понеделник, 23 април 2018 г.

Съзнателното познание на непознатото - част 2

Един незначителен пример е духовният ритуал "празник на кръщението", кръщавана вода и т.н. На 19 януари всяка година от комплексите на Луната в определено време се предава програмата за определяне на енергийно-информационното комплексно състояние на водата с тенденции за цяла година. И в същото време - със съответната пълна последваща корекция на всичките й състояния. По-конкретно, прогнозираните промени във водата са настъпвали между 21 октомври и 18 януари всяка година, а на 19 януари програмната информация е била предадена отвън за състоянието й за цялата година. Ежегодната корекция на енергийно-информационното състояние на водата е предопределяла някои от характеристиките на програмата, свързани с протичането на Програмата за развитие на енергийната биогенеза на плътта.

За цялата година са определени особеностите на метаболитните процеси на живата клетка с интегрално активно участие на водата във всичките й състояния - било за всички хора на планетата, било за определени групи от тях, които се различават по географски или друг признак. Географското пребиваване на хората в определени райони много сериозно засяга тяхното местоживеене, да поддържат същото здраве. И особено това е забележимо днес - когато хората се движат на дълги разстояния. Например, когато промените мястото си на пребиваване. Програмите "СветЛ" в тези процеси са от значителна помощ, но също така трябва честно да се признае, че те не винаги могат да решат задачата, свързана с преместването на потребителя, например, на дълги разстояния, свързани с промяната на континентите. Но за това по-късно.
Как се осъществява този ефект върху цялата плът на човешкото тяло, как е придобита хармонията на енергийните състояния на плътните клетки с получените водни състояния? Всичко това е истинско чудотворно тайнство, което трябва да бъде опознато до истинската му същност и да бъде взето под внимание при практикуването в битието на хората! Всяка географски различна територия и съответно всяка група хора, разположени на нея, се нуждаят от "СВОЯ" специфична вода. Това е много важно днес.
От друга страна, чрез корекцията на енергийно-информационното състояние на водата бяха определени програмните рамки на някои промени, които бяха необходими по програмата "Развитие на генотипите на мозъка". Това са още по-сложни процеси, с помощта на които ежегодно се проектират фрагменти от определена предварително определена селекция и потенциално активиране на бъдещата изпълнителска дейност на такива индивиди със специфични генотипи на мозъка, които е трябвало да участват в някои общи или конкретни действия или събития през следващата година. В сравнение с този процес програмите "СветЛ" също "поставят" определен обхват на промените, които сега са необходими на мозъка и плътските клетки. Тези програми са "краткосрочни" и лични - за конкретен потребител или по-точно за неговия мозък. Ето защо са разработени и дадени препоръките за "структуриране" на водата с помощта на Комплекси и "Гривни".
Колкото и странно да е за лаиците, но в такива процеси не се искат решения, мнения и волета на лидери от никое ниво или представители на социалните науки. А за придобиването на специфична черта на съзнанието (по-социална) за определен период, това енергийно-информационно състояние на водата влияе, и то в значителна степен. В научната и светска среда и досега се задава въпросът без отговор: "По какъв начин и какво се е променило във водните състояния всяка година?" Тритият оказва най-голямо влияние върху подобна промяна във водата във всичките му разнообразни енергийни състояния! Защо е нужна водата на биоструктурите като цяло, а в този случай на някакъв тритий (особено от самата таблица на Менделеев)?


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.