понеделник, 31 декември 2018 г.

"Грипната ваксина е най-голямата медицинска измама в историята" - Доналд Тръмп

Ваксината срещу грип е измама, измислена от Биг Фарма, за да направи много пари за сметка на уязвимостта на хората и да направи болните още по-болни, предупреждава президентът Тръмп.
The flu shot is a scam, created by Big Pharma to make money off vulnerable people and make them sick, warns President Trump.



В интервю с Опи и Антъни за радио Сириус XM, Тръмп определи грипните ваксини като „напълно неефективни“ и заяви, че не ги е правил дори веднъж.
"Никога не съм ги правил. И досега никога не съм имал грип. Не ми харесва идеята за инжектиране на вредни неща в тялото ви. И това е основното, което правят. И тази ваксина (последната ваксина срещу грип) не беше много ефективна още от самото начало".
„Имам приятели, които се ваксинират срещу грип с религиозна упоритост и след това се разболяват от грип. Знаете ли какво ме убеждава? Виждал съм много съобщения, че последната ваксина срещу грип е почти напълно неефективна".
Тръмп е прав - грипните ваксини са най-голямата медицинска измама в историята. Те са пълни с "вредни неща", включително формалдехид и живак - два мощни невротоксина - и дори ваксинната индустрия признава - лабораторните тестове доказват, че популярното "пробождане" не работи.
Защо токсичната медицинска мистификация, която не се подкрепя от нищо друго освен от вуду-подобна вяра, основана на догма и интелигентен маркетинг, се пробутва на цялото население ежегодно?
Ваксината е лекарство, което няма научни доказателства за безопасност и ефикасност. Конгресът дори прие закон, който дава правен имунитет на имунизационната индустрия, дори когато произвеждат и продават дефектни продукти, които нараняват и убиват хора.
И производителите на ваксини ни са лъгали от години за токсичните нива на живак в грипните ваксини. Всеки знае, че живакът е токсичен метал за въвеждане в човешкото тяло. И този факт не се обсъжда от никого, освен от ирационалните, антинаучни "дисиденти". Защо производителите не премахват живака? И защо Big Pharma продължава да произвежда продукта, докато дори и индустрията на ваксините признава, че не работи?
Ваксините съдържат формалдехид, живак, алуминий. Формалдехидът е канцероген (вещество, което причинява рак). Живакът има токсичен ефект върху нервната система и бъбреците. Алуминият е отрова, която причинява болест на Алцхаймер (старческо слабоумие). Отдавна е доказано, че ваксинациите не предпазват от болести, а само заразяват и осакатяват масите от хора. Кампаниите за ваксинация са истински атаки от биологично оръжие! Ако искаме да оцелеем - трябва умело да се защитаваме сами...


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.