понеделник, 21 януари 2019 г.

Престъпните планове на глобалните паразити

В момента сме свидетели на изпълнението на престъпните планове на паразитните структури на глобалистите, координирани от т.нар. “Световно правителство”, в рамките на установяването на “нов световен ред”. И елементите на този план се въвеждат от слугите на световния Кабал, някои от които знаем много добре. На глупавото “стадо” всичко това се представя като “положителни реформи”, чиято истинска цел е да се намали населението, а всякакви “обещаващи проекти” за роботизация, дигитализация и компютъризация са насочени към заместване на живите хора на работното място и установяване за оцелелите след т. нар. "Реформиране" хора на тотален електронен контрол.
С цел „улесняване на търсенето на терористи” и „улесняване на идентифицирането на клиенти” се въвеждат електронни системи за разпознаване на лица, пръстови отпечатъци, очна ретина и др. За да се улеснят покупките и плащанията на услуги, се осъществява пълен преход към електронни плащания. Разбира се, на глупавото стадо усърдно обясняват, че всичко това е за негова собствена изгода, защото е „много удобно“, но никой не обяснява обратната страна на този медал: от момента на пълния преход към електронни плащания всеки човек, който не живее по правилата на световната паразитна сатанинска система, може просто да бъде лишен от всички тези „удобства“, като бъдат блокирани сметките и картите му.
Впрочем, като един вид "тренировка" за такива блокировки в Световната банка и други подобни глобалистични структури вече са започнали и, разбира се, под претекст за "защита на клиентите от измамниците". Крайният резултат е, че такива блокировки на „подозрителни“ и „нехарактерни“ плащания преминават под контрола на изкуствен интелект, който ще реши какво точно е „подозрително“ и „не типично“ в плащанията ви. И това очаква цялата банкова система в бъдеще.
Не трябва да бъдем особено щастливи, че световните паразити започнаха да „кормят” националните „елити” под знамето на „борбата с корупцията”, понеже откраднатото от националните паразити отива в джоба на глобалните паразити и няма да бъдат върнато на ограбените народи. Но това не е всичко. Тъй като успоредно с „прочистването” на националния „елит”, „елитът” на света изпълнява и проекта за намаляване на населението на Земята.
Как това се случва например в Русия и Украйна е добре описано от Р. Василишин в книгата му „Свръхновият Завет“. Ето какво можете да прочетете там: „За онези, които все още са свикнали да мислят в категориите на политологията и не могат да освободят умовете си от всякакви псевдонаучни фалшификации като „свобода” и „демокрация”, „човешки права” и „инвестиционна привлекателност”, ще говоря на грубия език на пост-политологията.
Гешефта на глобократите в Русия и Украйна се състои в следното:
Премахване и експроприиране на националните елити на Украйна и Руската федерация.
Да намали "до нула" влиянието на държавните институции в Русия и Украйна.
"Унищожение" на всички ликвидни национални активи.
Присвояване на всички природни ресурси, включително земята. Максимално “почистване” на територията от коренното население, заменянето й там, където е необходимо с представители на “по-полезни и продуктивни” етнически групи. Да се създаде конвейер за унищожение на възобновяеми източници за по-нататъшни времена, без да се позволява намаляване на интензивността на сегашното "унищожение".
Шестте точки, представени по-горе, са „планът на Маршал” в наши дни, проектиран на територията на Русия и Украйна. В петия параграф на този план е написано черно и бяло, че Кабала възнамерява да намали населението и плановете им за нас, бившите съветски граждани, предвиждат масово убийство с всички налични средства. Кабала планира да ни убие. Всеки трябва да си го закачи на носа и да не замества тези ясни думи с всякакви глупави ефемизми.
Без значение как беше там, бяхме осъдени да живеем в условия на война и непрекъснати геноцидни иновации, които на територията на Украйна и Руската федерация Кабалът изпълнява и ще прилага с ръцете на руския и украинския елит. Повтарям отново и отново за по-добро усвояване: тези нововъведения, всички заедно и поотделно, предвиждат масовото физическо убийство на гражданите на Украйна и на неутралната Русия.
Т.е., всяка „реформа”, предложена от руското или украинското правителство е само оцветен захарен памук, в която е опакована смъртоносна отровна „игла“, която трябва да убива обикновените граждани. Според „моделите“, предложени от Кабал, управляващите касти на Русия и Украйна извършват медицински, образователни, съдебни, фискални, банкови, комунални, земеделски и други „реформи“. И всяка от тях предполага със своята цел убийството на стотици хиляди и милиони граждани. На официално ниво пропагандата на Кабала твърдо уверява "стадото", че реформирането подобрява живота на "скотовете", но всъщност всеки закон, приет в Русия и Украйна, носи само страдания на милиони, а накрая - бърза или бавна смърт ... "
Ето ви, например, конкретен отговор на въпроса кой е истинският автор и кой е изпълнител на т.нар. „пенсионна реформа“, която между другото се случи в Русия по-късно от всички други страни не само в постсъветското пространство, но и в „цивилизования свят“. И всички процеси, описани от Р. Василишин в неговата книга, по никакъв начин не са национални, а глобални по своя характер, т.е. стават по света, а не в отделните страни. И това е първият знак, че „стадото” вече е приспособено към „щанда“ на т. нар. "нов световен ред". В същото време, нито „стадото”, нито националните „овчари”, които ги докараха към „щанда”, изглежда не осъзнавайки съдбата, подготвена от глобалистите, отново продължават да играят според правилата на световната паразитна сатанинска система на Кабала.
Но не е ли време да избършете очите и да се отърсите от наложената от паразитите и техните слуги хилядолетната "вълна" от фалшиви стойности и нагласи, водещи до хищническо-потребителски начин на живот. Няма никакво бъдеще за нациите или националните „елити” по този път, защото нациите са обект на тотално съкращаване и генетично разпадане в примитивни етнически групи (за по-добра манипулация от глобалните паразити), а националните „елити” - на пълно „изчистване”. Но може би, сред последните все още има адекватни, недеградирали хора, способни, заедно с народа да се противопоставят на антихуманните и антинационалните планове на хибридните не-човеци от световните "елити", или по-скоро - на плановете на техните адски демонични господари, напълно контролиращи съзнанието на своите слуги.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.