждебна сила, е твърде увлечена от играта на материалност и консуматорство, довела до изкривяване на съзнанието и едностранчиво развитие. А играта на Матрицата на паразитната система („светът на Кошчей“) на „господар и роб“ се оказа толкова завладяваща за неразвитите съзнания, че напълно забравиха за целта, заради която са дошли на този свят.
Тази игра се оказа доста коварен и хитър трик на паразитите, тъй като при всеки от нейните резултати човек се лишава не само от свобода (а собствениците на роби също не са свободни, тъй като те не могат да съществуват без роби), енергия и време, но и информация (истински знания). Защото такъв човек прекарва цялото си време в преследване на призрачни миражи, които всъщност не го правят щастлив и радостен, а само предизвикват бързо преминаващо чувство на удовлетворение, което впоследствие се замества от чувство на безпокойство от възможността да загуби това, което е придобил чрез огромно материално потребление. Невъзможно е да се загубят само знания и опит. Само еволюцията на съзнанието отваря вратите на човек за наистина неограничени потенциални възможности.
Това беше дарът на боговете, който човечеството (не без помощта на паразитната сила, която го пороби) все още не е в състояние да използва. Но то все още има свобода на избор. Като поробвате някого и го превръщате в свой роб, вие самите ставате роб. Този урок все още не е научен от огромното мнозинство от хора. Само като дава свобода на другите, човек може да развие себе си до нивото на боговете. А липсата на свобода винаги води до разрушение. Следователно, човек не може да се втурне към другата крайност - самият той става нечий роб. Включително "раб божий", защото истинските богове (за разлика от демоните) не се нуждаят от роби. Те много добре знаят, че използвайки света като оръжие на собствената си сила, те могат само да го унищожат.
Ето защо светът на паразитите е обречен на смърт по самите закони на неговото съществуване. Това не са разбрали социалните паразити, мигрирали през вековете към управляващия „елит“. И сега те водят себе си и цялото човечество към самоунищожение, заедно със своите господари. Но човечеството има право да направи алтернативен избор на онзи паразитен и сатанински „нов световен ред“, в който адските и физическите слуги на паразитната система толкова старателно се опитват да го вкарат. Защото този тупиков път неизбежно води до смъртта на човечеството и планетата.
Отказвайки се да участваме в неограниченото консуматорство и всички други „игри“ на паразитната система, включително опити за подчиняване на други хора, ние започваме да се движим към вътрешната свобода, което ни позволява да изхвърлим от съзнанието си мътния и изкривяващ представата ни мрак на наложените ни фалшиви догми и стереотипи на поведение на биороботи на системата. А срещу човек, постигнал пълна свобода от всички трикове и „куки“ на Матрицата на „света на Кошчей“, паразитната система е безсилна. Ето защо, с всеки човек, „пробуждащ се“ от мрака, алтернативното бъдеще на човечеството без паразити става все по-близко и осезаемо, а реализацията му придобива все повече реални черти.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.