понеделник, 30 април 2018 г.

Съзнателното познание на непознатото - част 5

Защо водата е нужна за биоструктурите?

Водата е необходима за тях само, за да се извлекат съединения с висока октава ("жива вода"). В този случай Мозъкът получава всички необходими честотни запаси (неинерционна маса) и ги използва за жизнените си функции. Важното е, че въпреки разликата в генотипите, водата "се вписва" във ВСИЧКО. Всеки получава от водата тези честоти, на които работи мозъкът му. Човек не може да живее без вода за повече от 3-5 дни, той трябва постоянно да презарежда от структурите на трития. Морската вода също има тритий, но там няма честоти, от които Мозъкът се нуждае.
Водата, пречистена от част от неинерциалната маса, се изхвърля от тялото под формата на урина и пот. Между другото, според разликата (изходната вода - урина), анализът на урината може да покаже структурата на мозъка. В нея са тези честоти, които мозъкът не използва (напреднала диагностика).
Комплексът Кайлас непрекъснато проверява мозъка (всеки вторник) за съответствие. Там просто "поставят маска" върху входящия код (ефектите от маскирането на кода са отделна тема). Операцията отнема микросекунди, а в рамките на 4 часа се тества цялото население на Земята. Всяка година се установява воден стандарт ("кръщелна вода") в съответствие с мозъка, към който е предназначен.
Така, ако мозъкът получи нова (по-висока) октава, то в трития тази октава имаше максимален потенциал, а потенциала на останалите октави беше намален до ефективен минимум. Външно водата оставаше същата (можеше например да се промени цвета на зелено), но в основата си имаше нови честоти. Това винаги се случва при стартиране на нова програма. Водата, която беше преди 100 години, и водата, която съществува към януари 2015 г., са по СЪЩЕСТВО РАЗЛИЧНИ в структурата на неинерциалната маса.
За любителите на археологията. Ако сте пробивали кладенец в Антарктида и сте се сблъскали с "древното подземно езеро", имайте предвид, че структурата на НЕИНЕРАЦИОННАТА маса на тази вода ще бъде същата както и по-горе, тъй като общата решетка на Земята е обединена.
Какво е "мъртва вода"? Тази вода има само гравитационните честоти на трития. Ако мозъкът получи такава вода, той е принуден да похарчи собствени резерви, за да изхвърли такъв "дар" от тялото. В критични ситуации такива резерви може да не съществуват и тогава водата става отрова. С отделянето на урина и пот, кубичната решетка остава. Тогава защо са му на трития обекти? Космосът има додекаедридо-икозахедрична решетъчна структура с нулев потенциал, оформена от кубична структура от неутрино и антинеутрино. Когато се движи в космоса, обектът (НЛO), който има магнитни честоти и електрически потенциали, е принуден да ги отдаде, насищайки решетката на Космоса. Необходимо е обаче да се отдаде това, което е в същата структура, в противен случай промяната в ъгъла на фазиране просто ще доведе до топлинна смърт. Всеки обект (НЛO), който се движи самостоятелно в Космоса, трябва да има или магнито-електрически генератор за генериране на тритий, или тритиен резерв с октави до 96 (колкото е по-висока октавата, толкова по-нисък е разходът). Гравитационните октави не са нужни на Космоса, те остават върху обекта (НЛО). Ефектът от триенето е по-забележим, колкото са по-отдалечени една от друга типовете решетки. (Когато шофирате по асфалт на кънки за лед, няма да стигнете далеч. Същото важи и за Космоса). Приемащите и отдаващите  решетки трябва да бъдат еднакви. Но всичко това е в Космоса, всичко, от което се нуждаете, може да се пренесе и в Луната, например. Но по време на движение се образува конус на движение, в който се отделя тритий.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.