сряда, 13 юни 2018 г.

Съзнателното познание на непознатото - част 24

Трябва да се обърне внимание на факта, че "шнуровете" (директно по тяхното конструктивно устройство) работят по слой 3 в зоната на екваториалната полоса, но информацията се поема по цялата зона между южните и северните полярни кръгове. Това е само един допълващ контролен елемент към 120 контролни системи от 18 системи за управление на Земята. Контролът на "шнуровете" в повечето случаи протича "безболезнено" за човек (възможно е повишаване на кръвното налягане, вкус на метал в устата и подобни малки краткосрочни "неприятности").
Шнурът е нещо като завеса, простираща се от Северния полярен кръг до Южния полярен кръг. До 120 км - сегмент до h = 10240 м. Следващите 120 км - до h = 12400 м. Височината над повърхността е най-малко 124 метра.



Плътността на структурата на кабела е неравномерна. Гравитационният потенциал има поетапно разпределение. Максималната възможна плътност за структурата на тетраедрата е 148GP (за куба -124GP). Това означава, че ако при работата на шнура през него премине всякакъв обект с кубична структура, тогава той ще изчезне (ще се разтвори в атоми). Дебелината на шнура в основата не надвишава 1 метър, а на височина от h = 12400 м дебелината достига 32 м. Животът на кубичната структура в шнура не надвишава 1 секунда. Работният график на шнуровете се формира въз основа на исканията на системите за управление.


Базовые шнуры контроля
№ п/п Октавы Используются Местоположение
1 11 — 511 15 — 124 Примерно 33 км от побережья в сторону Хабаровска, вдоль меридиана
2 11 — 511 15 — 124 + 1047 км западнее №1
3 11 — 511 15 — 124 + 1047 км западнее №2
4 11 — 511 15 — 124 Примерно 120 км восточнее Цюриха
5 11 — 511 15 — 124 + 1047 км западнее №4
6 11 — 511 15 — 124 Центр Бермуд
7 11 — 511 15 — 124 + 1047 км восточнее Бермуд
Има 32 основни шнура, но те се включват веднъж годишно за Великден. И поотделно всеки от 7-те шнура, посочени в таблицата, се включва веднъж седмично (не непременно последователно). Съществуват и допълнителни шнурове за контрол на решетката на атмосферата в слоевете от 0 до -2200 м, а броят им е 48. Допълнителните шнурове за удобство е по-добре да бъдат дефинирани като шнурове за нискочестотен контрол. Сега този контрол "работи" под влиянието на новата система и е крайно актуален.
Шнурът не е неподвижен обект. От момента на зареждането и формирането му се създава "фантом" на шнура, който за 2 часа и 10 минути минава около Земята (самият шнур остава на мястото си). Чрез разликата между потенциала на шнура и фантома, системата за контрол формира искане за съответния комплекс, който добавя или премахва необходимите потенциали.


На снимките моментът на преминаване на фантома на шнура в периода на включване на електрическото оборудване на кулата.
 

99% от всички подводни видове са в зоната на Северния тропик - Южен тропик, поради което в тази полоса основният контрол на решетката е от 0 до -2200 метра.
Контролната система е създадена заедно със Земята, поради което обхватът на нейните октави е от 11 до 512. Кубичните структури използват контрол от 15 до 124 октави. Ако например се включи контрол на 128 октава с натоварване, по-голямо от 136% от гравитационния потенциал, тогава всички кубични структури от 15 до 124 октави ще изчезнат заедно с техните носители.
Когато контролът над Човека се упражнява във връзка с изпълнението на "вмененото изпълнителско направление" в рамките на решаването на специфични проблеми, това може да бъде доста болезнено. Колкото повече "внимание" към човека, толкова повече "параметри" се "отстраняват" (заявени от мозъка) и толкова повече "неприятности" (неприятни усещания като остра болка в сърцето, замайване и т.н.). Аз изпитах това през септември 2013 г., а после още няколко пъти през следващите няколко години. Това обяснява и оплакванията на потребителите на програмите "СветЛ" през последните години за "понякога остри болки (краткосрочни), сърцебиене, рязко увеличение на кръвната захар и замаяност до загуба на съзнание".  Бих искал обаче да насоча вниманието ви към факта, че ако дадено лице има някаква връзка с конкретна информация, излъчена и потвърдена днес от функционално зададеното и съответния набор мозъчни функции, то НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ възможността за контактно състояние, чрез което да получи такава информация и съответното ПОЗНАНИЕ. Грешките са изключени технологично. Човек, който добре пече хляб, не може да получава (възприема) информация за ядрен физик, освен ако, разбира се, на "хлебаря" не е подменен мозъка по една или друга причина. Но това не означава, че хлебарят днес не може да не разбере, че всичко свързано с атомната енергетика е ПОВЕЧЕ ВРЕДНО, отколкото полезно. В настоящия момент функционалното разпределение на индивидите може да бъде РЯЗКО променено - променено в съответствие с това, което се случва (искам да кажа - недейте "да се отпускате"). Мозъкът, който не е подготвен за това, в повечето случаи може да не приеме тази информация, но потребителите на програмите СветЛ ще я "приемат" с голяма сигурност и ще станат съизпълнители при изпълнението на планирания целеви вектор. Това е голям шанс за "ИНТЕГРАЦИЯ" в бъдещето. Време е това да се каже ОТКРИТО.
Другите слоеве на атмосферата несъмнено влияят върху процесите на осигуряване и функциониране на създадените местообитания и условия на контролираната околна среда, но тяхното влияние върху самия процес на формиране на съзнанието е ПРОИЗВОДНО. Поради тази причина няма да ги разгледаме.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.