сряда, 18 април 2018 г.

Основни функции на атмосферните слоеве и формирането на Съзнанието на хората - 18

Биологична сфера

ЛИКВИДАЦИЯТА НА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ИНТЕРВЕНЦИЯТА сама по себе си е много сложна и фина, но всъщност това е процес на системно ниво, без хората да се включват в нея.
В бъдеще ще се ограничим само до рамката на формираната връзка на слоевете на атмосферата, организирани да съпътстват местообитанията, условията на управляваната околна среда, и само в частта, която пряко се отнася до биологичната сфера, включително битието на хората, както и управлението на техните изпълнителски действия в програмните процеси за развитието на вменената цивилизация и насилственото им участие във всички тези процеси. Всичко, което се отнася до програмируемите управляеми процеси на развитие на условно наречената "природа", т.е. флора, фауна и други, сама по себе си е не по-малко значима, сложна, а и необходима за съществуването на хората и познаването на заобикалящата ги реалност в бъдеще, ако хората възнамеряват да живеят осъзнато в бъдеще.
Частично показах значението на Програмната връзка със Слънцето, Луната и сателитите на планетите не само от техническа гледна точка, но и ролята, която тя играеше в цялостния процес на РАЗВИТИЕ на цивилизацията на хората и развитието на съзнанието на индивида и на обществото.
На първо място именно чрез тази връзка беше предварително определено насилственото запазване на действията на хората в състояние на тяхното материално използване във всички програмни процеси, контролирани от Интервентната система, и съответно постепенното проактивно развитие на индивидуалното и общественото съзнание преди всяка историческа крачка на изпълнение.
Образуването на съзнание се осъществява чрез практическото осигуряване на всички необходими информационни инсталации със "стратегическа и актуална" природа, които за дълъг или кратък период се излъчват за Комплекси, Обекти и формирани Управляващи Системи. Последните, на свой ред, чрез енергийно-информационната емисия от тях управлявали, т.е. определяли всички последващи условия на изпълнение и необходимите команди, свързани с развитието на конструкцията, функциите и изграждането на самото енергийно-информационно излъчване за хората и развитието на мозъка им по време на дългия процес на тяхното т.нар "природно" съвършенство. Чрез подобни програмни инсталации, като екипи, се осъществи процесът на развитие на материализираните хора, реализиран от Интервентната система.
Това до известна степен е достатъчно, за да се разбере значението на слой 6 на атмосферата и вменените връзки чрез него с Луната, Слънцето и спътниците на планетите. Ако обърнете внимание на историята чрез осъществени действия и събития, то наистина се създава уверено впечатление за някаква определена последователност на развитие. Хората имат неоспоримо доверие в "естествеността" на историческото развитие на усъвършенстването на техния живот. Историята на цивилизацията може да бъде изразена в шест думи: колкото повече знаете, толкова повече можете. Но искам да добавя, че колкото по-малко знаете, толкова повече вярвате. Вярата без знание е мъртва.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.