сряда, 2 май 2018 г.

Съзнателното познание на непознатото - част 6

Защо тритият бе нужен на обектите (НЛО) на Земята? Само за повдигане от главната електрическа шина на Земята и връщане. Дълбочината на разположението на обектите НЛО достигала 4200 метра. Модерните строители използват мощна техника за прокарване на тунели. А тунел до 4200 метра успяше да изкопае само един обект (НЛО), при което единственият му инструмент беше тритий.
Комплексът за издигане и кацане, след издаване на командата "издигане" или "връщане" от местонахождението и до повърхността на Земята, създаваше АНТИГРАВИТАЦИОННА ТРЪБА, т.е. отнемаше потенциали от кубичната решетка през цялата продължителност на издигането или кацането на обекта. Това не се прави едновременно, а по участъци (обикновено 200-300 метра). Тъй като всички материали (таблиците на Менделеев) имат кубична или близка до нея решетка, нямаше проблем да се премахне електрическия потенциал и да се премахне магнитния импулс. Останалото правеше обекта (НЛО). Всеки елемент има в своята структура същата решетка на Космоса (додекаедрично-икосаедрична), но тази решетка няма потенциали (те са равни на нула). Ако започнете насищането, химическият елемент започва да променя свойствата си (от гранит, например, можете да получите платина, и това не е шега). Ако обаче насищането надхвърли определен предел, цялата структура получава свойствата на неенергийна маса (подобна на кухината на работеща неонова тръба). През тази кухина се плъзгала и кълбовидната мълния - обектът (НЛО). При достигане на следващата площадка преминатият участък бе връщан в първоначалното му състояние. Именно за образуването на участък с неенергийна маса е необходим тритий. Деутерият не е подходящ тук, тъй като решетките са несъвместими, а вместо неинерционна маса те могат да получат спирала с неизвестен произход. При излизане на повърхността на Земята за движение се използваше атмосферната решетка, а разходите за тритий бяха минимални (десетки хиляди пъти по-малко, отколкото при изкачване и кацане).
Защо не се случва експлозия (водородна бомба)? Всеки обект има собствен генератор на термоядрен синтез, работещ на принципа на селската печка - колкото повече се отварят клапите, толкова по-силно е изхвърлянето на потенциалите. Между другото - това е едно от условията за функционирането на НАШАТА БАНЯ, към която мнозина вече са започнали да се стремят.
Отбелязвам, че най-простата термоядрена реакция, която можете да получите у дома е ако хвърлите парче Na3 във вода или в мокра земя. Не само изгаря, но и може да избухне. В морската вода няма да има изгаряне и експлозия, но ще се появи миризма на сяра.


Разбира се, повече върви на обектите с морско базиране. Те се движат в родната си среда, при образуването на тръби за движение има минимален разход на тритий. Те могли да попълват запасите си по време на движение (описание на Барон Мюнхаузен - за коня, който не може да се напие, защото не разполага с втора половина).
Откъде идва тритият? Както беше отбелязано, решетката на Космоса има определена структура. За да се движите през тази структура, е необходимо или да разпръснете електрическите потенциали около себе си и да им осигурите магнитни импулси, или да създадете конус на движение. Височината на конуса е милиарди километри. За навигация се използват сателитите на планетите (изчисление на движението, образуване на конуса, корекция на орбитата). Тритият се изхвърля само в конуса на движението и поради това има запаси от него. Въпреки това, всички планети на Слънчевата система имат пирамидни комплекси, а някои от тях са предназначени за обработка на космически боклук. Този боклук преди всичко се неутрализира чрез свързване с окислителя (красиви облаци с висока надморска височина), след което се добавят честоти за формообразуване и получаваме капки вода. Не можете да пиете такава вода (можете да напоявате растенията, но при това растенията започват да затягат интензивно потенциала на решетката на атмосферата).


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.