сряда, 26 декември 2018 г.

Кой управлява паразитната цивилизация?

Така нареченият "световен елит" са 300-те най-богати семейства и кланове на Земята, които контролират по-голямата част от световната собственост и контролират планетата, като манипулират политиките и лидерите на повечето държави. Това е така нареченото "световно правителство", налагащо "нов световен ред" върху човечеството с помощта на своите слуги. Но в действителност те не управляват планетата, защото самите те са само управленци, които на свой ред се управляват от някаква "трета сила", намираща се извън пределите на  човечеството.
Ето например какво разказа за тази сила един от сибирските отшелници, когото в книгите си руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров, описва с фамилията "Чердынцев". Посочвам по-долу диалога, описан в книгата на Г.Сидоров "Наследството на белите богове":
"- Чувал съм, че Великобритания живее без никаква конституция - спомних си аз.
- И защо й е? За какво й е на метрополията, която се ръководи от институцията на абсолютната политическа и финансова власт, каквато и да била конституция? Не разбираш ли, че Съединените щати са само клон на Британската империя? Просто на задокеанския филиал е позволено много, той има доста дълга каишка. Следователно - разрешена е негова собствена политика. В рамките на Евро-англосаксонската империя, естествено.
- Защо евро?
- Защото Великобритания е управлявана не само от англосаксонците, но и от евреите. Британското кралско семейство отдавна призна патриарх Авраам за свой предшественик. Какво повече от това! Но отново се отнасяме. Защо "третата сила" се нуждае от глобална демокрация, мисля, че разбираш: на никого да не му мине мисълта за приемственост на властта. Не дай Боже, ако земното общество се издигне до нивото на осъзнаване, че човечеството се нуждае от съсловие от специално подготвени управленци! .. Сега разбираш ли кои две институции ръководят топката? - отшелникът погледна в очите ми.
- Едната е демократическата, а другата - човешките ресурси.
- Да, да, либерално-демократическата и човешките ресурси. Ако и двете са в твоите ръце, тогава можеш лесно да контролираш всяка планета. Първо, необходимо е там да се наложи демокрацията, да се консолидира конституционно и след това да се заемеш с избора на кадрите за управление. Това е всичко. Както виждаш, няма нищо сложно ... Сега ти разбра как действа извънземния механизъм за разделяне: основното е да дойдеш на власт в държавата, а след това да вършиш каквото ти е угодно с обществото. Просто и ефективно. Тази древна технология се използва от "третата сила" успешно и досега. Нейните изпълнители са достойни: илюминатите, масоните, сега сциентолозите ги заменят. Навсякъде - привидно хора, но само на външен вид.
Всъщност тези, които управляват топката на Земята, не са хората от дълго време. Тези същества водят Великобритания, Съединените щати, Европейския съюз, НАТО и всичките 140 големи глобални корпорации. Но това, момче, е между другото. За да знаеш с кого ще си имаш работа в бъдеще".
Оказва се, че нашата цивилизация е под един вид "външен контрол" и "трета сила", която я контролира, използва нашата планета като глобална "мина", а човечеството - като персонал на тази "мина".




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.