сряда, 19 декември 2018 г.

Психотрониката - тайната наука

Дълги години извън знанието на хората бяха изведени технологии, които могат да бъдат определящи за бъдещето на човека и човечеството. Заради наложеното табу извън информационното поле бяха поставени:
- проектите за дистанционно въздействие;
- проектите за невидимост;
- управлението на времето, въздействието върху природните атмосферни процеси, климатичното оръжие;
- изучаването на психо- и биологичната структура на човека и нейното тънко енергийно духовно същество - душата;
- изучаване на психическа телепатия, основана на принципи, подобни на радиовръзката, телепатичните вълни;
- практическото приложение на принципите на електромагнетизма при манипулиране на климата;
- технологията за управление на мислите и контрол над разума;
- мисловното материализиране на предметите от ефира;
- техниката за преодоляване на възрастта, присаждане на "душата";
- антигравитационните технологии и т.н.
След тях на едно от челните места бе поставена така наречената психотроника.
Разбира се, от нея не можеха да не се заинтересуват и военните. Работите в тази област се водят от над 50 години и са покрити със секретност.
За разработката на пси-оръжието се отделят големи суми, особено в електрохимическите лаборатории на САЩ.
През октомври 2001 г. бе съобщено, че в Националната лаборатория в Лос Аламос бяха създадени микровълнови излъчватели за дистанционно въздействие върху психиката на човека в рамките на програмата "Спящата красавица". Този проект, чиито ръководител бе полковникът от военното разузнаване Джек Върнън, предвиждаше създаването на електромагнитно оръжие, действащо върху психиката на войниците на противника, партизаните и терористите. Но създаденото оборудване, както и останалите генератори-излъчватели, имат съществен недостатък - малка далечина на ефективното действие, не повече от половин километър в идеални условия. Виновен е много малкият КПД на съвременните източници на енергия, които се използват за формирането на началния импулс. Над създаването на такива източници днес интензивно работят в различни изследователски центрове.
Един от най-перспективните източници на енергия може да бъде разпадането на протона, при което се освобождава енергия 100 пъти повече, отколкото при термоядрения взрив.
Впрочем, съвременната наука плътно се доближи до практическото използване на вътрешнопротонната енергия. При изкуственото разпадане на протона цялата енергия на веществото се превръща в енергия на излъчването във вид на поток от фотони и неутрино, с огромна мощност и проникваща способност. Използването им ще даде възможност да се неутрализират както въоръжените сили на противника, така и неговото население. За разлика от звуковите или електромагнитни колебания, фотонно-неутринните потоци имат колосално преимущество. Това е тяхното практическо абсолютно проникване и неограничена далечина.
От това излъчване е невъзможно да се скрие някой зад каквито и да било стени. Съвременните системи за защита във формата на метални железобетонни и скални съоръжения съвършено не могат да противостоят на фотонно-неутринния поток, в това число на неговата психотронна съставна част.
През 1999 г Съветът на НАТО прие на въоръжение т.нар. несмъртоносно оръжие Non-Lethal Weapons (NLW), В списъка има оръжие, което използва инфразвукови генератори и оръжие, създаващо електромагнитен импулс с неядрен произход. Това оръжие се нарича психотронно или психофизическо.
В медиите се среща и друго определение - скрито, дистанционно, психо-физическо въздействие. Използването на такова оръжие не е забранено с никакви международни споразумения. 
Оттогава информациите за психотронните оръжия стават все по-ужасяващи. Става дума за оръжие, което може да въздейства върху мозъка на човека и да подчини неговата воля. Появи се и терминът психотронен терор. Това е използването на оръжие от излъчващ тип за дистанционно управление на поведението, физиологията и здравето на хората в обикновена за тях битова и производствена среда. Освен това психотронните технологии се използват и за дистанционно убийство или склоняване към самоубийство, организиране на аварии, умишлено повреждане на електро- и радиоелектронни устройства и оборудване. При психотерора може да се използва различно излъчване, но във всеки случай дистанционното въздействие се осъществява с невидим лъч, незабелязано за самата жертва, избирателно на клетъчно ниво, непрекъснато и независимо от мястото на обекта - на улицата, в работата, магазина, самолета.
Силовите структури на света се опитват да не коментират информациите за психотронното оръжие и казват, че въобще го няма. Но това не е истина.
Безспорно е наличието на т. нар. оръжие за несмъртоносно действие. Ето и списъкът на технологиите, които се отнасят към този вид оръжие - ослепяващите войниците на противника портативни лазери и изотопни излъчватели, маскирани като стандартно оръжие, инфразвукови генератори, които дезориентират противника и предизвикват паника, генератори на шум, които въздействат върху враждебно настроена тълпа.
Терминът психотронни бе даден от журналистите, въпреки че не е съвсем правилен, тъй като при облъчването на последващата специална обработка се поразява не само психиката на човека, но и целият организъм.
Известни са твърдо и меко психопрограмиране. Твърдото зомбиране нерядко може да бъде разбрано по външната изява и маниер на поведение (по израза на лицето, цвета на очите, вялата интонация на гласа, липсата на памет, нелепа стереотипност на поведението), докато мекото зомбиране по същество не се отличава от поведението на другите хора.
Психотронната матрьошка създава в себе си няколко съвършено различни личности. При включването от една към друга се променят маниерите, походката, погледът. За зомбирания е характерно нарушаването на паметта, което може да бъде направено от разстояние, скрито, с помощта на електромагнитно излъчване. В резултат се появява нарушаване на възприемането на реалността, спадане на тонуса, поява на хрема, аритмия на сърцето, изтръпване на ръцете. Тези симптоми обикновено изчезват след излизане на човека извън зоната на облъчването.

По материали от "Строго секретно"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.