сряда, 12 август 2020 г.

Г. Сидоров за тайната на Ватикана

Мнозина възприемат Ватикана само като религиозен център на католицизма. Всъщност историята на създаването на този инструмент на глобалистите за установяване на „нов световен ред“ се връща много векове назад, много повече, отколкото може да си представи човек, който няма представа за истинската история на човечеството. И така, от какви сили е създадена Ватикана? Какви са неговите реални цели и задачи за поробване на човечеството и как се осъществява? Кой точно дърпа тези конци, играейки с човечеството в тази „игра“?
Един от сибирските отшелници разказа на руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров за всичко това подробно. Ето как изглежда техният диалог, описан в книгата на Г. Сидоров „Сияние Высших  Богов   и крамешники":
"- А сега ще ти разкрия тайната на папството. Нещо, което трябва да знаеш, но не всичко. Съвременните изследователи се опитват да убедят широките кръгове на обществеността, че Ватикана няма нищо общо с тайните общества. Не само това, тя винаги се е противопоставяла на класическото масонство. Всъщност всичко изобщо не е така. Но за да имаш пълна картина, ще започна отдалеч. Трябва да знаеш, че в Египет с появата на тиванското жречество е започнала непримирима битка между два клана на посветените. Жреците на град Ану защитаваха линията на Ра-Озирис, докато тиванските жреци развиват култа към Амон-Ра, или по-скоро Сет. Както се досещаш, жреците на Амон бяха хибридни Анунаки. Оттук идва омразата им към наследниците на легендарния Шемсу-Гор, жреците на Ану или Хеолиополис. Всъщност древноегипетският Ватикан е възникнал в Тиванския храм на Амон.
Как да го докажа? Много просто: чрез почерка. По-конкретно, за създаване на тайно общество, предано на жреците на Амон. С други думи, служителите на Амон се заеха да въведат наследството на дядо Енох на Земята. Онзи, който е оставил две тухлени кули в допотопните времена. Според легендата, в една от тях той предал на бъдещите поколения технологията за създаване на тайни общества на Земята, с цел да завземат властта над цялата планета. След Ехнатон египетският Ватикан не само смаза жреците от Хелиополис, но и подчини египетските семити на своето влияние. Всъщност, еврейството е създадено от жреците на Амон.
Но проблемът е различен: занаятчиите от тиванския храм много скоро намериха себеподобни от храма на Мардук във Вавилон, където бяха написани юдейските свети писания. Сега идеологията на Амон-Сет получи мощен камуфлаж под формата на юдаизъм. Дрехата беше сменена, но същността остана същата. Както вече се досетихте, след появата на новата обвивка, старият тивански храм вече не беше необходим. Жреците на Амон нямаха нужда от египетската империя, която ги подхранваше. Сега бил взет курс за нейното отслабване и унищожаване. Което точно се е случило. Агонията на Египет продължила, докато не бил включен в сферата на римското влияние. И това също не е случайно. Сатанинските модели са навсякъде. Погледни как се разви всичко: в началото майсторите разчитаха на Александър Велики. Именно чрез техните усилия бедната малка Македония се превърна в световна сила. Мислиш ли, че точно крал Филип, бащата на Саша-дебила, е дошъл с идеята да започне война със скитите? Имаше проба на силите.
- Защо наричаш Александър така? - попитах аз.
- Виждам, че не ти хареса? Защото само луд би могъл да тръгне да покорява целия свят. Но дори това не е въпросът. Отнело много време на Александър да разбере за кого работи. И нямаше да разбере, ако не беше пленен от Кентал, царя на Великата Биарния. Но дори след срещата с руското жречество, той все пак премества войските си в Индия. Именно неговите летописци написаха, че той уж е победил непокорните индийци. Без значение как е всъщност! Оказа се обратното. поради което с остатъците от армията той потегля през Хидрози, където цялата му армия умира от жажда и болести ... След катастрофата на македонския проект хибридните Анунаки или скритите жреци на Амон-Сет се закачиха за Картаген. Но много скоро те бяха разочаровани от него. Финикийците били отлични моряци и търговци. Те обаче не били увлечени от огромните завоевания. И тогава майсторите се насочили към Рим. Сега досещаш ли се защо Картаген загуби в битката с Римската република?
- Знам това добре от други източници ...
- Отлично! Така че нека продължим по-нататък. След гибелта на Картаген, номадският храм на Амон-Сет се премества в Рим. Но не бива да се мисли, че жреците на Амон преди войната с Кар-Хадаст или Картаген не са били в Рим. Именно чрез техните усилия е създадена Римската република. Въпросът е - защо? Първо, стартира проект за възраждане на нова Атлантида. Вече знаеш за него. И второ, етруските, преки потомци на орианците в Италия, бяха замесени от майсторите. Специален е разговорът за етруските. Досега академиците се правят на глупаци, казвайки, че езикът на етруските не е четим. Всъщност, рассенският език е дешифриран през 19 век. Оказа се руски. Но да признаят цивилизацията на италианските етруски като руска е по-лошо от смъртта за майсторите. И още как! Тогава трябва да признаят, че цялата им прехвалена западна цивилизация е второстепенна спрямо нашата. Следователно, волю-неволю, ще трябва да се разделим с мита, че ние руснаците сме варвари и диваци, неадаптирани към независимо развитие. Това автоматично ще погребе не само мита за нашето дивачество, но и нормандската теория. Сега разбираш ли причината, която не позволи на етруските да се присъединят към римския италиански съюз? За тях римляните създали идеални условия за измиране, останалите италиански племена не са били застигнати от такава катастрофа, но за да принудят етруските да напуснат, първо трябвало да ги завладеят.
Ето срещу кого е създадена известната римска пехота от свещениците от Сет - точно копие на древноегипетската, само с различни оръжия. С разгрома на Картаген и градовете на Етрусия, новата Атлантида започва своя поход срещу Бореалната империя. Но ние не говорим за нея. А относно мисията на Ватикана. Кога възникна? С признаването на християнството от Рим като държавна религия. Това се случи през 324г. Сега да си припомним с какво юдаизмът, или по-скоро сетаизмът или амоноизмът, се различава от християнството? С факта, че евреите смятат себе си за избран народ, а християните не го правят. И с факта, че евреите не признават Исус Христос за свой пророк. Иначе това е една религия. Християните признават Стария Завет, следователно, те признават Амон-Яхве. Сега разбираш ли същността на Ватикана?
- Все още не.
- Сега ще ти кажа: спомни си, имат ли евреите по наше време институцията на първосвещеник?
- Доколкото знам, не.
И тогава ми се сведе.
- Наистина ли смяташ, че римският понтифик играе ролята на първосвещеник сред евреите?
Светозар трепна от думите ми.
- Е, ти си праволинеен! Папата е по-декоративна фигура. Затова го избират. Но ти си близо до истината. Ватикана е създадена от жреците на Амон-Сет. Всъщност това е техният европейски курс. Така проследихме движението на тиванското жречество към Европа. Сега помисли сами дали евреите имат институцията на първосвещеник или не?
- Изглежда, че е на най-високо ниво ...
- В това е тайната. Само малцина знаят кой от кардиналите ръководи юдаизма. Но фактът, че нишките се простират до Ватикана, е неоспорим. Трябва да разбереш веднъж завинаги, че под червените одежди на кардиналите във Ватикана действа съвременното тиванско свещеничество на Амон, същото, което  1,5 хиляди години пр. н. е. създало юдаизма, насочило първо персийския цар Кир, а след това Александър Велики да завладеят света, създало втора Атлантида в Европа под формата на гръко-римска цивилизация и благословило своето дете за унищожаването на Велика Биарния - на нашата Родина, част от която е Русия в съвременната епоха. Сега помисли, ако жреците от Сет са създадени с цел да реализират проекта на дядо Енох, могат ли да се преборят с масонството? Разбира се, че не. Те са главните куратори на тайните общества. За да сме убедени в това, достатъчно е да си припомним шапката на римските понтифици. Това е точно копие на короната на Сет-Амон. Както виждаш, нищо не се крие. Всичко е открит текст.
- И много от тези са съвременни жреци на Амон? - попитах всезнайкото.
- Двадесет и два демона. Две групи от по единадесет души. Но най-важното е, че всички останали служители на Ватикана не знаят за тях. Дори папата не знае за тайната общност. Те са разпръснати и в същото време винаги заедно. Когато тези демони се събират и къде - никой не знае, те не се отчитат пред никого. Разбираш ли, пред никого! - Светозар се замисли за секунда, след което добави. - Само пред господарите им ...
- Какво искаш да кажеш? - попитах.
- Атлантите. Потомците на жреците на Атлантида все още живеят на Земята, а къде са намерили място за себе си, дори наследниците на Тива не знаят. Атлантите са техните директни куратори.
- И кой стои зад жреците на Атлантида?
- Защо питаш, щом знаеш? Онези извънземни същества, които живеят както на Луната, така и в недрата на нашата планета.
- И защо на жреците от изгубената Атлантида им е тиванското жречество?
- Не им трябва. Ще кажа повече, жреците на Амон се страхуват от тях и ги презират. Потомците на атлантите са необходими за гущероподобните. Чрез тях се установява връзка между изпълнителите и тези, които управляват. Това е звено от своеобразна верига. Но нека да поговорим за жречеството в Тива. Както в древността, има две групи посветени. Всяка се ръководи от своя декан. Общуването с атлантите преминава само през деканите. Останалите членове на съвета нямат такова посвещение. Но те контролират еврейските банкери, политици от различни страни и региони, контролират всички тайни служби по света, ръководят съвременните йезуити - свръхсекретна надмасонска организация, която от своя страна управлява най-мощното ватиканско разузнаване на земята. Чувал ли си за Opus Dei?
- Не - признах си.
- Не съществува по-страшно и по-коварно нещо от нея. Прониква във всички пукнатини на нашето време. Нещо повече, тя също действа като терористична организация. Но това не е всичко. Някои от жреците са заети с борбата с противниците си. С хора като мен и Дадонич. Тук борбата има чисто окултен характер. Защото другата просто не се вписва. Но аз ти показах само най-основното, което трябва да знаеш. Сега разбираш ли откъде растат краката на западното масонство? Кой го води и кой го ръководи? Тези, за които е невъзможни да си помислиш. Изглеждат, сякаш са му врагове. Всъщност е точно обратното. Сега нека поговорим за това: къде отидоха писмените източници на древните? Всъщност ги няма. А ако намерят нещо, то веднага изчезва някъде без следа.
- Чувал съм, че всички древни писания и книги са събрани в тайните хранилища на Ватикана.
- Всичко това е вярно, но към това, което знаеш, трябва да добавим библиотеката на тиванското жречество, писмата, които Диего де Ланда уж изгаря в Юкатан.
- Значи се оказва, че писмената на маите не са изчезнали? - бях изненадан.
- А откъде ти хрумна идеята, че това са писмената на индианците? - усмихна се Светозар. - Това бяха писмената на късните атланти и бяха написани на нашия език. За да не може някой да потърси тези писма, Ватикана измисли мита, че те са изгорени.
- Не е лоша идея!
- Класика, приятелю, класика! Не само това, католическите монаси, използвайки барут, в течение на два века прочистват цяла Източна Америка, онези места, където бежанци от Атлантида са живели известно време. Досега много честни учени си блъскат главите при вида на камъните, от които са направени вълноломите край Ню Йорк. Знаеш ли какво има на тези камъни? Брадати глави на европейци и писменост, написана с наши букви. Ще дойдеш при мен, ще ти покажа снимка от тези блокове.
- Е, това е сериозен факт! - възмутих се.
- И какво от това? Технологията на пълно мълчание действа в научната среда. Каква е ползата, че очите ти виждат? Това не е основното. Изводът е: дали авторитетите от науката признават твоето откритие или не! Авторитетите се контролират от тези, които споменах по-горе. Сега добре разбираш кой е построил онова гигантско здание на хронологичния абсурд, което познаваме като световна историческа наука.
- Трябва да кажа, че за мен голяма част от това, за което току-що ми разказа, бе голяма изненада. Особено последното - възникването на храма на Амон във Ватикана.
- Знаеш ли какво означава думата Ватикана?
- Знам, името на древния римски бог на новородените.
- Сега разбираш ли същността на името? - разказвачът ме гледаше напрегнато в очите.
- Искрата на нова ера или нов световен ред. Така ли е?
- Би могъл да се досетиш за това и по-рано".

Както можете да видите, всъщност Ватикана е малко по-различна структура от образа, който ни беше наложен от глобалистите и техните господари, които осъществяват проекта за поробване и унищожаване на човечеството на нашата планета. Всички дейности на Ватикана всъщност също са подчинени на тази задача на техните истински господари. Но трябва да разберете, че „новият световен ред“ с намаляването на броя на човечеството до 500 милиона души и с превръщането на тези оцелели в електронни роби -  това е само междинен етап в по-грандиозен план на нехуманоидния разум за пълно унищожаване на човечеството със собствените му ръце. Защото именно тогава този нехуманоиден разум ще стане единственият господар на нашата планета. И разбира се, всички тези верни слуги, от които той вече няма нужда, ще бъдат унищожени.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.