вторник, 7 ноември 2023 г.

Версия: Зануляването на паметта е необходима мярка от позицията на системните адепти

В даден момент са долетели нашественици на нашата планета и са установили контакт със земляните. При това нивото на развитие на планетата към този момент е било почти наравно с това на нашествениците (по технологии и духовно развитие), а дори може би и по-високо, тъй като желанието да завладееш нещо (т.е. да паразитираш) се явява низше проявление на развитието. 

Нашествениците изучили земляните по различни начини, осъзнали с какво имат работа, проучили и структурите на планетата. Да си представим самата планета и енергийното й поле, в което влизат пространствата от ефирните нива, които са добре защитени от външни посегателства, за разлика от физическия, материален свят. А явно успехът на нашествието се крие в цялостното превземане на именно този вътрешен свят на планетата, а не на физическия свят. Към този момент човешката генетика е била толкова развита, че е позволявала на хората да вършат всякакви чудеса - каквито са описани в приказките например.  

След като нашествениците изучили добре планетата и хората, отвлекли със себе си достатъчно хора, за да изучат и техния геном, след което атакували нашата планета с нещо, подобно на ядрени бомби, за да унищожат всичко живо на нея. След това те започнали да заселват на планетата нови раси, които били модифицирани хора. Целта на тази модификация била най-вече хората да не помнят своите предишни животи; те вече живеели по-малко, усещали различно болката, имали друг набор от възможности - силно ограничен, но достатъчен за оцеляване, а също имали ограничен разум и мозък. С други думи, били изключени разни възможности на ДНК и се започнало развитие на човечеството с нова цел - получаване на съгласие от душата за "осиновяване" от нашествениците, като по този начин им бъде отворен пътя към този ефирен свят, който се явява основа на планетата. Очевидно в него са скрити невероятни разработки, достижения от преди, които са интересни за недоразвитите пришълци. А в момента на завладяването те са могли да получат само повърхностни технологии. Възможно е тези технологии, които ни се струват подарък от пришълците, да се явяват собственост на изначалните жители на планетата от преди завладяването. А сега на моменти те ни ги внедряват за постигане на някакви цели - например сегашния мобилен телефон ще служи за цифровата валута, цифрова медицинска карта и цифрово удостоверение за личност, което по принцип цели нашето унищожение. 

Изхождайки от всичко казано смятам, че нашествениците едва ли се боят от нас и нашите действия. Хората могат да им се противопоставят само по пътя на неочаквани за пришълците действия; а за да стане това на практика, нужно е да се извършват постъпки, които изобщо не се вписват в нормите за човешко поведение. Нормата е вътрешния допустим набор на шаблони на поведение, който е у всеки човек, или т. нар. "модел на поведение". А сега е нужно да излизаме от рамките на своя модел.

Сега се носят слухове за предстоящо посещение на извънземни и намек за симулация относно завладяването на планетата от друга раса. Тъй като тези цивилизации вече са унищожавали живота тук поне няколко пъти и всеки път в края на начинанието са записвали всички достижения и разработки на хората, а след това ги анализирали прецизно. Това се използвало при създаване на следващата цивилизация, заради достигането на своята цел. Вероятно за да може душата да приеме нашествениците, тя трябва да бъде приучена към злостен начин на живот спрямо другите, което сега се случва по цял свят. Но това е невъзможно да се постигне за един кратък живот, съхранявайки паметта. Зануляването на паметта за физическия свят е необходима мярка за деградацията на душата. Възможно е това, че нашествениците са се решили на широк показ на долетели извънзмени в наши дни, да се явява способ за получаване на доверие, след което реализацията на техните планове ще бъде доста по-близо до успех. 

Поради това е възможно  всякакъв вид неприемане на плановете на правителствата и другите твари да не е толкова безсмислено, тъй като при физическата си смърт човек няма да отвори път за нашествениците по-нататък и като минимум ще удължи още времето, за да могат евентуално хората да съставят план за отпор на нашествениците. 



Версията е споделена в руските форуми

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.