понеделник, 28 май 2018 г.

Съзнателното познание на непознатото - част 17

Хората толкова са свикнали с върховното си положение над "завладяната" природа, че до известна степен са "изгубили душата", монотонно гризвайки само "философския камък", измислен от тях, и забравиха за какво живеят и колко дълго ще търпи тяхната унищожителна агресивност тази "завладяна" Природа. Освен това, на повечето от тях е напълно БЕЗИНТЕРЕСНО, дори на нивото на любопитство, дали възникващите природни процеси са случайни, стихийни ли са или нещо ги управлява. С каква степен на полезност за хората става протичането на такива процеси? Хората се смятат за нещо уникално и цялата теория на битието е изградена на тяхната уникалност. Единицата е тяхната мерна единица, но това е грешка. Всички системи, изобретени от хората, са само скица. Едно плюс едно е равно на две - всичкото, което научихме. Но едно плюс едно не е равно на две. Няма никакви цифри и никакви букви. Закачихме тези етикети, за да опростим живота по някакъв начин, да го направим по-ясен; измислихме скала с измерения, за да забравим за нашата неизмеримост. Въпреки липсата на такова разбиране сред мнозинството хора, все още съм убеден, че е необходимо и днес да се разкрият за тях някои тайни относно процесите на природното подреждане на околните реалности, чието управление се осъществяваше с участието на хидрофорния слой №2 на атмосферата, първично или вторично, което повлия на битието на общата биологична среда като цяло, както и определяйки изпълнението на Програмата "Развитие на енергийната биогенеза на плътната клетка" на хората. И в същото време, упражнявайки управляващо влияние върху организацията и изпълнението на събитийните процеси в обществото и съответно - оформяйки тяхното обществено съзнание.
Този хидрофорен слой е оборудван с огромен брой контролни функции и изисква ОТДЕЛНО задълбочено проучване.
Някои подобни функции, за които ще говорим по-късно, са "заложени" в самия Генератор и в Програмата за взаимодействие с мозъка, осъществявайки контрол над текущите промени в трансформацията на самия мозък на потребителя, неговото изцеление и адаптиране към бързо развиващите се промени в околната среда. Но засега с вас ще се заемем с всичко, което касае пряко осигуряването и поддържането на специфичното съществуване на хората и тяхното участие в изпълнението на програмните дейности и събития. За целта ще разделим разгледаните функции за управление и поддръжка, зададени на този слой, в условни две групи.
1.Функциите на контролирано съучастничество в регулирането на променящата се достатъчност на хората при осигуряването им на протеини и минерали с природен произход - от моретата и океаните, за текуща житейска активност по програмата "Развитие на енергийната биогенеза на плътската клетка".
Тази функция е изключително важна, тъй като е важен елемент от цялостния КОМПЛЕКСЕН процес за създаване на условия за живота на цялата биологична среда, включително съществуването на хората. Да разгледаме тази контролна функция в частта, касаеща САМО СЪЩЕСТВУВАНЕТО на хората.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.