четвъртък, 25 юни 2015 г.

Какво да се прави при среща с рептилоиди ?

Те преувеличават способностите си за невидимост. Те притежават  електростатично оръжие с напрежение, генериращо плазма. Работи на импулси, със светкавици. То може да се зарежда само в атмосфера на кислород или водород. Обхвата на стрелбата е около 2 километра. В това оръжие възниква бавно изтичане и то трябва постоянно да се презарежда. И само тогава, когато е сухо. А когато завали дъжд, оръжието става неефективно и далекобойността на стрелбата се губи.
На НЛО тази далекобойност е само 200 метра. Демаскирането е почти безполезно.
Те са много чувствителни към светлина. И затова, като предпазна мярка е възможно да използвате светкавицата. Тя ви дава малко време, за да избягате. Те не харесват деня, а нощта.
При среща с влечугоподобни - добре е да използвате команди или безсмислени думи. Мозъците им са много по-логични от вашия. Следователно, те не възприемат смешното или нелогичното. В нашите войни в Дулси хората използваха свино-латински вулгарен език.
Те лесно четат вашата мотивация, защото прочитат честотата на човека. Целият набор от човешки честоти е разположен на електромагнитни импулси. Когато човек мисли - има висока честота, а когато се страхува е на ниската честота и е лесно разпознаваем. Най-трудното нещо е да се разпознае спокойно работещия мозък.
Ние можем да се защитим от тях. Но 95% от хората не знаят как да контролират своите мисли. А точно това е най-доброто оръжие.
Спомнете си, когато стоите спокойно пред змия - тя ви губи от поглед. Тя реагира именно на движението.Дан Флин: влечугоподобните имат стриктна йерархия

Последователят на Дейвид Айк - Дан Флин вярва, че влечугоподобните живеят сред нас, те са много по-стари от човечеството и вероятно Земята е родния им дом.

Рептилиите също така еволюират и имат технология, която е далеч по-напред от човешката. Според Дан Флин влечугоподобното общество има твърда йерархична структура - има различни класи същества и те са седем или осем. Има влечугоподобни военни, учени, влечугоподобни - работници. Има и влечугоподобни от духовната класа или каста. Предполага се, че индийската кастова система имитира йерархията на рептилоидите.

Подобно на Дейвид Айк Флин вярва, че обществото на Илюминатите, поне върхушката му е съставена от хибриди между хора и влечугоподобни и те управляват света. Тяхната основна цел е създаването на новия световен ред.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.