понеделник, 6 март 2023 г.

Егрегор на медицината и неговите импланти. Посещавате ли лекари?

 Егрегорът на медицината не винаги е бил хищнически. Първоначално това е егрегор на лечението, т.е. възстановяване на целостта, но с течение на времето всичко се промени. Днес егрегорът на медицината като цяло и на фармацевтиката в частност се превърна в един от най-агресивните, както в продажбата на своите услуги във физиката, така и в изтеглянето на енергия на фини нива. Следват извадки от сесии по тази тема.



Егрегор на медицината. Енергийно почистване на импланти

При почистването са открити напръстници на пръстите. Целта на напръстниците е да блокират енергийните канали. В лявата ръка - приемането на енергия, в дясната - нейното предаване. Чрез тези напръстници част от енергията отиваше настрани (към тези, които го монтираха). Установиха го в училище, при медицински преглед, когато взеха кръв от пръст. Слага се по подразбиране за всички ученици от медицинския егрегор.

Разкриваме всичко, което е свързано с него. В основата на черепа има мини чип, който причинява главоболие (което те кара да се обърнеш към медицински егрегор), между петия и шестия прешлен чипът вече е неактивен, тънки жици по ръцете и краката, също има чип на опашната кост. Устройството е много умело маскирано, тънки като косъм жици, много трудно за откриване.

Питаме авторите. Появи се някой, който приличаше на главен лекар от болницата - така се представи.

В. - За какво е това устройство?

О. - Вие бяхте част от съветската система, на всички бяха дадени такива. Чрез този уред в мед. егрегор постъпваше информация за всички участници в тази система.

В. - Сега поставят такива неща на учениците?

О. Разбира се! Само актуализираната версия, следващото поколение. Съзнанието на хората се променя и съответно системата се усъвършенства. Ако старите модели са чисто изкуствени, то новата версия е направена от биоматериал.

В. Какви функции изпълнява това устройство?

О. - Контрол на централната нервна система, управление на децата, за да не излязат извън контрол. Потиска креативността и осъзнаването на тялото. Първоначално човек има връзка с тялото си, той сам трябва да разбира езика на тялото си. Това устройство блокира тази връзка. Чиповете предават в централната нервна система, когато се появи болка - трябва да вземете хапче и да забравите за него. Т.е., не се опитвайте да разберете с какво е свързана болката и какво иска да каже.

В. Това устройство работи ли само по време на училище?

О. За всеки е различно. При теб вече не работи практически. И колкото по-често човек се обръща към медицински егрегор, толкова по-мощно става това устройство и се превръща, както го наричате, в екзоскелет и тогава вече е много трудно да се отървете от него. По-старото поколение хора, които са имали остарял модел, инсталиран в детството, се актуализират до нова версия чрез различни медицински прегледи и редовни пътувания до клиники. При всяко посещение на мед. институции ремонтират този или онзи участък от тази инсталация. Чудя се защо все още не сте премахнали това устройство. не сте го ползвал отдавна.

В. Ако хората стигнат до осъзнаването на тези процеси и откажат да взаимодействат с мед. егрегор, какво ще правите? Въпросът разбира се е наивен, но въпреки това беше зададен. В отговор шефът на болницата се засмя.

О. Мислите ли, че това може да се случи на всички хора едновременно?! Тези, които откажат, ще отидат в своя клон на реалността, останалите ще останат в този. Все така ще имаме работа!

В. Преди колко време се формира вашият егрегор?

О. Според вашата концепция за времето, началото на 20 век, с интензивното развитие на фармацевтичния бизнес. Сами знаете от кого и защо е въведен. Тук сме с уговорка, това е част от урока на тази цивилизация, не ви желаем зло, просто си вършим работата. Но винаги имате свободата на избор - ако го намерите, снимайте го, нямаме претенции.

Добавка от друга сесия

Главоболието понякога се свързва с физическа трансформация на черепа и уголемяване на епифизната жлеза. Процесите на трансформация на физическото тяло, свързани с промени на финия план, са осезаеми във физиката. И на сеансите понякога главоболието се засилва, т.к. каналът за предаване на данни се разширява, докато физическата болка е неразделна част от този процес.

Кожа. Работи като индикатор за фино въздействие, показвайки къде се случва със своето зачервяване. Това се случва по следния начин - там, където е въздействието, на мястото на вътрешния орган, кожата локално се зачервява и сърби. В. обръща внимание на това място, усеща кой орган е засегнат и с какво е свързано. Кожата иска да се втрие маслото, от което се нуждае.

Егрегор на медицината и родовите програми

Прочистване на гръбначния стълб. Енергията по гръбначния стълб беше блокирана. Причината е отказът на моя подопечен от простите радости на живота и отказът да направи и приеме нещо необходимо и приятно за себе си.

Моят подопечен имаше една операция, която доведе до връзка с егрегора на медицината. По време на проучването са открити програми, които носят информация за по-нататъшни операции.

Също така в гръбнака имаше програми от родители и близки роднини, които влияеха на развитието на подопечния, неговия избор в живота и себереализацията. След като се справи с тези програми и го изчистих от тях, подопечният формулира намерението ясно да разбере своите грешки, грешките на своите близки, да наруши волята и да осъзнае всичко, което беше разработено в тази сесия.

Тази сесия за мен като хипнолог ми помогна да видя и разбера, че без дълбоко почистване на себе си и нашите отделения, ние нямаме право да работим във фините светове.

*сесии на хипнолози от нашия екип

Егрегор на медицината: лекарства, програми и добавки

От коментарите:

1. От 70-те години към химичните вещества, от които се приготвят таблетките, се добавят наночипове (американска технология). Тези чипове се наместват в стените на кръвоносните съдове и регулират тяхната ширина, като по този начин ни правят зависими от хапчетата. Колкото повече пием и колкото по-дълго, толкова повече съдовете ни се пълнят с тези чипове - програми. Приличат на паяци, вкопчени в стените на кръвоносните съдове. Оттук и растежът на СС болести, при много хора има усет за натиск. Погледнах си кръвоносните съдове.. ужас! Всичко е като малка черна точка. От дълго време съм хипертоник, така че пия хапчета, за да не скача налягането всеки ден. Помолих кураторите, с които разговарях, да прочистят кръвоносните ми съдове. Работиха, изчистиха, спрях хапчетата, но държа налягането под контрол. Както с тях, така и без тях .. резултатът е един и същ.

2. Да се ​​качите на операционната маса по време на коридора на затъмнението, разбира се, е епично))) Като се има предвид, че интервенцията беше необходима за орган, който изискваше много работа в сесиите, и толкова много информация се разгърна ... У дома, при самопочистване извадих това, което донесох от болницата - метална пластина в областта на челото (предаваше тъпа болка при излизане от упойка, не минаваше 2 дни. След като я махнаха , веднага ме отпусна. Плюс това предизвика вкус на метал в устата, което изчезна след отстраняването), и малко зверче, право от оперирания орган. Ще анализирам находките в сесията.

Внимание!

Тази публикация не означава, че трябва напълно да откажете медицинска помощ или да се страхувате от лекари. Винаги действайте въз основа на вашата лична ситуация и наличната информация. Колкото по-осъзнат е човек, толкова по дефиниция е по-защитен.

Преди да се заемете да лекувате някого, попитайте дали е готов да остави всичко, което го е разболяло? Хипократ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.