петък, 14 август 2020 г.

Г. Царева за плановете на сатанистите по отношение на цифровизацията на човечеството

Един от най-сложните планове на слугите на паразитната сатанинска система в рамките на „новия световен ред“ е пълната дигитализация на човешкия живот и превеждането на съзнанието на хората във виртуална реалност. Ето защо хората вече са „закачени“ на виртуални компютърни „играчки“, а сега се влачат в „разширена реалност“, която според плановете на престъпната глобокрация, трябва да се превърне в междинен етап преди пълно преминаване към "цифрата", във виртуални компютърни светове.
Тези светове са под пълния контрол на изкуствения интелект, който трябва да замени Създателя на Вселената за хората, превръщайки ги в свои роби в общ цифров концентрационен лагер. Ето какво разказва за всичко това руският режисьор и независим изследовател Г. Царева в един от филмите си:
"Не всички знаят, че кабалистът, "дигитализатор № 1" Херман Греф, в годината на 75-годишнината от Голямата победа финансира създаването на любопитни творби. Говорим за късометражните филми "Супермен", който е диалог на дявола, обявен за автобиографичен монолог, и филмът "Облаци". Филмът "Супермен" е изпълнен с диалога на дявола. Основната линия е, че основният закон на живота не е любовта, а смъртта. И в допълнение, достойнството на човека се определя само от способността му да унищожава и убива.
Но малко хора обърнаха внимание на филма „Облаци“, който показва бъдещето на хората - нашето бъдеще. Филмът се развива в не твърде далечното бъдеще, където пренаселеността на планетата е довела до придвижването на хората в цифров формат и намирането им в облаци, когато човек става просто набор от нули и единици. Това е историята на момиче, пътуващо във виртуален свят, който е трудно да се разграничи от реалния.
Хората, които живеят в реалния свят на планетата Земя, трябва да създадат свои цифрови „двойници“ и да влязат в цифрова компютърна реалност. Да забравят за Твореца, който е създал човека и да се поклонят на бога на изкуствения интелект, да се превърнат се в обикновено компютърно „изтегляне“, което по-късно може да бъде просто „изтрито“. Филмът завършва с фразата: "Освободете Земята от себе си!" Ето как Херман Греф представя бъдещия ни живот - не в реалния свят, а само във виртуалния. Под формата на дигитален "двойник" на всеки човек ...
Според идеите на сатанистите целият физически свят, включително човекът, трябва да влезе в Матрицата. За това глобалистите искат да събират биометрични данни и ДНК от всички хора на планетата, за да дигитализират цялото човечество. Физическите хора вече няма да са необходими. Но ние с вас можем да съсипем плановете им. Човекът е създаден от Бог като свободно същество с право на свободна воля. Защо тези нечовеци решиха, че могат да контролират живота ни? Това е техният сценарий, а не нашия! Това може да се случи, ако изпълнят своя план. Тези нечовеци са малка шепа, а ние сме много. Трябва да сме заедно. Само така ще постигнем победа".
Що се отнася до Греф, такива слуги на глобалистите не правят нищо без заповедта на своите господари. И затова, най-вероятно, неговата инициатива с финансирането на тези филми е пряка „заповед“ на паразитното сатанинско „световно правителство“. В първия филм ни е показана тяхната истинска сатанинска същност, а във втория се разказва за техния античовешки план за "пълна дигитализация" на човечеството и създаването на Матрицата.
В същото време, разказвайки ви за всички „прелести“ и „удобства“ на такъв „дигитален живот“, паразитите-сатанисти от световния „елит“, както и техните слуги, няма да преминат към „цифровия“. А те спокойно ще се насладят на пълноценен живот в обикновената физическа реалност. В съответствие с Законите на Вселената те са длъжни да предупреждават хората за истинската им същност и за техните планове. И формално правят това, като финансират създаването на такива филми. И всички онези, които не изразяват несъгласието си с подобен сценарий на бъдещето, априори се счита, че са съгласни с него. И според закона за свободната воля, те ще получат за себе си точно такава версия на бъдещето.
Но както правилно отбеляза Г. Царева, това не е нашият сценарий, а техният. И според Закона за кармично възмездие, онзи, който копае дупка за другите, със сигурност ще попадне в нея. Следователно, за да може нашата планета да възстанови биосферата си и да се върне към просперитета, е необходимо да се премахнат от нея истинските виновници на всичките й неприятности: необходимо е да се „превърнат в числа“ всички тези нечовеци-сатанисти от най-богатите банкови кланове и кралски династии на Земята, както и техните верни слуги. Нека се насладят на резултатите от своите престъпни планове и нека живеят в собственото си „виртуално“ бъдеще. Мисля, че Висшите сили ще направят точно това с тях, за да могат планетата и човечеството да си отдъхнат от разрушителните им дейности.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.