четвъртък, 3 юни 2021 г.

Хабад - биороботи на рептилоидите?

 Мисля, че мнозина, виждайки как се обличат ортодоксалните евреи-талмудисти, отбелязат, че техният „черен стил“ на облекло напомня много на външния вид на „хората в черно“, които уфолозите смятат за биороботи-клонинги на една нехуманоидна цивилизация, която присъства тайно на Земята от милиони години. От къде хабадските талмудисти са имали такова желание да изглеждат точно като тези клонирани биороботи? Дали защото самите те служат на същите господари?

Интересна информация за "Хабад" беше разказана на руския пътешественик, антрополог, биолог Г. Сидоров от един езотерик-евреин, историк по образование, който, осъзнавайки, че истинските господари на талмудистите ще ги унищожат веднага щом изпълнят мисията си, се върна към древната ведическа вяра на евреите, която е свързана с култовете на почитането на Слънцето, а не с лунния култ на кървави жертвоприношения към тъмния егрегор на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана.

И ето какво каза той за всичко това: "Хабад е нов съвременен инструмент за влияние на тъмните жреци върху обществото. Механизмът, който върти маховика на цялото световно еврейство. Това, което е позволено на Хабад, не е позволено на никоя еврейска секта. Хабад е единствената насока в юдаизма, имаща директен достъп до тайния раздел на Кабала, който позволява информационно влияние върху егрегора на Амон-Яхве.

Невежите, включително много политици, смятат международните еврейски банкери за пълни господари на планетата. Твърди се, че собствениците на транснационални корпорации представляват световното правителство в сянка. Те вярват, че „чувалите с пари“, разчитайки на силовите структури на тайните общества и корумпираните специални служби, управляват всички държави на планетата.

Кой тогава манипулира банкерите? Че всички тези Ротшилдови, Морганови, Рокфелерови и т.н. някой контролира, е разбираемо и за глупак. Не могат ли тези уважавани и високо образовани хора да полудеят? Вижте къде се инвестират парите им! В ужасна разрушителна култура. В сексуалната революция и порнобизнеса. В развитието на изкуствената храна. И накрая, в производството на ядрени, химически и бактериологични оръжия. Сякаш те самите не са хора и нямат нито синове, нито внуци.

Тук или всички тези 300 семейства на банкери и политици са пълни безумци, или работят под строг контрол. Последното е най-вероятното. Защото никой от Рокфелерови, Морганови, Опенхаймерови или някоя друга тяхна „издънка“ дори не може да бъде наречен идиот. Ако е контрол, тогава кой го упражнява?

Ясно е, че пазителите на тайните знания няма да блестят. Тогава се оказва, че идва от хабад. За такива цели те предоставиха на Хабад достъп до най-висшата част на Кабала. Както казваше един мой приятел: „магията е наука за чудесата“. Притежавайки я, можете да управлявате всеки, включително банкерите. Нека Дейвид Рокфелер се опита да откаже нещо на вездесъщия Хабад, след няколко седмици от него няма да остане „мокро петно“!

Има такава молитва в един от разделите на най-висшата Кабала, тя се нарича „пулс на денура“. Превежда се като удар с огън. С тази молитва хабадниците държат за гърлото политици, предприемачи и банкери. Малко нещо да не им хареса, или по-скоро да не е по вкуса на техните сенчести господари - и клиентът е готов! Или ще бъде убит в болницата, или при автомобилна катастрофа, или сам ще изпъне краката си. И нито парите, нито властта няма да го спасят от отмъщение ...

Но за да завърша темата за Хабад, трябва да насоча вниманието ви към специфичното облекло на тази секта. Мъжете хабадници винаги са облечени в черно: черни обувки, черни панталони, черни якета, понякога черни шлифери и със сигурност черни шапки с широки периферии. И сега въпрос към теб: чувал ли си някога от уфолозите за "мъже в черно"? ... Онези, за които уфолозите по целия свят знаят.

Според много уфолози „мъжете в черно“ са извънземни биороботи. Имат маслинен, като при семитите, тен, леко наклонени очи. Те никога не се усмихват, говорят с акцент и карат нови коли. Когато започнат да бъдат следени, те изчезват заедно с колите ... По правило те идват при хора, от които искат да им дадат най-удачните снимки на НЛО. Или да убедят хората, че на Земята няма извънземни. Понякога „мъжете в черно“ започват да сплашват земляните, понякога дори убиват свидетели ...

Казах ти малко за извънземните биороботи. Това е отделна огромна тема и мисля, че ще се справиш с нея без мен ... Бих искал да ти обърна внимание на факта, че както адептите на Хабад, така и извънземните биороботи изглеждат абсолютно еднакви. Дрехите им са едно към едно ... Дори антропологичният тип е идентичен! Това не ти ли изглежда странно? ...

Фактът, че модата на Хабад е подменена от господарите, е недвусмислен. „Мъжете в черно“ не са променяли облеклото си. Хабад отскоро се облича като тях. От първата половина на 19 век. Учудва ме, че кукловодите, създали Хабад, изобщо не се притесняват, че жителите на Земята по униформите на техните подопечни могат лесно да познаят на кого служи цялото това братство. Хора като нас се смятат за пълни идиоти...

Те обаче са прави: всъщност заслужава ли човечеството уважение? Да позволиш на психопатите и перверзниците да поемат властта? На онази измет, които винаги са били презирани от нормалните хора. А сега те им стискат  ръцете и го смятат за чест! Структурите на властта по целия свят носят хабадниците на ръце, гледайки угоднически в очите им. И нищо чудно: Хабад върти милиарди! 

Светът се обърна с главата надолу, планетарна човешка лудост: шудрите, корумпирани до кости президенти и сенатори, обикновено масони или тези в обществото на илюминатите, носят на ръце богатите психопати от Хабад. И изпълняват всичките им изисквания. Всичко това е свързано с огромни пари и е потопено в океан от лицемерие и лъжи. В бездънния и безкраен океан от тотални лъжи! И над целия този мрачен, гаснещ, умиращ свят от хора виси суровата сила на въображението на извънземен нехуманоиден ум - триединната структура на Амон-Йехова ...

Земното човечество има само един шанс за спасение: отхвърлянето на всяка религиозна философия. Време е да се освободим както от религиозни чувства, така и от мистични представи за реалността. Това е първото нещо. И второ, защо да вярвате в някой, когото познавате? Време е да се срещнем със Създателя и като го познаем, да започнем сътрудничество с него. И трето, необходимо е да се върнете в духовното състояние. Така че властта да не е у психопати, измет и мошеници, а у хора от две висши  съсловия - жреци и управленци от Бога".

Всъщност може да се открие изумителна външна прилика между хабадниците и представителите на „мъжете в черно“. Но защо хабадниците внезапно решиха да станат като биороботите, създадени от влечуговата цивилизация? Може би защото самите те изпълняват на нашата планета „мисията“, поверена им от същите господари на „мъжете в черно“? Имайки предвид мащаба на талмудическия проект на „Божията избраност“, който зомбира съзнанието на евреите, това заключение изглежда съвсем логично.

Но, заслепени от идеята за своята „богоизбраност“, талмудистите не разбират, че самите тях ги очаква същата съдба, която те са подготвили за много от своите жертви по заповед на своите господари. Но самите господари се нуждаят от тях само за изпълнение на плана за глобализация, който е само първият етап от плана за унищожаване на цялото човечество.

Ето какво разказва за това споменатият по-горе източник: „Виждаш ли, че има твърде малко евреи на Земята, за да управляват цялата планета. Смятам, че могат да завземат властта. Но няма да я удържат. И най-вече, понеже след глобализацията ще станат ненужни за техните овчари-господари. Ще се състои планетарната революция и нейните движещи сили ще станат излишни. В противен случай , ще последват други революции.

Една група от избраните от Бога ще започне да се бори за власт с друга. И така нататък - до безкрай. Освен това преразпределението на собствеността също ще бъде добавено към всичко. Можеш ли да си представиш каква планетарна суматоха може да започне? Жреците - вдъхновители на библейския проект - разбира се, са наясно с всичко това. Помниш ли как Сталин се справяше с професионалните революционери след Гражданската война? Всички бяха до стената! Същото ще се случи и с евреите, след като жреците на Амон завземат политическа власт на Земята.

Те, тези Божии избраници, толкова страстни, вече няма да са нужни на никого. Те са дори опасни за новото правителство. Сега, започвайки от обикновените евреи и завършвайки с хабадниците, постоянно се набива в главите им, че те са избраните, специалните, най-талантливите и интелигентни ... Че властта на Земята трябва да принадлежи на тях и само на тях ... Точно като собствеността над други раси и народи. Включително и над земята им. Тъй като те, евреите, са потомци на самия патриарх Авраам ...

Най-обидното е, че евреите все още се водят по такива лъжи! Дори не им хрумва да се замислят: защо изведнъж са станали избраници на Бог? За какви такива заслуги Яхве даде на потомците на Авраам власт над света? Евреите приеха гнусната безсрамна лъжа от страниците на Тората и Талмуда! Ето колко трябва да си глупав, за да не разбереш, че всички тези приказки за Божията избраност и обещанията да получиш чуждото са просто хитро изтъкан психологически капан. Така че евреите, без да се щадят, приложиха на практика проекта, който им беше подхвърлен от тези, които някога са ги създали и успешно ги управляват".

Т.е., по същество, преобладаващото мнозинство от евреите - талмудисти, са били трансформирани от техните господари с помощта на Тората и Талмуда в зомбирани биороботи, обслужващи плановете на нехуманоиден разум. И затова най-зомбираната част от евреите носи същите дрехи като "хората в черно", познати от уфологията, с което признават, че служат на същите нехуманоидни господари.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.