вторник, 28 март 2023 г.

Изтриване на паметта и създаване на фалшива памет. Технология - 1

 След публикуването на статията възникна оживена дискусия по проблема с изтриването на паметта, в която прозвуча достатъчно здрав разум. Един от въпросите, зададен от letsplaybuxpb, отразява най-пълно същността на всички коментари: „Трябва да има технология за масово изтриване на паметта. В допълнение към клетъчната мрежа и chemtrails нищо не идва на ум. Освен това не е ясно как да изтриете паметта избирателно.

Някакви идеи по въпроса?"

Моят отговор: Да. Версия има и ще я изложа в отделна бележка, защото всъщност темата е парлива, а и не се вписва в коментара. Тук вероятно ще бъдат въведени материали за книгата.

Да започваме.



Първо:

Клетъчната комуникация със сигурност е едно от основните, реални средства за контрол на гражданите, което предполага проследяване на местоположението на собственика на мобилен телефон, преглеждане на кореспонденция и прослушване на разговори, видео заснемане на изображение от камерата на телефона и възможност за влияние върху околните електронни устройства. Мислите ли, че е фантазия? Нищо подобно.

Пример 1

Телефонът е преди всичко радиопредавателно и приемащо устройство. С него можете да изпращате всякакви сигнали, например смущения във всички електронни системи в определен радиус. Например, човек идва в офиса ви с най-обикновен телефон, закупен от магазин. И решавате да записвате разговорите си на диктофон. Сядате на масата, започвате работа и не подозирате, че през мобилния телефон на посетителя се предават електронни смущения, които правят безполезни всички скрити устройства за наблюдение и аудиозаписи. След като той си тръгва, вие се опитвате да чуете записа на диктофона и има само шум.

Пример 2

Съвсем наскоро, по време на протестите на Occupy Wall Street в Ню Йорк, в пресата се появи любопитен доклад, който трябваше да алармира обществеността, но нищо не се случи. Фактът, че такава информация е била, също никой не си спомня. Ето същността на бележката: - В един от кварталите на Ню Йорк вратите на много коли бяха блокирани едновременно и алармата се включи. Стотици хора бяха блокирани за няколко минути в колите, в които се намираха в този момент. Забавно? Страшно! NSA на САЩ показа ясно на тези, които могат да четат символи, че всичко е в техните ръце. Достатъчно е да изпратите сигнал до мобилния телефон на тези, които трябва да бъдат спешно арестувани, и този сигнал ще блокира централното заключване на автомобила, ще включи сирената и ще деактивира електронните системи за запалване и управление на двигателя. Всичко. Най-близкият полицай се отправя към неподвижното превозно средство и ги арестува. Но сигналът може да засегне и животоподдържащи системи, пейсмейкър например!

По този начин можем да заключим, че самите антени на клетъчните компании са само детайл от механизма, а не основното зло, както някои хора мислят. Романът "Обитаемият остров" е написан от Стругацки отдавна и излъчващите кули вече не са актуални, въпреки че могат да се използват като психотронно оръжие за влияние върху настроението на тълпата. По искане на управляващия акцията можете да предизвикате неконтролируема паника, чувство на ужас, депресия или, напротив, да създадете усещане за празник, еуфория в тълпата.

Второ:

Chemtrails за влияние върху паметта и поведението на хората са твърде неефективни и скъпи. Защо такива трудности, ако има ваксинации, масово произвеждани напитки, спрейове, лекарства или обикновена храна. Колбаси от соя, например, с вкус и мирис на свинско? Всяко вещество, което влиза в контакт с човек, може да носи информация. Всякаква. За стартиране на програмата е необходим само ключ. И може да се изпрати по всякакъв начин.

Пример 1

Всички видяха това в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. как ТРИ сгради се срутиха. Пентагонът също рухна. На целия свят бяха показани два самолета, които се блъскат в небостъргачи и всъщност това беше сигнал, нещо като "котва", фиксираща съзнанието в определен момент. В резултат на това сега мнозинството вече не си спомня колапса на Пентагона и само малцина отговарят правилно на въпроса: „Колко сгради се сринаха“? : - "ТРИ в Ню Йорк и ЕДНА - във Вирджиния." Но имаше два самолета и всички си спомнят само за кулите близнаци. Защо сграда номер 7 се срути, никой дори не задава въпроси, въпреки факта, че върху нея не са падали самолети и тя стои отделно. Как успяха да постигнат такъв феноменален резултат при селективното изтриване на паметта? Вярвам, че има инструменти за това и в това няма нищо свръхестествено. Програмирането е алгоритъм за попълване на информация. Какво може да бъде носител? Всяко вещество, но преди всичко, разбира се, вода. Водата се програмира по хиляди начини. Ето една от моите собствени версии:

Водата може да се програмира със звук. Самият човек е ходеща вода, мозъкът му също е почти вода, което означава, че най-лесният начин да поставите програма в мозъка е със звук. Науката умишлено не рекламира всички възможности за въздействие на звуковите вибрации. Всеки знае, че човешкото ухо не чува под или над определен честотен диапазон, но това не означава, че инфразвукът и ултразвукът нямат ефект? И това е само публично достъпна информация, от която вече могат да се направят много изводи. И колко е известно на тесен кръг от хора? Колко неща са все още неразкрити? Не съм пророк, но не е нужно да съм такъв, за да твърдя със сигурност, че нашите доктори на науките и една милионна част от същността на звуковите вълни не са разгадали. Но е редно да се направят някои изводи и това, което вече се знае, е достатъчно. А ние знаем, че звукът, дори и в честотния диапазон, недоловим за хората, има мощен ефект върху психиката и дейността на всички човешки органи. Какво пречи на управляващите да програмират хората със звука, който идва от високоговорителите на телевизори, компютри, телефони и др. устройства? Нищо. Експертите успяват да идентифицират само т.нар. „бял шум“, но това дори не е вчерашен, а допотопен метод. Криптирането съществува, за да предотврати четенето на записаната информация и в идеалния случай, за да предотврати самия прецедент на откриване на самото съществуване на криптиране. Следователно е очевидно, че програма, защитена с шифър, е невидима, нечуваема и съществуването й е известно на много ограничен кръг хора.

metaisskra

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.