петък, 11 януари 2019 г.

Музиката като средство за манипулиране на съзнанието на хората

Един от инструментите за манипулиране на съзнанието на хората и въвеждането на фалшиви и разрушителни ценности в човешката психика е музиката. Неслучайно музиката, заедно с култовите танци и песнопения, е в основата на почти всички религии. Много идеологически течения активно я използват, за да подчинят съзнанието на масите на своите цели.
В същото време, самата музика е различна при много нации и може да има напълно различни информационни ефекти върху нашето съзнание и подсъзнание. Ето например пише за това руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си „Тайната хронология и психофизика на руския народ": "Ние знаем, че музиката е един свят на звуци, който свързва директно човешката душа с природата на Земята, Космоса и дълбоките вътрешни процеси на подсъзнанието. В действителност, не само музиката, но и всяко друго изкуство е свързано и със земното, и с космическото, и с духовното.
Трябва да се каже, че генетичният и полеви характер на хората се проявява най-ясно в музиката. Например, ако сравните незадължително народната, но всяка друга музика на тюркските народи с музиката на европейците, то ще има разлика в композицията и характера на звуците и особено в информационната им наситеност. Чрез звуците на музиката народът изразява своите преживявания. Добрата, висшата музика не само променя настроението на човека, но и повдига душата му, прави я по-чиста, по-издигната и по-свободна. Поради генетичното си възприемане на света и духовните характеристики на полето, всяка нация „чува” света по свой собствен начин, откъдето идва и разликата в музиката между народите. Но каквато и да е разликата, висшата музика: негърска, южноамериканска, австралийска - винаги може да се различи от низшата и мръсна какофония.
Висшата музиката, най-вече народна музика, без значение на каква раса и племе принадлежи, или на какъвто и инструмент да се изпълнява, но тази музика не може да бъде наркотична и вампирска. Тя винаги ще дава енергия, а няма да я смуче.
Музиката, изкуствено откъсната от фолклорните канони, а още по-лошо - песента, не само е способна да вампизира човек, но може да бъде и като наркотик и, още по-лошо, може да го направи луд. Такава музика не вдига човешката душа, а я спуска до самото дъно, превръщайки го в нещо по-лошо от животно.
Така например, съвременните псевдодемократи, особено на Запад, са развили цяла индустрия с такава нискокачествена музика, която разрушава човешката душа. Изтъкнати учени работят върху изобретяването на звукови вибрации, които опустошават човешката психика. И с помощта на пропагандата и масовото зомбиране, в главите на хората се натрапва мнението, че се изпълняват съвременни музикални шедьоври и че това е най-изтънчената музика на времето.
Каква е основата на такова звуково вибрационно оръжие? Срещу арийските народи тя се основава на африкански и южноазиатски ритми. Както е известно, подсъзнанието на арийските народи е по-податливо на мелодията, отколкото на ритъма. В продължение на хиляди години при арийците именно то пораждаше мелодията - това ясно се вижда от руските, немските, английските и други народни песни на потомците на арийците. Мелодичната музика е по-дълбока и по-сложна, отколкото ритмичната, тя кара човек да мисли, чувства и преживява. Но дълбоките чувства на арийците не са включени в плановете на сатанистите, те могат да бъдат опасни за тях. И ако е така, е необходимо да се увреди психиката на арийците.
За това е необходимо да се убие националната музика на арийските народи, да се изтласка класическата музика в периферията, чиито корени също са народни, и да се наложи изкуствена музика на населението на арийците: естрадна, поп, диско, рок и др. Но най-добре от всичко е барабанната афро-азиатска ерзац музика, разрушителна за психиката и трансформираща човека в животно. И никой не може да се изненада, че ден и нощ по радиото и телевизията може да се чуят безгласните, дрезгави песни на безкрайната посредственост, и всичко това е съпроводено от вой, скърцане и барабани, което се смята за съпровод на сатанистките музиканти.
Африканската, тъжна и в същото време ритмична, чужда на душата на белия човек музика - всичките й разновидности под формата на хеви метъл рок - сега се превърна в основен звуков дизайн на така наречената масова култура. Самата тази култура, както и всичко останало, за което писахме по-горе, е изобретена от сатанистите, проектирана и въведена сред масите, за да продължат да спускат човешките души на дъното, до пълна дивотия, до пълна деградация.
Най-добрите роби са хората с интелигентността на овцете и душата на крепостни, които освен материални ценности и удоволствия, не се нуждаят от нищо друго в живота си".
Чрез западната музика и зомби-рекламите слугите на сатанинската система превърнаха съветските хора в почти същите хищнически потребители като повечето от хората на "западната цивилизация".  Помните ли всички тези "Лёня Голубков"(https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%91%D0%BD%D1%8F_%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%BA%D0%BE%D0%B2) с желанието им да забогатеят "безплатно"? Само че това беше второто ниво на програмиране, което легна върху почвата, вече подготвена от западната поп музика. Именно така, незабелязано за нашето съзнание, „ценностите” на западния свят бяха наложени на нас, които трябваше да унищожат страната и нашия народ.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.