сряда, 23 януари 2019 г.

Сатанизмът е истинската същност на глобалния и западния "елит"

В основата на световната сатанинска паразитна пирамида на властта стои така наречената "западна цивилизация", чиито "ценности" имат своите "корени" в сатанинските ритуали на кървави човешки жертви, чиято съвременна форма е война, революция, бунтове, тероризъм и религиозен екстремизъм. Но в продължение на много векове и традиционните човешки жертвоприношения са практикувани от управляващия, религиозен, политически, военен "елит" на страните от Западния (предимно англосаксонско-юдейски) свят чрез системата на тайните окултни сатанински общества.
Ето например какво свидетелства Тед Гандерсен, старши специален агент на офиса на ФБР в Лос Анджелис, относно сатанизма в съвременното американско общество на конференцията през 1995 г. в Далас: "Успях да установя с помощта на персонала на държавния център в Небраска, че днес у нас има скрита военна престъпна организация, държавна организация, главно под "шапката" на военното разузнаване, която извършва напълно незаконни дейности и никой не се съгласява да разследва по този случай.
Ситуацията, развила се в щата Небраска, е описана в книга, озаглавена „Под прикритието на Франклин“. Тази книга съдържа много документи. В този конкретен случай, те вземат децата от сиропиталищата в Небраска и ги отвеждат на стотици километри,  качват ги на частни самолети и ги отвеждат във Вашингтон за сексуални оргии с участието на известни личности, включително конгресмени, сенатори и някои сътрудници от Белия дом.
Искам да знаете, че аз не считам себе си за теоретик на конспиративните теории. Считам себе си за реалист на "теориите за конспирация". Всичко това съществува в действителност. Сега сатанинските следи водят до организации като ЦРУ, които участват във всичко това. В момента има 4 милиона практикуващи сатанисти в Съединените щати, включително тези в Небраска.
Мога да говоря по темата за сатанизма с часове, но се страхувам, че времето ми е ограничено. Искам също да кажа, говорейки за сатанизъм, че приблизително 50-60 хиляди жертвоприношения се случват ежегодно в нашата страна. Сатанинската мрежа съществува тайно, под прикритието на престъпното съглашателство от страна на правителството и представлява пряка заплаха за нашето общество ...
Имах информация от различни източници. В този вид дейност участват съдии, прокурори, видни лекари, много хора, включително актьори, професионални футболисти и бейзболни играчи".
Т. Гандерсен, след оставката си създаде частна компания, която да разследва злоупотребите и убийствата на малки деца в сатанински жертвоприношения. Той обяви, че има стремително разпространение на сатанински групи, които са част от "новия световен ред". Той също така каза, че има търг на деца-роби в Лас Вегас, и че само в Ню Йорк има до четири хиляди жертви всяка година, които са починали от ритуални сатанински жертвоприношения. Той също така заяви, че в САЩ има мрежа от тайни сатанински групи, отговорни за отвличането на деца и техните ритуални убийства.
Не, агентът на ФБР греши. Сатанизмът е заплаха не само за американското общество, но и за цялото човечество. Целият така наречен световен „елит”, който се стреми към световно господство, са нацисти и сатанисти. А всеки нацизъм, основан на идеята за господство и превъзходство на един народ над другите, потискането, експлоатацията, геноцидът и унищожаването на други народи, е само външната страна на сатанизма. Всички англо-саксонски-еврейски "елити" поголовно са нацисти и сатанисти.
Именно те финансираха кампанията на обединена Европа срещу СССР под ръководството на полукръвен евреин, незаконен „потомък“ на рода Ротшилд - Хитлер. Именно те, заедно с Ватикана помогнаха да се измъкнат от правосъдието почти една трета от нацистките престъпници, а на нацистките учени дори открито предоставиха политическо убежище и пълен имунитет. Това не е изненадващо, защото "гарван гарвану око не вади".
Представители на този световен паразитен сатанински "елит" контролират не само водещите в света, но и много руски медии. Ето защо в официалните ни медии почти нищо не се казва за сатанинската същност на националните елити на Запада и за наднационалните структури на “световното правителство”. За това говорят и пишат само истински независими журналисти като Салди Кейк Ерио от САЩ. Ето например какво изявление направи тя на 11 юни 2015 г .
"Това е толкова шокиращо, че нашият мозък не е готов да го приеме. Ето една статия в изданието "INTELLIHUB" от 7 юни 2015 г. под заглавие "Членове на европейските кралски семейства убиват голи деца за забавления на партита, където се ловуват хора". Това е само една от поредицата статии, основаващи се на показанията на свидетелите в Европейския съд по общата юрисдикция в Люксембург. Пет международни съдии проверяват свидетелските показания за изнасилване, мъчения и отвличане на деца, които, както беше посочено, са извършени от членове на световния "елит", който е част от цялата мрежа на сатанинския култ на детските жертвоприношения "Деветият кръг".
Редовни жертвоприношения на децата се извършват от членове на култа "Деветия кръг" в катакомбите на католическите катедрали във Ватикана, в частни владения, в горите, в държавни военни бази в Белгия, Холандия, Испания, Австралия, Ирландия, Франция, Англия, САЩ. В статията се казва, че в Ирландия, Испания, Канада са открити 34 масови гроба на деца, но правителствата на тези страни, британското кралско семейство и католическата църква отказват да ексхумират.
Като активни участници в дейностите на култа към "Деветият кръг" са посочени папа Франциск, бившият папа Ратцингер, служители на англиканската църква, обединената църквата на Канада, римокатолическата църква, включително и кардиналите, членове на европейските кралски фамилии, включително кралица Елизабет и принц Филип, служители на въоръжените сили на Канада, Австралия, Великобритания, Съединените щати, както и правителствени служители на тези страни, включително служители на ЦРУ, както и видни министри, политици, бизнесмени от Съединените щати, Белгия, Холандия, Канада, Австралия , Франция, Ирландия, Великобритания. Това включва милионера Джордж Сорос, ръководителя на йезуитския орден - Адолфо Николас".
Какво тогава сме изненадани, че именно тези паразитни сатанински "елити" на Запада и техните наднационални господари се опитват да унищожат нашата страна и нашия народ, включително не само чрез затягане на "кръга" с войските на НАТО около нашата страна, но и налагане на нашите хора на сатанинските западни "ценности". Вече можете да видите перфектно: на кого точно служат русофобите-либероиди, които предадоха нашата страна и хората, както и защо няма обективно разследване на случая с гибелта на малайзийския Боинг, към която има отношение фракцията  на илюминатите-сатанисти от ЦРУ. Също така защо този световен и западен "елит" подкрепя и финансира нацистките режими и всички терористични държави, чиято дейност постоянно се захранва от тъмния сатанински егрегор.
Не е изненадващо, че през последните няколко години представителите на този сатанински "елит" започнаха да крещят за "Края на света" и очакват Апокалипсиса с ужас. Само че това няма да бъде “Краят на света”, а “Краят на мрака” и всички паразитни служители на тъмния сатанински егрегор ще се сблъскат с неизбежно възмездие за кръвта, която проляха от невинни жертви по света и във всички видове кървави човешки жертвоприношения. Новата Атлантида ще повтори съдбата на своя предшественик, защото планетата трябва да бъде пречистена от целия този "раков израстък" върху тялото си.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.