понеделник, 18 юни 2018 г.

Съзнателното познание на непознатото - част 26

Например, за проявяването на неединични индивиди, т.нар. "Нови руснаци" или просто "олигарси", е било необходимо да се извършват сложни експерименти от страна на системата в областта на енергийната биогенеза на плътта и в коригирането на много функции на мозъка, т.е. към бъдещия "излишък в хайвера, парите, яростта на пазарните отношения и сивата икономика" постепенно приучваха и разработваха функциите на мозъка. Това включва най-малко четири поколения "програмно-мозъчни донори", върху които беше тестван модулът на БЪДЕЩИ индивиди за последващо въвеждане на такава програмна и функционална ориентация по получаване на информация от Системата за новия мироглед и предстоящата социална реорганизация чрез безжалостното разрушаване на всичко съществувало преди тях.
Пълният списък на такива изработени и внедрени индивиди е възпят от социолозите в историческите анали - от Горбачов и Елцин до Чубайс с всички подобия на отделната порода Гайдаров, включително и по-нататък присламчила се към тях плиткоумна и заблудена младеж с неопределена функционална и друга ориентация като въвлечени програмни изпълнители  на иминантна основа на информационното възприятие. Те нямат свои "мозъци", но външно са подобни на своите мозъчни донори.
След като честотите са установени и проверени в работата, цялата маса на по-рано участващите "програмно-мозъчни донори" вече не е била необходима и Системата се е отървала от тях, като е извършила ПОЧИСТВАНЕ с цел да не допуска по-нататъшно развитие на такива функции на мозъка в масата на бившите донори или в роденото от тях поколение.
По този начин системата за управление е програмно усъвършенствана, практически осъществява обработка на всяка функция на мозъка, т.е. като избирайки най-добрата опция за сработване по всички функции, включително контрол върху изменената програма за работа на отделни вътрешни органи, установявайки такъв "достигнат опит" за хората от т.нар. "Златен милиард и милион". Тази версия на материалното използване на хората изисква количествено увеличение на "експерименталния материал" и това е една от причините за значителното увеличение, многообразието в изискваното качество и съответното конкретно количество население на планетата. Колкото по-сложно е бил инсталиран програмният генотип на мозъка в процеса на неговото развитие от 42 до 46 генотипи, толкова повече експериментални процеси са били необходими с многократна проверка на състоянията на мозъчните функции - както за външното, така и за вътрешното управление. Това не означава, че такъв процес на развитие се осъществява чрез метода на произволни селекции, т.е. "на сляпо". Той е свързан с изключително сложен програмен процес на едновременно комбинирано развитие не само на функциите и способностите на мозъка, но и със сложна програма за развитие на енергийната биогенеза на плътта на самите индивиди, отработвайки невероятно сложни и многовариантни прграмни процеси в комплекса. Отработеният "материал" след завършването на такава програма бива премахнат от Системата. Между другото, такива организиращи изпълнители на изчистване на голямо количество и на големи територии трябваше да станат Саакашвили, Лев Качински, президентите на трите балтийски републики, Курманбек Бакиев и др. Но те не позволяват да се изпълни такава "историческа функция". Те просто бяха "отписани", а програмата бе ликвидирана със съответните последици.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.