сряда, 30 януари 2019 г.

Световният "елит" ни подготвяше ядрен апокалипсис през 2012 и 2013 година

Трябва да се отбележи, че масовата информационна кампания, стартирана по света в навечерието на 2012 г., свързана с предстоящия „край на света 2012“, насрочен за 21.12.12 г., имаше много реални основания. Не, въпросът не е в „пресилените” за тази дата пророчества и предсказания, и дори не в свещения календар на маите, който слугите на тъмнината са използвали за своите собствени цели, като плюят върху предсказанието на самите жреци на маите. Всъщност, вместо началото на нов цикъл и нова ера, хората бяха умишлено наплашени с „края на времената“.
Смятате ли, че всичко това е само желанието на журналистите да правят пари чрез „сензации“ и „парещи факти“? Но не сте познали. В наше време не съществуват независими средства за масова информация от световен мащаб и цялата тази "апокалиптична" шумотевица се разгръща от тях по преки указания на техните господари от световния "елит", които напълно сериозно подготвяха ядрен апокалипсис за човечеството. Това например е заявил кандидатът на физико-математическите науки, професор С. Сал. И не само той.
Ето например какво пише руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си "Рок возомнивших  себя  богами" :. "За да се разбере какво се случва, е необходимо да се запознае читателя с плановете на тези, които смятат, че са господари на планетата. Осъзнавайки, че всичките им усилия за унищожаване на човечеството са напразни, че законът на времето сега работи за възраждането на Русия, и скоро тази държава, обединяваща хората от бялата раса около себе си тръгва по пътя на безпрецедентен подем, решиха на 22 декември 2012 г. да започнат термоядрена война.
Целта на тази война е пълното пречистване на планетата от вида Homo sapiens sapiens. За да оцелеят самите те в ядрения ад, натрапниците в Съединените щати създадоха редица подземни убежища и дори успяха да построят цял подземен град в Денвър. Ето защо световните медии, контролирани от тях, дълго време разпространяваха слуховете за “края на света” през декември 2012 г.
За да прикрият престъплението си, нечовеците са дали задачата на някои авторитетни и корумпирани учени да тълкуват древния календар на маите в необходимия аспект. Твърдяло се, че Апокалипсисът на Земята е неизбежен и че ще дойде на 22 декември 2012 година. В този план за нечовеците всичко вървеше по вода, но те не са взели предвид едно нещо: оказва се, че не всички хора на Земята се продават. Не знаем дали читателят си спомня или не, но не е ясно как една от групите от елитни руски специални сили през лятото на 2012 г. се озова на учения в Съединените щати, а по време на тези странни учения в Съединените щати се разнесе верига от мощни подземни експлозии. Както се оказа по-късно, всички бункери на транснационалния финансов елит бяха взривени, заедно с един гигантски град, построен в средата на скалите.
Ясно е, че такава огромна работа е извършена не само от нашите специални сили, но и от американските преди всичко. Всичко, което е написано по-горе, е вярно, може да се провери онлайн ... Очевидно и двамата президенти - както американският, така и руският - чрез унищожаване на дългосрочните бомбоубежища на финансовата олигархия спасиха света от предстоящата ядрена катастрофа. Ако това не бе станало, натрапниците щяха през декември 2012 г. да организират реалния край на света.
Ясно е, че нехората, които живеят в човешка форма много са се ядосали на двамата президенти и са се обърнали директно към своите опулени гущероподобни куратори. Осъзнавайки, че сега техните подопечни нямат какво да губят и забравяйки закона за ненамеса, през февруари 2013 г. те атакуваха Земята с йоносферни оръжия. Вечерта на 15 февруари над централна Русия и Южен Урал се появиха два гигантски плазмоида. Единият плазмоид, според космическото разузнаване, възникнал над западната част на Атлантическия океан.
Опитват се да ни вкарат в главата, че това са просто големи метеорити. Наистина, как един обикновен човек може да знае с какво плазмоидът се различава от огнената топка, горяща в атмосферата? Заложили са на незнанието. Факт е, че всеки падащ метеорит, изгаряйки излъчва черен дим и не прилича на пламтяща топка. „Топката“ над Челябинск падна без дим. Това беше гигантска плазмена топка с дълъг шлейф. Точно такава, каквато през 1908 г. удари Тунгуската тайга. Ако той беше анихилиран напълно, тогава не само Южен Урал щеше да загине, но също и индустриалните райони на Западен Сибир.
За този плазмоид, който е насочен, както се оказа по-късно, директно към Московска област няма какво повече да се говори. Ако беше постигнал целта си, нищо нямаше да остане от Източна Европа. Ние писахме за това събитие по-горе и не искаме да повтаряме. Сред астрофизиците и военните е общоприето, че третият „метеорит“, който се виждал над Атлантическия океан, е бил насочен или към Куба, или към Венецуела. Освен това, описвайки това събитие, ние също бяхме склонни да заключим, че ударът е насочен към Венецуела, но е напълно възможно Атлантическият плазмоид да е трябвало да удари Вашингтон.
Подобно предположение също има своето място, защото Б. Обама е поканил части от руските специални сили в Америка и е унищожил подземните бункери и града на натрапниците. Но както казахме по-горе, в делата на нашата планета се е намесила трета сила. Европейският и атлантическият плазмоиди бяха отведени в космоса, а уралският беше свален. Ясно е, че ордена на Сет трябваше да се върне към старите надеждни релси на Библейския проект".
И така, планът за намаляване на световното население, озвучен от застъпниците на „новия световен ред“, в никакъв случай не е просто фантазия на маргинални групи, а много реалистично ръководство за действие за представителите на сатанинския „елит”. Сега човечеството бива постепенно унищожавано с помощта на ГМО, химически следи, ваксинации, химически добавки и консерванти, войни, революции и бунтове, и дори изкуствено предизвикани природни бедствия, които водят до големи технологични бедствия като Фукушима-1.
Освен това, според С. Сал, след неуспеха да се разгърне глобален термоядрен апокалипсис, сега световният "елит" подготвя глобален глад за човечеството. И за тази цел бе изкуствено създадена световната финансова и икономическа криза. Наистина - много им се иска да изпълнят плана си и да намалят броя на човечеството до 500 милиона души, изписано на каменните плочи в Джорджия. Планът очевидно е измислен не от самия „елит”, а от опулените му гущероподобни господари, които са заинтересувани от пълното унищожение на човечеството. Но заслужава ли си да им помагаме да изпълнят тези античовешки планове, включително и с нашето мълчаливо съгласие?
По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.