петък, 11 май 2018 г.

Съзнателното познание на непознатото - част 10

Много важен показател за последиците от този факт за незначително изкривяване и неизправност е проявлението през последните две десетилетия на огромен брой хора с нетрадиционна сексуална ориентация.
Тази сексуална "мутация" настъпи, защото през 1995 г. от страна на истинската система за управление на Земята започна активен процес на ликвидация на част от основните програми на бившето интервентско управление. В резултат на вмешателството в един от тях, провежданите по-рано от Комплекса Кайлас-1 програмни действия на систематичната корекция на мозъчните функции за индивиди от мозъчния генотип 4ХХ започнаха да дават отклонения в такта на протичане на този сложен процес, свързан с отстраняването на НЕУТРИННОТО състояние на мозъка на отделните индивиди в дадена цикличност с последваща проверка, корекция и неговото връщане. В резултат на това тактово отклонение на много мъже безконтролно, но идентифицирано се вменяваше функцията на "женското влечение към възпроизвеждане" и обратно.


Между другото, беше отбелязано, че мъжете, които са получили функциите на "женско влечение към възпроизводството", придобиват същия "лунен" такт на изменение на метаболитните процеси, които жените имат ("критични дни"). Такива отклонения е имало и по-рано, но те не били от масов характер и имали вътрешна патология според функциите на мозъка на индивида. Това го давам като незначителен пример за значимостта и особеностите на видовете връзки № 1, 2 и 3 и като факт за многото неща, които са се променили в обществото на хората и тяхното съществуване. Такива "индивиди" обаче бяха създадени и целенасочено, за да осигурят решаването на конкретни задачи в управлението на хората и процесите в историческа перспектива. Н. Левашов пише за тези "индивиди" по-подробно. Факт е, че в такива "особи" (не намирам друга дума) хипофизната жлеза се увеличава три или четири пъти в сравнение с обикновен човек. И това ги прави добри изпълнители и много управляеми. Едно нещо, което искам да кажа - "празника" на "Свети Валентин", наложен на нас и на нашата младеж е потвърждение, че това "действие" трябваше да включва колкото се може повече хора.
Наложените структури на енергийните решетки въз основа на k-структури, въведени от интервентната система като основни, предопределят проявлението на определени следствени ограничения и трудности в самия процес на управление в много сфери на всички етапи от развитието на цивилизацията. В различни степени на психически "екстаз" те се проявявали чрез ежедневието на хората - от мирното безразличие и масовата депресия (чумата в Европа) до зверския фанатизъм (гражданската война в Русия, сталинизъм, фашизъм в Германия, лудата страст за печалба чрез насилие над хора от територията на САЩ и Англия и др.).
От целия комплекс с такива сложности ще се докосна само до проблематичното ограничение, което не само не беше обяснено, но и НЕ Е РАЗРЕШЕНО до срива на интервентната цивилизация. Това е безусловна обязаност в "пирамидалния" дизайн на необратимо нарастващото насилие в управлението на всички животи и човешки същества. На пръв поглед изглежда странно как този проблем може да има отношение към формирането на съзнанието, както обществено, така и индивидуално, и в този случай - на слоевете на Атмосферата като такива? Но преди да продължим осветлението на този въпрос, е необходимо да се определи дизайнерската характеристика и функционалното разпределение на слой 1 на атмосферата.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.