събота, 2 февруари 2019 г.

С.Сал за последиците от внедряването на теорията на относителността в човешкото съзнание

Сега, когато множеството "несъответствия" и противоречия на такива "стълбове" на остарялата научна парадигма, каквито са теорията на Дарвин и теорията на относителността на Айнщайн, стават все по-очевидни, ортодоксалната част от учените продължават с упоритостта на обречени да защитават своята псевдоистина. Но защо тези погрешни теории ни бяха представени като "крайни истини"? За реализацията на какви чудовищни планове по отношение на  човечеството допринасят "борците с псевдонауката" чрез своите дейности за защита на псевдонаучните грешки? Отговорите на тези въпроси са дадени от кандидата на физико-математическите науки С. Сал.
Ето какво казва той за това, парирайки атаките на "защитниците" на теорията на относителността на Айнщайн: Някои наистина вярват, че откриването на истината за теорията на относителността може да доведе до създаването на оръжия, по-опасни от ядрените оръжия, затова изброяваме някои последствия от въвеждането на теорията на относителността в съзнанието на човечеството:
1. Канонизирана е лъжлива теория, основана на абсурдни постулати, а експериментите са фалшифицирани, твърдейки, че всъщност я потвърждават. Развитието на науката и технологиите е възпрепятствано и насочено към задънена улица.
2. Със създаването и канонизирането на теорията на относителността илюминатите затвориха пътя на човечеството към развитието на екологично чиста етерна енергетика, предложена от Тесла, и запазиха монопол върху енергийните ресурси.
3. Монополът над енергийните ресурси и засилването на влиянието му позволиха на илюминатите да разгърнат световни войни и да направят преврати с общ брой на жертвите над 200 милиона. Сред тези жертви са милиони ашкенази, които илюминатите не считат за истински евреи. Преките жертви сред руснаците са повече от 100 милиона, а като се вземат предвид индиректните жертви, т.е. неродените деца - около 300 милиона.
4. Забраната на технологиите без гориво доведе човечеството до екологични и икономически кризи.
5. Засекретените технологии на Тесла започнаха да се използват от специални служби и тайни организации без контрол от страна на правителствата на страните и гражданското общество.
6. Създадено е мощно термоядрено оръжие, което може бързо да унищожи живота на планетата Земя. Причината за огромното енергийно освобождаване, дължащо се на забраната за понятието етер, остава неразбираема.
7. Илюминатите, в съответствие с програмата на Пайк и книгите на пророците, разработиха проект на Третата световна война с използването на термоядрени оръжия и унищожаването на от 2/3 до 9/10 от населението на Земята. При прогнозиране на последиците от войната не се вземат под внимание гигантските енергийни изхвърляния и последващото радиоактивно замърсяване на местностите.
От гореизложеното следва, че поддържането на статута на теорията на относителността е престъпление срещу човечеството. И всеки учен, който поддържа този статут, става слуга на най-мизантропните, сатанински сили, чиято обявена цел е установяването на нов световен ред или световния фашизъм. Според поведението на всеки ръководител от науката или образованието във връзка с теорията на относителността, може да се съди кого служи - на науката и образованието или на установената криминална система на световната власт.
Пред човечеството има две гледни точки - или да бъде унищожено поради неразбиране на последиците от разпалването на Трета световна война, или да се направи преструктуриране на съзнанието, за което е необходимо да се направи публично достояние информацията за илюминатите и техните планове, както и да се разкрие истината за вградените от тях в съзнанието на обществото фалшиви учения, включително и теорията на относителността.
Сега за поддръжката на статута на Айнщайн за най-великия учен и хуманист. Повечето от научните идеи и открития на Айнщайн са от чужд произход и са му приписвани. Хуманизмът на Айнщайн е същият като този на висшите масони, които с помощта на медиите обичат да се обявяват за хуманисти. Митът за великия хуманист е сходен с мита за най-хуманния човек.
В зрелите си години Айнщайн отхвърля младежките идеи за пацифизъм. Айнщайн никога не призова лидерите на страните да приемат бежанците-ашкенази от Полша, Русия и Германия. Като член на Бней Брит и известен лидер на ционизма, той знаеше, че тези евреи са осъдени от световното правителство на унищожение.
Айнщайн на практика оправдава използването на ядрени оръжия в Хирошима и Нагасаки. Дългогодишното сътрудничество свързва Айнщайн с виден представител на илюминатите,  идващ от семейството на основателите на обществото "Череп и кости", наркодилър на Ротшилд, и в същото време теоретик на световното правителство Бертран Ръсел. Ръсел, известен подобно на Айнщайн като хуманист, всъщност имаше планове за радикално намаляване и поробване на населението по света и подкрепяше евгеничните програми за създаване на нова раса от хора.
Когато Айнщайн, повлиян от идеите на Ръсел, написал писмо до ООН за създаването на световно правителство, дори съветските учени Вавилов, Йофе, Семьонов и Фрумкин, които го боготворяха, не можаха да издържат. Ето какво, в частност, те пишат в своята статия: "... Лозунгът на националната свръхдържава прикрива световното господство на капиталистическите монополи. Иронията на съдбата доведе Айнщайн до фантастична подкрепа за плановете и стремежите на най-лошите врагове на света и международното сътрудничество".
За съжаление, днешните академици дори не разбират това, което разбраха Вавилов, Йофе, Семьонов и Фрумкин в условията на липса на информация. След известно време хуманизмът на Айнщайн се издига до нова висина. Той пише за запазването на интелектуалния елит, необходим за изграждането на нов световен ред след унищожаването на 2/3 от населението по време на ядрена война. И не си струва да говорим за хуманността на Айнщайн към болния си син, двете му съпруги и осиновената му дъщеря, поведението му било изключително неморално. Прочетете писмата на неговите съпруги и осиновената дъщеря.
А научната безпринципност на Айнщайн по отношение на Пуанкаре, Смолуховски, Минковски, Риц, Шварцшилд, Хюбърт и редица други видни учени също е тъжна тема. От отношението на учения към личността на Айнщайн, може да се прецени кое е по-важно за него - историческата истина и моралните ценности, или интересите на силите, които не са пряко свързани с науката".
Така речта на С.Сал отново доказва, че „теорията на относителността”, въведена в науката чрез Айнщайн, е проект на илюминатите, най-богатите кланове на Земята. Тя насърчава и продължава да допринася за изпълнението на плановете за създаване на "нов световен ред", според който огромното мнозинство от обикновените хора трябва да умрат по време на провокирани по целия свят (с изключение на САЩ) войни, революции, бунтове, епидемии, техногенни и социални бедствия, икономически и финансови кризи ...
За оцелелите 500 милиона души ще бъдат създадени “идеални” за биороботи условия за съществуването в полицейска глобална държава на тотален контрол. Но сигурни ли сте, че ще бъдете в редиците на тези „късметлии“, чиито главен смисъл на съществуване ще е да служат на интересите на световния „елит“, а и наистина ли вие искате себе си и вашите деца и внуци точно такова бъдеще? Ако не, тогава разпространете истината за плановете на илюминатите и техните тъмни господари срещу човечеството. Само със съвместни усилия можем да се изправим срещу тях и да изберем по-достойно бъдеще за себе си.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.