петък, 21 август 2020 г.

Марсианската цивилизация беше унищожена от ядрена война?

Интересна хипотеза за гибелта на марсианската цивилизация беше изложена на планетарната конференция на НАСА в Хюстън от американския физик Джон Бранденбург. За да обоснове своята хипотеза, той представи доказателства за използването на ядрено оръжие на Червената планета.
Представените от учения изчисления доказват, че на Червената планета преди много години са се случили две мощни ядрени експлозии. Например, това се показва от концентрацията на радиоактивен калий и торий в две диаметрално противоположни точки: на платото Утопия и в Акидалско море.
Но най-важното доказателство е фактът, че в същия район са открити следи от тринитит. Това е радиоактивно стъкло, което се образува от разтопен пясък на мястото на ядрена експлозия. Този материал за първи път е получен по време на събитие с кодово име „Тринити“. Това бяха първите тестове в света на ядрено оръжие - плутониева бомба, наречена „Нещо“.
В допълнение към всичко това, инструментите откриха тънък слой радиоактивни елементи по цялата повърхност на Червената планета.
Установена е и голяма концентрация на ксенон-129 в атмосферата на Марс. А именно този изотоп според Бранденбург е маркер, доказващ използването на ядрено оръжие. Това заключение е направено от учения въз основа на факта, че на Земята ксенон-129 в големи количества започва да се открива в атмосферата едва след атомните експлозии през 1945г.
Не е известно дали това е бил планетарен конфликт или нападение от извънземни сили, обаче в момента, когато заплахата от ядрен конфликт на нашата планета става все по-вероятна, е много важно колкото се може повече хора, като се вгледат внимателно в пустите пустини на Марс, да осъзнаят опасността, която заплашва всички нас в резултат на политическото „веселие“ на световния финансово-олигархичен „елит“, който се стреми на всяка цена към световно господство с помощта на контролираните марионетни правителства.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.